Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Lvl do petów

• This topic is locked This topic is locked

Poll: Lvl do petów (72 member(s) have cast votes)

Pety

1. Voted Tak (33 votes [45.83%])

Percentage of vote: 45.83%

2. Nie ( dlaczego ) (34 votes [47.22%])

Percentage of vote: 47.22%

3. Tak, ale inny przedział lvl'owy (5 votes [6.94%])

Percentage of vote: 6.94%

Vote
210 replies to this topic

#196 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoHonolulu
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Nazwisko
  • Nick w grze:CzarnyBobas
  • Gildia:Chwilowo brak
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Polityka

Posted 06 August 2017 - 10:51

Dawno już zostało to podane. I kto tu hipokrytą jest?? Więc poczytaj jeszcze raz temat bo ja w porównaniu do cb nie lubię się powtarzać.
Ps. Napisałeś już identyczny post z 10 raz

Gdyby to, co podawaliście było sensowne, a nie było jakąś pierdółką to by było OK.
Tymczasem wszystko co było przez was podawane albo nie było bezpośrednim zaprzeczeniem propozycji, albo było mało znaczące, czyli było pierdółeczką. Nikt nie podał argumentu znaczącego typu "Zmiana ta popsuje rozgrywkę", "Zmiana odbije się na mniejszej liczbie graczy", " Zmiana wymaga zmian, gdyż wprowadza duże szkody". Dlaczego czegoś takiego nie można podać, tylko jakieś błachostki byle móc co powiedzieć? To ukazuje, iż strona zaprzeczająca nie ma wiele do powiedzenia sensownego, zatem propozycja jest dobra. A dowodem na to jest też to, że pośród osób zaprzeczających z 90-95% to osoby korzystające z tych petów bojące się tylko o SWOJE dobro.

A wy w tej dyskusji jesteście przegrani, o czym świadczy sięganie po obrazy, notoryczne odchodzenie od tematu w razie mocniejszego postu oponenta czy tego typu podane wcześniej sztuczki lub hipokryzja.

Dlatego porównanie do polityki było słuszne. Bo wasze wypowiedzi można porównać do aktualnego PiS`u i jego działań, nie będę podawał przykładów.

Ps. Wy też piszecie to samo i zarazem nic konkretnego. Jesteśmy w sytuacji pata. Zatem jeżeli nie napiszecie czegoś mocniejszego i konkretniejszego to w tym pacie utrzymamy się cały czas.

Edited by TypowyPustak, 06 August 2017 - 10:54.

#197 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 06 August 2017 - 10:59

Ja bardzo chętnie zobaczę spotrzeżenia innych graczy odnośnie tej propozycji.
Ale niech to będzie coś konkretnego, co rzeczywiście jest znaczące i ważne dla rozgrywki.

Kogo obchodzi delikatny spadek ceny przedmiotu, którym i tak mało kto handluje bo nie wiele tego jest, czy też fakt, co gracze mający te pety zrobią. Litości, jest tyle możliwości rozwiązania, że te rzeczy to akurat nie jest problem. Ale twierdząc to, nawet nie próbujecie zaproponować poprawek czy rozwiązań. Bo niektórych tutaj nie obchodzi poprawa rozgrywki czy powiew świeżości, tylko ich dobro i bezkarność. Propozycja zakłada tylko nieobecność Razadorów i smoków na 135 lv. To nie zagraża niczym złym serwerowi.
A gdybym zazdrościł tych petów to bym chciał całkowitego ich usunięcia, a nie jedynie zakazania na 135 lv gdzie i tak od dawna nie gram.

Nie podajecie zaprzeczeń propozycji to jak mam niby wam przyznać rację?

Edited by TypowyPustak, 06 August 2017 - 11:03.

