Twoje zdanie się nie liczy, KAPPA 
Wiesz co to znaczy KAPPA ?
hahahahahaha XDDDDD
pliz
ciebie moge obrazac
ty mojej mamy nie bedziesz obrazac psie ;]
Tobie (KOWAL) odpisuje po raz ostatni, nie będę debila uczył czytać ze zrozumieniem. Więc postaraj się i przeczytaj 20 razy, przejdź się i przeczytaj kolejne 20 razy.
SPECJALNIE DLA CIEBIE KOWAL, BĘDĘ PISAĆ DUŻYMI, BO JA WIEM SĄ LUDZIE Z IQ OWCY USZANUJĘ TO I NAPISZĘ TAK ABYŚ ZROZUMIAŁ.
SCREENY KTÓRE PRZEDSTAWIASZ TO NIE MOJA PSOTAĆ! <---- TAK DO CIEBIE KOWAL
NIGDY NIE OBRAZIŁEM CIEBIE,ANI TWOJEJ MAMY <----- KOWAL SKUP SIĘ, TO TEŻ DO CIEBIE
OPISUJESZ W TYM TEMACIE "http://www.forum.vir...eksty-w-grze-1/" PROBLEM JAKIM SĄ GRACZE BEZ KULTURY, A SAM KULTURY NIE MASZ, NIE WIEM CZY TO WYCHOWANIE W DOMU CZY CO <----- KOWAL WIEM ŻE CIĘŻKO ALE TO JUŻ OSTATNIE, DUŻO LITER TAK WIEM, MOŻESZ SIĘ POGUBIĆ, ALE POSTARAJ SIĘ PROSZĘ! DASZ RADĘ, WIERZE W CIEBIE ŻE CI SIĘ UDA, NAUCZYSZ SIĘ W KOŃCU CZYTAĆ.
KOWAL LEGENDA W TYM PRZYPADKU TO NIE JEST OPOWIEŚĆ, TYLKO OPIS UŻYTYCH KOLORÓW W TYM TEKŚCIE. ROZUMIESZ TAK ?(TO JEST PYTANIE IRONICZNE I TAK WIEM ŻE NIE )
LEGENDA
NA czarno text dla normalnych ludzi.
Na czerwono text specjalnie dla kowala
Na niebiesko jego nick
DROGI KOWALU MAM NADZIEJĘ ŻE TERAZ JUŻ ROZUMIESZ CO PISAŁEM DO CIEBIE(było to ok. 5 postów) PRZEPRASZAM JEŻELI DALEJ NIE ROZUMIESZ, Z LUDŹMI NAWET BEZ PRZEDSZKOLA CIĘŻKO SIĘ ROZMAWIA, ALE STARAŁEM SIĘ DOTRZEĆ DO TWOJEGO ORZESZKA W GŁOWIE NAJBARDZIEJ JAK TYLKO UMIEM.
KOWAL SKUP SIĘ TERAZ NAPISZĘ DO LUDZI NORMALNYCH, NIE MUSISZ JUŻ DALEJ CZYTAĆ. JEŻELI DOTRWAŁEŚ DO TEGO TEXT'U I PRÓBUJESZ GO PRZECZYTAĆ TO JUŻ NIE MUSISZ, ODPOCZNIJ, NA DZISIAJ JUŻ WYSTARCZY TEGO WYSIŁKU, ŻEBYŚ SOBIE KRZYWDY NIE ZROBIŁ I RESZTEK ZWOJÓW W ORZESZKU NIE PRZEGRZAŁ.
Przepraszam wszystkich normalnych że tak kolorowo, ale rozumiecie ludzi bez mózgu też trzeba uszanować i napisać coś bardziej przystępnie, aby mogli i oni zrozumieć.
Użytkownik sebko1910 edytował ten post 09 listopad 2016 - 13:14