Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Treści rasistowskie i seksistowskie w metinie.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
67 odpowiedzi w tym temacie

#46 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył nie, 15 gru 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Sardaar
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 09 sierpień 2017 - 17:14

polska nie przyjmuje BYDLA (tak bydla bo PRAWIE zaden czlowiek nie idzie do europy, 99% tzw. uchodzcow to zwykle bydlo ktore idzie po zasilek a kiedy tylko bedzie ich wystarczajaca ilsoc przejma wladze nad danym krajem.
virtualmt21502296060__e1657382542bfbe791

wole patologie z polski wychowana w polskiej tradycji niz uchodzce islamskiego. moze dla ciebie nie ma roznicy ale dla mnie ma taki patol w przyszlosci bedzie pracowal na budowie abys ty mogl miec mieszkanie.
jakie inne zle rzeczy robi polski rzad? xD

Nie obrażaj ludzi których nie znasz, to ze urodziłeś się w Europie nie sprawia że jesteś lepszy od innych, uj wiesz o tych ludziach, ja pochodzę z kraju islamskiego i w tym momencie mnie obrazasz,( nie tylko mnie). Dlatego polityka, religia i inne sprawy społeczne nie powinny ukazywać się na forach z gry, a tematy poruszające te kwestie powinny być usuwane.

#47 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów
  • Dołączył sob, 05 sie 17

Napisano 09 sierpień 2017 - 18:06

macierewicz jest bardzo dobrym minstrem a ataki w jego strone sponsorwane przez niemieckie media wspniale to ukazuja ;)
wole patologie z polski wychowana w polskiej tradycji niz uchodzce islamskiego. moze dla ciebie nie ma roznicy ale dla mnie ma taki patol w przyszlosci bedzie pracowal na budowie abys ty mogl miec mieszkanie.
jakie inne zle rzeczy robi polski rzad? xD fakt ze na arenie miedzynarodowej sa za malo stanowczy i nie rozumiem po co tlumacza sie w parlamencie europejskim przed banda kretynow ale to inna sprawa.
w jaki sposob zrujnowali opinie polski na swiecie XDDDDDDD? duda jest najlepszym prezydentem jakiego polska miala. kazdy prezydent to tylko marionetka partii rzadzacej i jedyne co musi robic to dobrze sie prezentowac np podczas przemowy jak i spotkan dyplomatycznych a to robi bardzo dobrze. moze cofniemy sie troche w czasie i spojrzymy na szoguna komorowskiego? :)
sady TRZEBA naprawic aktualnie w sadach siedza stare komuchy przez co pisowi ciezko dobrac sie do dupy bandzie zlodziei ktora rozkladala polske tyle lat co z tego ze komus cos udowodnia jak sad wyda najnizszy z mozliwych wyrokow? :)

No tak, polski rząd najlepszy, PiS najlepszy, wszystko co z PiSu najlepsze.

Tylko ciekawe dlaczego potem świat się z nas śmieje, UE wszczyna procesy odnośnie łamania prawa Unii i chce nakładać sankcje, polskie społeczeństwo jest podzielone, jest od groma protestów, są nakładane nowe podatki i wiele wiele innych.

PiS obecnie dąży do jak największej władzy w państwie, a tak na prawdę ta zgraja Kaczuchy powoduje więcej złego niż dobrego.

Nie wiem też co masz do uchodźców (?) - czyżby stereotyp brudnego zamachowca Islamisty jaki szerzą fanatycy PiSowi? Coraz bardziej się przekonuję w tym, że jesteś kolejnym zwykłym PiS`owcem jakich wiele w tym kraju.

Użytkownik Bubi4123 edytował ten post 09 sierpień 2017 - 18:07

#48 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • Dołączył pią, 16 cze 17
  • MiastoCzęstochowa
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Napisano 09 sierpień 2017 - 18:54

sardar przyjacielu przeciez ja nie obrazam ludzi mieszkajacych w kraju islamskim tylko bydlo ktore leci do europy na wojne i zasilek a to roznica :).

jadac do jakiegos kraju trzeba przestrzegac zasad w nim panujacych a oni tak nie robia ;D.

czy ja mowie ze pis najlepszy? ja tylko mowie ze jest dobry zreszta mam troche inne poglady od nich ale skoro zostali wybrani w demokratyczny sposob mimo utrudnien do tego wypelniaja wszystko jak trzeba to chyba nalezy im sie jakis szacunek. niestety lewactwo nawet nie wie co to szacunek siadajac na pomnikach powstancow swoimi dupskami.

dlaczego swiat sie smieje? kto sie smieje? nikomu nie jest do smiechu a na pewno nie w unii bo utracili kraj w ktorym rzadzili psy na lancuchu merkel.

dazy do takiej samej wladzy jaka miala platforma wiec nie rozumiem twojego oburzenia skoro nie przeszkadzalo ci to ze platforma rzadzila po swojemu miala swoj trybunal i sady to czemu pis ma nie miec? nikt nie robil takiej szopki jak kod dlatego ze cywlizowany czlowiek umie sie zachowac i szanuje zdanie innych. (platforma przeciez byla wybrana w demokratycznych wyborach)

tego o "uchodzcach" nawet nie skomentuje bo szkoda strzepic ryja w sumie i tak wyjasnilem na samym poczatku /\