• Bubi4123 likes this

#198 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Sardaar

Posted 06 August 2017 - 11:48

I tak wszystko co napiszemy będzie dla cb ,,pierdółką,, więc bez sensu cokolwiek do cb pisać bo sam ten ,,pat,, powodujesz. Nie da się z tb rozmawiać ponieważ patrzysz na problem tylko przez pryzmat tych 2 poziomów petow. I to nie tylko ceny peta spadną a także eq bestii, co powiesz tym co wpakowali w eq na 135lvl bardzo dużo kasy, jak przez te propozycje wartość ich eq spadnie na łeb?? Sorry, wypier... Za późno na takie zmiany, które nawet nic nie zmienia na tej mapie. Wręcz pogorsza sytuację bo będą mniejsze wymagania ,eby zostać ta ,, bez karną,, osobom w pvp na tej mapie tylko z królem albo innym petem. Nawet nie wiesz o czym piszesz ten swój bełkot, nie przypominający w najmniejszym stopniu normalna odpowiedz na jakie kolwiek posty. I to wszystkie twoje ,,argumenty,, zostały obalone nie moje. Dziękuję do widzenia panu.

#199 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 06 August 2017 - 12:07

Dlaczego wartość ich EQ ma spaść? Co ma do petów EQ bestii?
Pety jedynie nie będą dostępne na 135. A tam używają ich te cwaniaki nie potrafiące ze swoim ego grać na 254. Jeżeli przez to cena ma wpaść na łeb to prędzej można wywnioskować, że na twój spadła dawno temu.

Jeżeli moje argumenty zostały obalone to OK, wy za to nie macie żadnych konkretnych, więc nie ma czego obalić.
Ciągle pierdzielenie o tych cenach jakby to decydowało o życiu i śmierci serwera, gdzie pewnie nawet nic by się nie zmieniło. Idąc tym tokiem myślenia niczego nie można zmieniać bo się ceny zmienią. Straszne i okrutne, aż posmutniałem.
Zresztą, czy to też nie jest do uregulowania odpowiednimi poprawkami?

Edited by TypowyPustak, 06 August 2017 - 12:07.

#200 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13

Posted 06 August 2017 - 12:25

:D
Nawet mnie rosmieszyles, bo właśnie przyznales rację że nawet nie bierzesz pod uwagę tego co piszą ci co sa przeciw. Dziękuję i dowodzenia, nie ma już co z tb pisać.

Edited by Sardaar, 06 August 2017 - 12:51.

#201 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Posted 06 August 2017 - 12:28

jak dla mnie na oponkach moglby zostac co najwyzej podstaowy pet,ograniczenie do 100lvla i wymagany lvl do eventowych broni minimum 101+  zmieniloby to bardzo duzo. nowy gracz moglby bardzo szybko dorownac innym na takiej mapie (moze poza kd8) i moglby sie postawic bo aktualnie nawet jak zrobi sobie jakies wojenne eq to bez razora albo przynajmniej arry i tak pada na hita lub 2.

tak jak w innym temacie bylo napisane aby ograniczyc wyciaganie petow na oponkach w ten sposob gracz ze 135 przeciez go "nie straci" bedzie mogl go uzywac jedynie zmieni to tyle ze nie bedzie mogl go uzywac do gnebienia nowych.

2 problem jest taki ze czesto gracze z 254 lvlem przychodza na oponki "dropic" a nie koniecznie bic nowych, spotkalem juz nie jedna taka osobe i mysle ze takie zachowanie powinno byc karane w jakis sposob :).

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#202 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13

Posted 06 August 2017 - 12:40

Panom to się ładnie już w tylkach przewraca, zablokować wszystko i może zrobić opony prywatne i jeszcze do tego z 4 oponami ... w łeb sie walnijcie. Jakby mapa metin jeden była jedynym zarobkiem .. świętością przez którą trzeba pejsc żeby grać na vmt2. Nie podoba się ze cie biją szukasz innego zarobku, nie podoba się? Szukasz nneej gry. Bo to gracz powinien się dostosować do gry a nie gra do gracza.

