TypowyPustak, dnia 14 Lip 2017 - 09:15, napisał:
Dlaczego mają ceny jaśka spaść i co to ma niby wnieść negatywnego dla serwera? Przecież nie będzie dostępny tylko dla tych durnych 135 lv, a za to na 200+ wszyscy mogli by go mieć. I to tam powinien mieć zastosowanie.
Takie bonusy jakie on daje nie mogą być dostępne na każdym lv.
To tak jakby na misje biologa nie było ograniczeń lv i goście na 135 lataliby po skończonych fioletach, ying yangach albo i nawet workach. No i co, jaśki mogą być a bonusy z biologa już nie? Na to samo wychodzi.
Niech sobie chodzą w bandach 5-cio osobowych ale nie będą już bezkarni. Król feniks czy nawet arra nie są poza zasięgiem graczy nie mających postaci 254/255 lv bo nie kosztują 40 kb.
Nie rozumiem też, dlaczego piszesz, że razadory są nieprzydatne na wysokie lv. Jak to? Dają dużo HP i ataku więc bardzo pomagają w biciu bossów, a na 135 nie ma takich bossów, do którym jest wymagany razador. Bardzo dużo ludzi ma razadorki na 254 lv i nie myślą nawet aby nimi siekać na 135 i irytować innych. Tylko nieliczni mają odchyły.
PS. Nie zauważyłeś, że ilekroć jest temat o petach to ciągle jedynie te same kilka osób jest negatywnie nastawiona w stosunku do propozycji? To potwierdza moją tezę, że tylko ci stosujący te pety do irytowania graczy na 135 są na NIE, bo reszcie taka zmiana w niczym nie przeszkadza.
No ciekawe gdzie z mojego postu wyczytales takie rzeczy, że na 254 są niepotrzebne. Wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat a ty za każdym razem mnie atakujesz. Daj że siana bo robisz spine z niczego, mam wolność słowa i przekonań, a ty robisz z tego działu Koreę Północna bawiąc się w cenzora każdego postu który nie zgadza się z twoim zdaniem. A te twoje tezy to wiesz gdzie.. bo ja jakoś nie mam takiej postaci a jestem na nie. Czemu jestem na nie wyjaśniłem u góry i 2 tematach i dalej ciągnąć z tb rozmowy o tym nie zamierzam bo ciągle piszesz jedno i to samo, a to jest dział propozycje a nie spam, żeby robić śpine. Więc daj się innym wypowiedzieć i zając stanowisko, a nie podważam każdego kto się z tb nie zgadza.