Widać że nie do wszystkich dociera, o co chodzi w propozycji, a starałem się to jak najdokładniej wyjaśnić,
a co do medali to nie widzę problemu, nie będzie przecież aż tylu nowych graczy, którzy się zdecydują robić kopalnie, bo to i tak by było ,,5medali i 100b'' czyli wejście ok 800-900b a to nie jest taki mały wydatek dla gracza jak na 1 mapke, a może administracja coś by poradziła na brak medali. Zresztą są okresy że medali jest sporo, są i takie okresy że wzrasta zapotrzebowanie na medale, ale trzeba też pamiętać że to gracze sami ustalają rynek i ceny medali również i to wy kupujecie medale wtedy po 200b a nikt wam nie każe
Nigdzie nie pisałem, ze to byłaby mapka typowa dla zarobku, tylko że są ludzie którzy chcieli by sprawdzić czy da się tam zarobić czy nie. Pozatym mi nie chodzi o zarobek z tej mapki, tylko o to aby wzrosła liczba nowych rud na servie, a z czasem zmalała ich cena, dzięki temu można będzie robić taniej eq demoniczne i broń otchłani, a i jeszcze nwm czy widziałeś, ale pisałem w temacie, że nie każdy ma gildie i kumpli jak ty
, albo może sb 4x konta odpalić bez ryzyka, i dlatego właśnie dałem taką a nie inną propozycje, która jak widać spodobała się graczom, więc może warto dać temu szanse
![]()
.
Hmmm. Od czego by tu zacząć. Brak medali na rynku,zgadza się. Sa okresy,gdzie medali jest czy było dużo np. Event halloween. po za tym nie ma eventu,gdzie napływ medali jest tak duży aby można było sobie pozwolić na latanie xx mapek. Niby jest organizowany event OX,ale co z tego jak administracja rozda powiedzmy,że 200 medali,choć mogę się mylić i ilosć jest wieksza lub mniejsza. Ludzie stoja na takim poziomie EQ,że te 200medali dla tych osob to nic. Sposobow na otrzymanie medalu jest duzo,lecz komu sie chce latac warownie/zbrojownie/v1/pajaka jak leci 1medal na 10 wejsc? Od tego nalezaloby zaczac,tzn. wprowadzic ulepszanie medalu czy cos w ten deseń.
Lecim dalej. Mowisz,ze mapa nie mialaby byc typowo dla zarobku,okej. Tak wiec nikt Ci nie pojdzie na kopalnie aby stracic xxx brylek zebys przykladowo ty mogl kupic xxx Rudy. Osob,ktora chce ulepszac demoniczne EQ jest GARSTKA,przy obecnym % jest to nie oplacalne. Wiadomo,ze sa osoby, ktore wbily na dany plus EQ demoniczne,ale jak mowie jest zaledwie kilka osob,ktore mozna wymienic na palcach 1 dloni.
Tak wiec konczac,jeszcze raz napisze,ze propozycja jest BEZ SENSU. Pozdrawiam.