A co do pustaka to chocbm co napisał to dla cb to nie będzie argument więc z tb nie ma o czym i poco gadać.

#203 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 06 August 2017 - 17:41

wlasnie ze to gra ma odpowiadac graczowi a nie odwrotnie :)

poza tym jaki masz inny zarobek na poczatek? pozostaje kopanie rud a to wielu zniecheca... gdybym mial kopac rude na poczatku gry to bym juz tu dawno nie gral.

#204 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 06 August 2017 - 17:49

:D
Nawet mnie rosmieszyles, bo właśnie przyznales rację że nawet nie bierzesz pod uwagę tego co piszą ci co sa przeciw. Dziękuję i dowodzenia, nie ma już co z tb pisać.

Bo oni nic sensownego nie piszą. Teksty o spadku ceny 1 itemu którym mało kto handluje i traktowanie tego jako absolutnego zaprzeczeniu propozycji jest co najmniej żenujące.

No a gdy skrytykuję te "pseudo argumenty" to jestem śmieszny i nie ma co ze mną pisać. I dobrze robisz. Jak chcesz pisać - pisz coś sensownego. A jak nie to się tutaj nie wypowiadaj.

#205 Pacam

Pacam

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 233 posts
  • Joined Thu, 24 Dec 15
  • Nick w grze:XQQR
  • Nick na TS:Aco cie to

Posted 06 August 2017 - 19:43

2 problem jest taki ze czesto gracze z 254 lvlem przychodza na oponki "dropic" a nie koniecznie bic nowych, spotkalem juz nie jedna taka osobe i mysle ze takie zachowanie powinno byc karane w jakis sposob :).

To co juz 254 lvlowi nie wolno zrb dropka.na oponki? Chyba cie cos gnie..... nwm ale ty i pustak to bracia obydwaj przyje**** pomysly macie

virtualmt21502281487__kot-1.jpg

#206 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 06 August 2017 - 21:19

nikt normalny z mozgiem nie robi dropa na opony gdzie ma gorszy zarobek. do tego blokuje 1 mape zarobkowa w grze gdzie nowi probuja zaczac gre na serverze to jest chore :).

#207 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 07 August 2017 - 07:06

To co juz 254 lvlowi nie wolno zrb dropka.na oponki? Chyba cie cos gnie..... nwm ale ty i pustak to bracia obydwaj przyje**** pomysly macie

A teraz mi powiedz: który 254 robi dropa pod opony dla zarobku?
Gdzie na oponach w tym samym czasie zarobi się 1/5 tego co na mapkach na 254 lv. No i drop pod opony to raczej nie postać 135 lv, gdzie nic nie leci. Nie odróżniasz dropa od postaci do znęcania się i podbijania ego. Oni tego nie robią dla dropu a tym sam dobrze wiesz dla czego - piszę o tym od początku tematu. Patrz: gildia Patriotic.

Kolejny irracjonalny post, w tym śmiesz obrażać nasze pomysły (może i nas?) a sam popisujesz się totalną brednią (Wiem, zamierzoną aby nie wyjść na przegranego i jakoś pocisnąć tych będących zwolennikami propozycji)
Kolejny hipokryta zaraz po tamtym Dratewce. Ale żeby przedstawić jeden bardzo mocny argument przeciw (nie jakieś błachostki) to już żaden nie umie.

Edited by TypowyPustak, 07 August 2017 - 07:09.

#208 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13

Posted 07 August 2017 - 07:42

Bo oni nic sensownego nie piszą. Teksty o spadku ceny 1 itemu którym mało kto handluje i traktowanie tego jako absolutnego zaprzeczeniu propozycji jest co najmniej żenujące.
No a gdy skrytykuję te "pseudo argumenty" to jestem śmieszny i nie ma co ze mną pisać. I dobrze robisz. Jak chcesz pisać - pisz coś sensownego. A jak nie to się tutaj nie wypowiadaj.

