Napisano 05 grudzień 2016 - 09:48

Napisano 05 grudzień 2016 - 14:24
Poki co to nie gram i narazie nie bede robil demoniczego eq ale mysle ze jak wroce to zaczne robic demoniczne eq i to sie przyda bo teraz na virtualu gram solo
I jak zaloguje wiecej kont to komp moze mi sie spalic wiec za propozycja jestem ZA!
Napisano 07 grudzień 2016 - 13:50
Jak najbardziej na TAK !!
Nick : SunTuzi / PapiitO Pomogłam? Daj Lubie TO
LvL : 255
Ts : xNatusia
Napisano 07 grudzień 2016 - 14:56
jak najbardziej jestem na tak
Napisano 07 grudzień 2016 - 15:01
Bardzo fajny pomysł i oczywiście jestem na Tak
Tyko może poczekajmy na wypowiedź kogoś z administracji.
Napisano 07 grudzień 2016 - 15:03
Bardzo fajny pomysł i oczywiście jestem na Tak
Tyko może poczekajmy na wypowiedź kogoś z administracji.
Również chciałbym, aby ktoś się wypowiedział, ale chyba nie zaglądają w tą propozycje .
PROSZĘ RAZ JESZCZE O JAKĄŚ WYPOWIEDŹ KOGOŚ Z ADMINISTRACJI, CO O TYM SĄDZĄ I WGL CZY JEST TAKA OPCJA.
Użytkownik Satael edytował ten post 17 grudzień 2016 - 11:28
Napisano 22 grudzień 2016 - 16:33
Napisano 29 grudzień 2016 - 21:51
Ok propozycja Ciekawa ale jak bym nie miał nic to bym nie pisał
Jak wiemy w aktualizacji noworocznej zostanie zmieniony system kopania na bardziej przyjazny dla gracza.
Wracając do tematu :
Zawsze można wejść w mniejszą ilość osób i nie ryzykować ze się nie uda
Dzieki, ze wgl coś napisałeś tutaj i przywróciłeś temat, jednak nie do końca rozumiem twoją wypowiedź, bo moja propozycja polega na tym, aby wejście jak i pt potrzebne do zrobienia tej mapki było proporcjonalnie 2x mniejsze od dzisiejszego systemu.
,,Zawsze można wejść w mniejszą ilość osób i nie ryzykować że się nie uda '' ciekawe, jednak nawet jeśli, to cena wejścia byłaby bez zmian, czyli 10 medali i 200b a mi chodzi o proste dodanie drugiej opcji dla tych, którzy nie chcą być na minusie z tych mapek i mogliby brać się do robienia eq otchłani i demonicznego.
A co do nowego systemu kopania to jak na razie nie sprawdzone i nie wiadomo jak to wypadnie
Tego ,, ale jakbym nie miał nic to bym nie pisał'' to całkiem nie rozumiem
Użytkownik Satael edytował ten post 29 grudzień 2016 - 21:52
Napisano 29 grudzień 2016 - 22:33
Napisano 30 grudzień 2016 - 06:36
Również jestem na tak , nowy jakiś zarobek by był
- Proud lubi to
Napisano 30 grudzień 2016 - 07:56
A i na koniec. Mapa nie powinna być dla zarobku,chcesz zrobić eq to musisz coś od siebie włożyć.
Pozdrawiam.
Użytkownik RσѕιєяєK edytował ten post 30 grudzień 2016 - 07:58
- Rosierek, Proud i Enigmatic lubią to
Napisano 30 grudzień 2016 - 11:42
Satael ty to jak się rozpiszesz to... każdy twój post wymaga chwile czasu
No w sumie mogło by być no ale mapy jak wiemy nie wszystkie są do zarobku. Wystarczy, że warownia, zbrojownia, DK, DT i inne mapki są dość wystraczające do zarabiania poprzez sprzedawanie ulepszaczy. Jeżeli ta propozycja przejdzie to kto wie co z medalami się działo będzie i ich cenami... już teraz w sumie mało medali jest... chyba będzie trzeba wymyśleć sposob na tworzenie medali bo jak tu ktoś ma iść na jakąś mape jak np brak mu wejściówki? A gracze nie sprzedają bo nikt prawie nie ma?A jeżeli już ktos ma to sprzedaje to 2x drożej niż to warte.
No ale powiedzmy że jestem na tak
Napisano 30 grudzień 2016 - 14:24
A po myśleliście chociaż przez z chwile co się stanie z medalami i ich cena ? Dla mnie bez sensu nie wiem co to za problem odpalić 4 konta i iśc,każda "szanująca" się osoba ma gildie,wystarczy chcieć i iść razem z nią na kopalnie. Wątpię że 100lv będą chodziły na kopalnie dla zarobku z kilofami +4. A przy okazji wywalania, wystarczy poprosić któregoś z GM'ów a wrzuca cie na mapę jeśli będzie to możliwe. Ja i tak wiem,ze nic to nie zmieni,bo kto to eq będzie ulepszać skoro wam tak pali ? Będzie się wam chciało latać na 2 konta by ukopac na 1 ulepszenie i tracić prawie godzinę czasu? Spali raz,drugi,trzeci i przestaniecie to robić.
A i na koniec. Mapa nie powinna być dla zarobku,chcesz zrobić eq to musisz coś od siebie włożyć.
Pozdrawiam.
Widać że nie do wszystkich dociera, o co chodzi w propozycji, a starałem się to jak najdokładniej wyjaśnić,
a co do medali to nie widzę problemu, nie będzie przecież aż tylu nowych graczy, którzy się zdecydują robić kopalnie, bo to i tak by było ,,5medali i 100b'' czyli wejście ok 800-900b a to nie jest taki mały wydatek dla gracza jak na 1 mapke, a może administracja coś by poradziła na brak medali. Zresztą są okresy że medali jest sporo, są i takie okresy że wzrasta zapotrzebowanie na medale, ale trzeba też pamiętać że to gracze sami ustalają rynek i ceny medali również i to wy kupujecie medale wtedy po 200b a nikt wam nie każe
Nigdzie nie pisałem, ze to byłaby mapka typowa dla zarobku, tylko że są ludzie którzy chcieli by sprawdzić czy da się tam zarobić czy nie. Pozatym mi nie chodzi o zarobek z tej mapki, tylko o to aby wzrosła liczba nowych rud na servie, a z czasem zmalała ich cena, dzięki temu można będzie robić taniej eq demoniczne i broń otchłani, a i jeszcze nwm czy widziałeś, ale pisałem w temacie, że nie każdy ma gildie i kumpli jak ty , albo może sb 4x konta odpalić bez ryzyka, i dlatego właśnie dałem taką a nie inną propozycje, która jak widać spodobała się graczom, więc może warto dać temu szanse
.
Napisano 03 styczeń 2017 - 13:47
To wracając do tematu - Dodanie 2 opcji przy wchodzeniu na mapę czyli wejście na mapę w 2 osobowym pt za mniejszą cenę - jest możliwe do dodania ale wiąże się z tym ze jak cena i pt mniejsze to czas na mapie i resp rudy również mniejszy o połowę czyli reasumując wychodzi bez zmian ale jeżeli to ułatwi wam robienie eq jestem skłony dodać to przy najbliższej aktualizacji
Takie coś i tak byłoby bez sensu
Chodzi o to, aby był taki sam czas mapy i resp rud jak teraz, a jedynie 2 opcja polegałaby na mniejszym 2-osobowym pt i wejściówce, bo ilość rudy z mapy i tak zmniejszyła by sie o połowe.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Serwer, Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuNapisany przez Karpa , 12 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →