GDZIE JEST POPCORN DAJCIE POPCORN.
Fajna rozmowa, ale temat nw po co załozony jak na supp juz wyslales o ile wgl ktos cie wyzywał, bo jak nie to temat tak bardziej bez sensu xd
Edited by Wruszek Zembuszek, 09 November 2016 - 13:02.
Posted 09 November 2016 - 12:59
GDZIE JEST POPCORN DAJCIE POPCORN.
Fajna rozmowa, ale temat nw po co załozony jak na supp juz wyslales o ile wgl ktos cie wyzywał, bo jak nie to temat tak bardziej bez sensu xd
Edited by Wruszek Zembuszek, 09 November 2016 - 13:02.
Posted 09 November 2016 - 13:07
Twoje zdanie się nie liczy, KAPPA
Wiesz co to znaczy KAPPA ?
hahahahahaha XDDDDD
pliz
ciebie moge obrazac
ty mojej mamy nie bedziesz obrazac psie ;]
Tobie (KOWAL) odpisuje po raz ostatni, nie będę debila uczył czytać ze zrozumieniem. Więc postaraj się i przeczytaj 20 razy, przejdź się i przeczytaj kolejne 20 razy.
SPECJALNIE DLA CIEBIE KOWAL, BĘDĘ PISAĆ DUŻYMI, BO JA WIEM SĄ LUDZIE Z IQ OWCY USZANUJĘ TO I NAPISZĘ TAK ABYŚ ZROZUMIAŁ.
SCREENY KTÓRE PRZEDSTAWIASZ TO NIE MOJA PSOTAĆ! <---- TAK DO CIEBIE KOWAL
NIGDY NIE OBRAZIŁEM CIEBIE,ANI TWOJEJ MAMY <----- KOWAL SKUP SIĘ, TO TEŻ DO CIEBIE
OPISUJESZ W TYM TEMACIE "http://www.forum.vir...eksty-w-grze-1/" PROBLEM JAKIM SĄ GRACZE BEZ KULTURY, A SAM KULTURY NIE MASZ, NIE WIEM CZY TO WYCHOWANIE W DOMU CZY CO <----- KOWAL WIEM ŻE CIĘŻKO ALE TO JUŻ OSTATNIE, DUŻO LITER TAK WIEM, MOŻESZ SIĘ POGUBIĆ, ALE POSTARAJ SIĘ PROSZĘ! DASZ RADĘ, WIERZE W CIEBIE ŻE CI SIĘ UDA, NAUCZYSZ SIĘ W KOŃCU CZYTAĆ.
KOWAL LEGENDA W TYM PRZYPADKU TO NIE JEST OPOWIEŚĆ, TYLKO OPIS UŻYTYCH KOLORÓW W TYM TEKŚCIE. ROZUMIESZ TAK ?(TO JEST PYTANIE IRONICZNE I TAK WIEM ŻE NIE )
LEGENDA
NA czarno text dla normalnych ludzi.
Na czerwono text specjalnie dla kowala
Na niebiesko jego nick
DROGI KOWALU MAM NADZIEJĘ ŻE TERAZ JUŻ ROZUMIESZ CO PISAŁEM DO CIEBIE(było to ok. 5 postów) PRZEPRASZAM JEŻELI DALEJ NIE ROZUMIESZ, Z LUDŹMI NAWET BEZ PRZEDSZKOLA CIĘŻKO SIĘ ROZMAWIA, ALE STARAŁEM SIĘ DOTRZEĆ DO TWOJEGO ORZESZKA W GŁOWIE NAJBARDZIEJ JAK TYLKO UMIEM.
KOWAL SKUP SIĘ TERAZ NAPISZĘ DO LUDZI NORMALNYCH, NIE MUSISZ JUŻ DALEJ CZYTAĆ. JEŻELI DOTRWAŁEŚ DO TEGO TEXT'U I PRÓBUJESZ GO PRZECZYTAĆ TO JUŻ NIE MUSISZ, ODPOCZNIJ, NA DZISIAJ JUŻ WYSTARCZY TEGO WYSIŁKU, ŻEBYŚ SOBIE KRZYWDY NIE ZROBIŁ I RESZTEK ZWOJÓW W ORZESZKU NIE PRZEGRZAŁ.
Przepraszam wszystkich normalnych że tak kolorowo, ale rozumiecie ludzi bez mózgu też trzeba uszanować i napisać coś bardziej przystępnie, aby mogli i oni zrozumieć.
Edited by sebko1910, 09 November 2016 - 13:14.
Posted 09 November 2016 - 13:13
A wiesz co znaczy, że Twoje zdanie się nie liczy i idź płakać jak Ci to źle do kolegów bądź rodziców?
Co Ty chcesz tym osiągnąć?
Pokazujesz swoją głupotę oraz to jak żyjesz tą grą, trochę dystansu typie, jesteś jakiś chory psychicznie moim zdaniem.
Posted 09 November 2016 - 13:15
Do zamknięcia, tym DEBILOM JAK SIĘ NIE PRZYJEBIE to nie rozumieją.
Szkoda jednak czasu.
Edited by sebko1910, 09 November 2016 - 13:17.
Posted 09 November 2016 - 13:16
No i warny dla pana wraz z banem za obrazę, pokazałeś poziom dna na koniec, gdy coś nie przeszło to zaczął wyzywać, śmieszny typie jesteś
pis yo, widzimy się w metku
Posted 09 November 2016 - 13:19
Posted 09 November 2016 - 13:22
Posted 09 November 2016 - 14:00
Jest zdjęcie więc Gm będzie wiedział co z tym zrobić
najlepiej perma dać mu
na ostro xd
Posted 09 November 2016 - 17:18
Posted 19 November 2016 - 01:21
zycie tego juz nie zmienisz poprostu
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →