Merble to 艣cierwo serverowe i tyle w temacie. Dzi臋kuje ![]()
Napisano 08 maj 2017 - 12:25
- Cz0-kapik lubi to
Napisano 08 maj 2017 - 12:48
We藕 ***** te swoje przedszkole id藕cie na plac zabaw bo ka偶dy ma Ci臋 ***** w dupieWitam. Jestem liderem Marble. Pisz膮c 偶e "Marble to co艣tam", tacy i tacy - pokazujecie tylko swoj brak intelektu, zero argument贸w, nie pozdrawiam. Co do ''ksucia'', przeszkadzania na dt, oponach lub gdy w inny spos贸b kto艣 z mojej gildii si臋 zachowuje prosze natychmiast zg艂osi膰 si臋 do mnie - Valsodar, lub do vicelider贸w - Jacen, Sarahm oraz Calzedonia. W swojej gildii zabraniam wbijania na zaj臋te dt itp. wi臋c co do takich os贸b zostan膮 wszcz臋te natychmiastowe dzia艂ania. W razie innych problem贸w zapraszam r贸wnie偶 na teamspeak, kana艂 103. Oczywi艣cie obowi膮zuje u nas kultura wi臋c z pierwszym wyzwiskiem automatycznie dostajesz buta z kana艂u.
Napisano 08 maj 2017 - 13:44
Merble to 艣cierwo serverowe i tyle w temacie. Dzi臋kuje
Jak ju偶 masz wyzywa膰 ty przynajmniej pomy艣l. Bo jedyne 艣cierwo jakie widz臋 w m1 to wasza banda zacofanych w rozwoju dzban贸w le偶膮cych na ziemi po miastach i udaj膮cych dywany. Nie m贸wi膮c ju偶 o waszej kulturze i o nieprzestrzeganiu regulaminu wojen.
We藕 ***** te swoje przedszkole id藕cie na plac zabaw bo ka偶dy ma Ci臋 ***** w dupie
pozdawaiam ta band臋 popierdolencow
U was jest nawet gorzej ni偶 w przedszkolu. Jedyne co potraficie to wchodzi膰 na kana艂y i czeka膰 a偶 kto艣 was przerzuci by wyzywa膰. W rozmowie nie potraficie podawa膰 偶adnych solidnych argument贸w i to co teraz odwalacie na forum samo dobija wasz膮 reputacje o was.
Nie pozdrawiam i koniec z mojej strony.
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Napisano 08 maj 2017 - 14:07
We藕 ***** te swoje przedszkole id藕cie na plac zabaw bo ka偶dy ma Ci臋 ***** w dupie
pozdawaiam ta band臋 popierdolencow
Prawda jest taka 偶e wszystkie twoje wulgaryzmy 艣wiadcz膮 o twojej kulturze, a troche kultury trzeba mie膰 偶eby posiedzie膰 u nas na ts.
Sam chcia艂e艣 do艂膮czy膰 do gildii a teraz obra偶asz, czy masz schizofreni臋?
Napisano 08 maj 2017 - 14:10
Powiem tak. To nie on jest na screenshocie tylko gracz z waszej gildi. Samo to wystarcza by was ocenic
. Jestescie zerem.
Napisano 08 maj 2017 - 14:11
Napisano 08 maj 2017 - 14:14
To ja ci powiem ze ja mam 100 lvl i sobie expilem i ten noobek mi sie wbil zeby przejac spota dla ''kolezanki''. To co ty zrobisz z ta informacja to juz twoja sprawa. Ja nie naleze do zadnej gildi za to on pokazuje ''klase''. Normalne chyba ze bede sie denerwowal ale tak jak mowisz, zrobilem blad ze nie udostepnilem calego screenshota
.
Napisano 08 maj 2017 - 15:56
To ja ci powiem ze ja mam 100 lvl i sobie expilem i ten noobek mi sie wbil zeby przejac spota dla ''kolezanki''. To co ty zrobisz z ta informacja to juz twoja sprawa. Ja nie naleze do zadnej gildi za to on pokazuje ''klase''. Normalne chyba ze bede sie denerwowal ale tak jak mowisz, zrobilem blad ze nie udostepnilem calego screenshota
.
Wstaw ca艂y screen, ch臋tnie zobacze jak wyzywa艂e艣 mojego ziomeczka. Obcina膰 ka偶dy mo偶e :vvv
Napisano 08 maj 2017 - 15:58
Czytac sie oduczyles? Mowie ze nie mam pelnego screena i szkoda bo z tego co pamietam to go nie wyzywalem
. Na nastepny raz bede wiedzial zeby pelnego screena wstawic
. A gadac to ty se mozesz
.
Napisano 08 maj 2017 - 18:58
Napisano 08 maj 2017 - 19:45
Niech kto艣 zamknie ten syf, bo tego czyta膰 si臋 nie da...
R贸wnie偶 z jednym lub wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 s艂贸w kluczowych: Potrzebuj臋 pomocy
Potrzebuj臋 pomocy
Forum g艂贸wne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
Samo wy艂膮czaj膮ce si臋 okna sklepu.Napisany przez Namierzam , 08 kwi 2026 |
|
|
||
Potrzebuj臋 pomocy
Forum g艂贸wne →
Pomoc Techniczna →