nie idzie uzbierać na 135 lvl ? człowieku 2/3 tygodnie na dt spokojnie uzbierasz na tego razadorka
sam zbieralem na tego peta w dt i nie tylko na peta
na samym dt w ciagu 2 miesiecy zarobilem ponad 120kb wiec wiem coś o dropie na 135
po 2 ty chyba cos masz z glowa normalne ze eq otchłani itd maja ograniczenia lvl bo w koncu to jest eq a pet to jest pupilek ktory pomaga ci w grze dajac pewne bonusy dzięki którym jest ci łatwiej na serwie
Ojej, "Pupilek daje pewne bonusy, dzięki którym jest ci łatwiej na serwie".
Ty sobie chyba teraz żartujesz, skoro to są "pewne bonusy", które ułatwiają "grę" na serwie to ja jestem św. Mikołaj. Takie bonusy to jakby runka UM +9, coś o porównywalnej mocy. I nie służą "ułatwianiu gry" tylko biciu innych graczy na 135 tym samym utrudnianiu im gry i podkręcaniu Ego. Przecież Runka UM czy misje biologa też dają "pewne bonusy", które ułatwiają "grę" na serwie.
Weź kończ waść, wstydu oszczędź.
Wykonajmy jeszcze pewne przeliczenia. Z rippera średnio leci po 100b, a ty w 2 miesiące uzbierałeś 120kb? Robiąc przeliczenia w miesiąc osiągnąłeś 60kb (

) a na 1 dzień wyrabiałeś stale i niezmiennie przez 2 miesiące po 2kb. Biorąc pod uwagę, że średni czas wykonania DT biorąc pod uwagę też czekanie na metka wynosi ponad 30 minut albo i dłużej to poświęcałeś PONAD 10 GODZIN dzienne na samo DT (Prawie pół dnia)? I do tego nieprzerwanie przez 60 dni.
I tym sposobem doszliśmy do tego punktu, że coś ci nie wyszło to imponowanie zarobkami jakie mogą osiągać 135 lv.
Pierwsza sprawa, że aby osiągać takie zarobki biorąc pod uwagę czas i to, że średnio śpi się tam nie wiem, 7-9 godzin to jedynie... 5 godzin w dniu poświęcałeś na coś innego niż walenie DT w metku?
Druga sprawa to przetrwanie psychiczne. DT to jedna z najnudniejszych mapek a klucz może dobijać. Ja wysiadałem już po tygodniu a na prawdę mam chęci na wiele, natomiast ty przez cholerne 2 miesiące ciskając dziennie po pół dnia w te DT miałeś chęci aby to robić?
Podsumówując temat, nic już lepiej nie pisz bo z każdym kolejnym postem się coraz bardziej kompromitujesz. Próbujesz wszystkich uświadomić jacy to my jesteśmy w błędzie, bo sam jesteś zapewne jednym z tych cwaniaków żerujących petami na 135 lv, a wychodzi na to, że nie wiesz co powiedzieć.
Edited by TypowyPustak, 13 July 2017 - 21:42.