Witam serdecznie ,,prawie'' wszystkich
Chciałbym się z wami podzielić jednym z moich pomysłów dotyczących zmian potrzebnych na serverze.
Chodzi mi tutaj dajmy na to, o pierwszy z brzegu ,, Pradawna kopalnia ''.
Myślę, że można by hmm, ulepszyć, troche inaczej zbudować system tej mapki, chodzi mi tutaj o wejście.
Spotkałem sporo osób, które wyraziły chęć pójścia na tą mapkę, ze względu nawet czysto biznesowego, jednak np nie każdy może Sb pozwolić na otwarcie 4 kont i bezproblemowego zrobienia mapki, która trochę trwa i jest ryzyko wywalenia choćby jednego konta, a wtedy już nie ma takiego zysku jaki jest zakładany dla całej 4-ki. Są też tacy, którzy nie mogą iść w więcej osób, bo nie mają z kim ( brak gildi, zaufanych znajomych ) albo i tacy, którzy nie mogą Sb pozwolić na kilofy+6/7 bo takie byłyby najlepsze, albo na wydatek 10 medali dla 1 mapki, z powodu w/w czyli przypadku gdzie wywala jedno konto i nie jest już tak wesoło .
Dlatego proponowałbym aby dodać opcje wejścia na 2 konta, czas mapki bez zmian, wejściówka 1/2 tzn - 5 medali i tam 100 czy 200b, gdzie rudy z przejścia też byłoby 1/2 tego co można ukopać dzisiaj, czyli proporcjonalnie całkiem nieźle .
Uważam, ze po dodaniu takiej opcji, mapka ta otworzy większe możliwości dla robiących, lub mających zamiar robienia eq demonicznego czy nawet broni otchłani ( jednak mam tutaj bardziej na uwadze demoniczne ).
Więcej osób będzie próbowało zrobić mapkę, choćby z samej ciekawości jak ona wypadnie i jaki jest na tym zarobek. Gracze oczywiście w miarę możliwości finansowych będą mieli łatwiej zaopatrzyć się w te 2 kilofy+6 czy tam nawet +7 i te 5 medali i 200b, a wyjdą dajmy na to z 20x stackami nowej rudy i rzucą ją na rynek servera. Sami zainteresowani robieniem eq, myśle również woleliby aby coś ruszyło się na serverze z tą mapką i z new rudą, która teraz jest rzucona w kąt
.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi, dot. tej propozycji wole już tutaj zaznaczyć, że jest to tylko luźna opcja, a pomyślałem nad napisaniem tej propozycji ze względu, że widzę co się teraz dzieje z eq demonicznym, otchłani i samą nowa rudą, nie mniej jednak każdą uwagę postaram się przemyśleć i uwzględnić. jeśli będzie taka potrzeba.
Prosiłbym o wypowiedź kogoś z administracji co o tym sądzą itd itd.
Użytkownik Satael edytował ten post 03 grudzień 2016 - 14:08