Adekwatnie do kosza
To tyle więc już nie komentuj mych wypowiedzi ani innych bo robisz g*wno burze.
Zostaw by ocenili i tyle
Posted 03 August 2017 - 13:23
Adekwatnie do kosza
To tyle więc już nie komentuj mych wypowiedzi ani innych bo robisz g*wno burze.
Zostaw by ocenili i tyle
Posted 03 August 2017 - 13:26
osoba ZACZYNAJACA tutaj kupuje albo podstawowego albo najwyzej bao bao wiec dla nich niewiele sie zmieni
sam mam krol fenka wiec gdybym chcial wymieniac go na arre to propozycja chyba uderzy we mnie najmocniej takze srednio pod siebie zrobiona. pomysl wzial sie stad ze spakowanie peta 10x drozszego niz podstawowy jest takie samo co jest malo logiczne ale skoro uwazacie ze jest to okej ankieta poki co mowi tak samo to propozycja do kosza i tyle. a widze sardar ty chcesz sie bawic w jakiegos dyktatora? chcesz blokowac glos i pomysly innych graczy bo sa sprzeczne z twoimi? gdzies juz to widzialem
.
Edited by Sardaar, 03 August 2017 - 13:31.
Posted 03 August 2017 - 13:44
Na nie... może jeszcze zróbmy tak, że trzeba będzie pakować również zbroje, bronie i bizu przed sprzedaniem?
Posted 03 August 2017 - 14:00
moze zacznijmy od tego aby byc troche bardziej kulturalnym i nie przeyklinac
po 2 pustak nie jest dla mnie zadnym "mentorem" bo ja nim gardze i on wie dlaczego
po 3 cena petow nie skoczy tak bardzo szczegolnie ze juz ostatnio jest ona wysoka a szkaty na spakowanie drogie nie sa
po 4 mam skonczyc pisac idiotyczne propozycje, no to jak moje sa idiotyczne napisz jakas swoja na pewno bedzie wybitna
moglbym tak dalej ale juz mi sie nie chce amudiel penga i varee 3 naczelnych hejterow zawsze nie wazne co sie stanie bedzie hejtowac bez umiaru
Coś ci się nie podoba że wyrażam swoją opinię? Jakoś nie widać gromadki osób które by próbowały poprzeć twoje idiotyczne propozycje.
Jeśli uważasz że szkaty są takie tanie to zapraszam na 254 i zacznij je otwierać by zrobić wszystkie misje od 210 do 240.
Mogę ci tak osobiście powiedzieć że za same kupowanie szkat na biologa wydasz więcej niż do tej pory wydałeś na swoje eq i peta.
Więc życzę ci powodzenia.
Tak tanie są to zrób biologa nie kupując ziół od innych graczy to wtedy zobaczymy jaki kozak jesteś. Już widzę ten temat "Zbyt słaby drop ze szkat".
To co robisz jest żałosne.
Jak ci takie coś odpowiada to kupuj 2 razy więcej szkat i połowę wyrzucaj jak takiś bogacz.
Wiesz co bym chciał ci poradzić? Zamiast kupować te szkaty na petsa to kup sobie mózg może ci pomoże.
Nick: Varee Królestwo: Shinsoo
Lvl: 255
"Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać.
Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić.
Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać.
Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz.''
Posted 03 August 2017 - 15:08
Edited by TypowyPustak, 03 August 2017 - 15:18.
Posted 03 August 2017 - 15:37
polecam taxer isc na 254 i zrobic eq do expa zwłaszcza bronie nie bd mowil ze za duzo szkat na serwie i tanie bo wtedy zmienisz zdanie
jak ci bd paliło bronie exp na 210
Posted 03 August 2017 - 17:30
nie chodzi tu o tanie szkaty tylko niski koszt pakowania drozszych petow w stosunku do ich ceny ale po co jeszcze kontynuujesz skoro propozycja ewidentnie odrzucona xd
Posted 03 August 2017 - 21:30
Posted 06 August 2017 - 17:34
Czesc przychodze z kolejna propozycja tym razem dotyczy pakowania petow a mianowicie petow bao-krol fenek
jak na moje nie powinno to kosztowac tyle samo. spakowanie zwyklego peta za 600b to 60b i 60b za spakowanie krola fenka wartego 7k cos tu jest nie tak moim zdaniem
proponuje aby zrobic to tak
podstaowy zostawic po 20 szkat
bao po 30 szkat
kenai po 50
a krol po 100
jest to w miare logiczne poniewaz skoro pety sa drozsze to czemu pakowanie ma kosztowac tyle samo
poza tym zwiekszy to troszke popyt na szkatki
bardzo prosze szanownych uzytownikow takich jak amudiel jezeli zobacze post "po co 2 raz kolo wymyslac" to zglosze jako spam
Ja jestem na NIE ponieważ po co tak ma być skoro te szkaty nie są tanie dla nowszych potem kosztuje dużo arra(zależy dla kogo) a co mówiąc o pakowaniu nowszych petów.CHyba że można dla tego króla.
Posted 07 August 2017 - 00:49
Czemu nie pomysł jest dobry morze jak by trochę ceny poszły w gorę to bylo by na czym zarobić a odnośnie nie których wypowiedzi to zamiast wyzywać autora pisać ze to idiotyzm ze niema co wymyślić to usiać jeden z drugim i wymyśl cos innego co morze by poprawiło handel a nie pomysły na obrażanie autorów postów bo obrażanie innych pisanie ze to głupi pomysł to łatwo sie pisze a ilość postów swoich jest mały tylko nabijanie komentarzami ilość postów bez inicjatywy swojej świadczy o kulturze i na lenistwo i bez wysiłku czyimś kosztem zwiększenia sobie rankingu
pozdrawiam
Posted 07 August 2017 - 08:08
Posted 07 August 2017 - 09:54
2 tematy w propozycjach 2 w dyskusjach i 1 kiedy mialem problem z gra czy to tak duzo?
nie nabijam postow bez sensu nie obrazam nikogo a jedyne o czym pisalem to poprawienie grywalnosci na oponkach, poprawienie sury bm no i ten temat ktory juz powinien byc dawno zamkniety skoro zostal odrzucony.
a nie do zniesienia to sa ludzie typu amudiel ktorzy przez miesiac powtarzaja "po co 2 raz kolo wymyslac" albo penga ktory w grze pisze mi ze gra na 135 bo na 255 nie ma zadnej rywalizacji po czym w ankiecie o mape dla 255 glosuje na nie.
Posted 08 August 2017 - 10:51
Po pierwsze petów nie pakujemy CODZIENNIE ! więc albo ktoś się zastanowi w końcu jakiego chce mieć to zacznie używać go...
100nagi/100smierci to tylko 300b gdzie król kosztuje 6kb
to ma być fair w stosunku do peta który kosztuje 500b? że cena spakowania jest taka sama!?
Dlaczego arre dali INNE szkaty? dlatego że jest lepszym petem... więc
100 na spakowanie albo może szkatu MUMI lub azraela na spakowanie....
Posted 08 August 2017 - 11:22
Posted 08 August 2017 - 14:58
Szkaty to nie problem... jeżeli kogoś stać na peta to go kupuje, jak zarobi wystarczająco żeby miec nowego to wyda juz 300b ...
zresztą serwer idzie do przodu ciągle... musi w końcu nastąpić UTRUDNIENIE dla graczy
0 members, 1 guests, 0 anonymous users