A teraz mi powiedz: który 254 robi dropa pod opony dla zarobku?
Gdzie na oponach w tym samym czasie zarobi się 1/5 tego co na mapkach na 254 lv. No i drop pod opony to raczej nie postać 135 lv, gdzie nic nie leci. Nie odróżniasz dropa od postaci do znęcania się i podbijania ego. Oni tego nie robią dla dropu a tym sam dobrze wiesz dla czego - piszę o tym od początku tematu. Patrz: gildia Patriotic.
Kolejny irracjonalny post, w tym śmiesz obrażać nasze pomysły (może i nas?) a sam popisujesz się totalną brednią (Wiem, zamierzoną aby nie wyjść na przegranego i jakoś pocisnąć tych będących zwolennikami propozycji)
Kolejny hipokryta zaraz po tamtym Dratewce. Ale żeby przedstawić jeden bardzo mocny argument przeciw (nie jakieś błachostki) to już żaden nie umie.

Jak już cytujesz jakieś posty to się do nich odnos, bo jak na razie o tych 2 postach pokazałeś że nie potrafisz czytać.
Pierwsze skomentuje to co napisałeś do mojego bo najwidoczniej potwierdziła po raz drugi że nawet nie czytasz moich postów. Użyje do tego trochę twojego postu. No a gdy skrytykuję te "pseudo argumenty" to jestem żałosny i nie ma co ze mną pisać. I dobrze robisz. Jak chcesz pisać - pisz coś sensownego. A jak nie to się tutaj nie wypowiadaj. :D

Pań Pacan skomentował pos tego chorego gościa który napisal żeby karać osoby przenoszące się na niższy lvl. A ty wzioles ten post i go skomentwales od dupy strony tak jak i mój, potwierdzając że z tb naprawdę nie ma co pisać. Temat do zamknięcia, bo jakby nie pustak, jego chory kolega i ja to nikt by się na tu nie wypowiadał.
Pustak a jak chcesz argumentów to poczytaj ten temat, znajdziesz ich masę. Dowodzenia

#209 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 09 August 2017 - 07:51

dlaczego temat do zamkniecia o czym ty mowisz? w temacie jest ankieta ktora jasno pokazuje 26/27 + 5 glosow z innym przedzialem lvlowym takze wiekszosc jest za zmiana :> juz nawet pomijam kwestie tego ze patriotici pisza do ludzi aby ci wchodzili na forum i oddawali glos na nie XD

a skoro jest taka masa tych argumentow zbierz je w kupe i napisz bo z tego co ja wiem to kazdy argument byl obalany 1 po 2 XD

poza tym on odpowiada co trzeba na posty ktore cytuje.

i nie nazywaj mnie jego kolega bo ja nim gardze. dziekuje i czekam na zbior argumentow nizej. tu o \/

edit: ostatnio mam mniej czasu na gre ale tak z ciekawosci i tak zerkne na opony najlepiej pod przykrywka by mnie nie poznali ale to co widze to jakas tragedia gracz Felek69 siedzi tam od rana do nocy i to jeszcze na 2 kanalach a gdzie ma w takim razie dropic nowy gracz?

virtualmt21502271502__najgorszy_patrioti

Edited by taxer1921, 09 August 2017 - 08:39.

#210 VipKhan

VipKhan

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 754 posts
  • Joined Sat, 01 Sep 12

Posted 18 August 2017 - 15:14

Przedzial lvl'owy? trudna decyzja ale co mi tam jestem za BLOKADĄ PETÓW na tej mapie bynajmniej lepszych niz kenai czy król fenek, są wystarczajace na ta mape, a walczyc z kimś kto ma ponad 1kk hp to co to za sens? wiadomo ze nowy gracz moze pomarzyć o czymkolwiek

Dodatkowo podnieść lvl broni eventowych do minimum  110 lvl'a w zamian dodać mniejszego kalibru kose (1000 wartosci ataku badź 1000 magicznego ataku) i max lvl na tą mape to 100 lvl

• dave420 likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users