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#49 HosseTop1

HosseTop1

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 558 postów
  • Dołączył pią, 24 mar 17
  • MiastoKanał 3,5/ Vip 2
  • Imię:Kuba
  • Nick w grze:hosse
  • Gildia:Amnezja
  • Nick na TS:Hosse
  • Gadu-Gadu:Halo?
  • Hobby:Piłka nożna, gra z Dejwidem i Piotrkiem

Napisano 09 sierpień 2017 - 22:00

Hahahahaha xdd

#50 Glicyloalanyloalanina

Glicyloalanyloalanina

Początkujący

• Banned
  • PipPip
  • 141 postów
  • Dołączył czw, 19 mar 15
  • Nick w grze:Se te ae re ce oe
  • Gadu-Gadu:63149013
  • Hobby:🌙

Napisano 09 sierpień 2017 - 22:35

Czemu Ty masz 60 lat

Dołączona grafika

#51 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 10 sierpień 2017 - 10:38

60lat + wyborca platformy to by sie nawet zgadzalo wkoncu na platforme i nowoczesna same stare komuchy glosuja XD

#52 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 10 sierpień 2017 - 14:19

60lat + wyborca platformy to by sie nawet zgadzalo wkoncu na platforme i nowoczesna same stare komuchy glosuja XD

A na PiS kto? Młodzi szaleńcy nie interesujący się losem państwa?

Jak dotąd to właśnie polityka PiS`u dąży do powrotu do czasów PRL`u, gdzie rządziła komuna. A szczytem tego były ostatnie ustawy o sądach dzięki Bogu zawetowane przez prezydenta.

Patrząc na twój przykład to jednak widać doskonały obraz pro PiSowca - naiwnego, szalonego Polaczka. Takich jest pełno.

Użytkownik Bubi4123 edytował ten post 10 sierpień 2017 - 14:20

#53 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 10 sierpień 2017 - 14:32

Tak swoją drogą jak jesteśmy przy temacie cech wyborców to patrzcie tutaj jaką wiadomość dostałem w związku z tematem o smoku i pająku:

virtualmt21502378609__beztytulu.png

Czyżby to było konto Criella?

Za całą rozmowę dostaliśmy obaj trochę punktów karnych, czyżby Criell wyłapał bana :D?

Da się też wyczuć po jego ideologii i myśleniu, że to pewnie PiSowiec.

Edit: O nie!

virtualmt21502379353__beztytulu.png

Użytkownik Bubi4123 edytował ten post 10 sierpień 2017 - 14:36

Bubi4123 otrzymał ostrzeżenie za ten post od DiabelQ: Złamanie głównego regulaminu

#54 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 10 sierpień 2017 - 14:45

odpowiedz lepiej na wszystko co napisalem wczesniej i podaj wlasne argumenty.

czekam

#55 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 10 sierpień 2017 - 17:44

odpowiedz lepiej na wszystko co napisalem wczesniej i podaj wlasne argumenty.
czekam

Ja swoje argumenty podaję w każdym poście.
A najlepszym z nich jest to, że cała UE krytykuje PiS a w Polsce następuję podział społeczeństwa.

#56 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 10 sierpień 2017 - 18:03

typowe dla lewaka ignoruje co do niego mowisz/piszesz i podaje argument z dupska :P  poki nie napiszesz niczego sensownego "gre" wygralem :)

edit:poza tym nie cala ue tylko zachod i nie wiem o jakim podziale mowisz? na normalnych ludzi i kod? okej

Użytkownik taxer1921 edytował ten post 10 sierpień 2017 - 18:04

#57 MakeMyDay

MakeMyDay

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
  • Dołączył wto, 23 kwi 13
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:MakeMyDay

Napisano 10 sierpień 2017 - 20:48

@taxer1921
Nie wiem czy wiesz kolego, ale ludzie głosujący za PiSem w 70% pochodzą ze wsi i nie mają pojęcia o polityce państwa.
Właśnie tacy ludzie bez żadnego wykształcenia zostali oślepieni darmowym zarobkiem z 500+. Nie obchodzi ich, że PiS poniża Polskę na arenie międzynarodowej, ponieważ dostają od nich pieniądze za gówno robienie. (Pomijając fakt, ze każdy grosz, który idzie na 500+ jest zabrany ludziom wykształconym). Więc jeśli wg Ciebie osoby w/w to "normalni ludzie" a zwolennicy kodu są nienormalni to jesteś w wielkim błędzie.
Pozostaje jedynie nadzieja, że ludziom otworzą się oczy, zobaczą co PiS zrobił z Polską i nie popełnią drugi raz takiego błędu w następnych wyborach.

#58 MakeMyDay

MakeMyDay

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
  • Dołączył wto, 23 kwi 13
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:MakeMyDay

Napisano 10 sierpień 2017 - 21:02

duda jest najlepszym prezydentem jakiego polska miala. kazdy prezydent to tylko marionetka partii rzadzacej i jedyne co musi robic to dobrze sie prezentowac np podczas przemowy jak i spotkan dyplomatycznych a to robi bardzo dobrze.

A ty sądzisz ze Duda to nie marionetka??? Naprawdę myślisz ze posłuszny Andrzejek zawetował by jakąkolwiek ustawę bez uzgodnienia tego z Kaczuszką? :D To jest jedna wielka szopka, żeby bezmyślni ludzie, jak ty, uwierzyli, ze Duda ma cos do powiedzenia w tym kraju. Prawda jest taka, ze w obecnej chwili Duda nawet kichnąć nie może bez zgody Jarka.
  • Bubi4123 lubi to

#59 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 11 sierpień 2017 - 09:29

ludziom oczy sie wlasnie otworzyly po kilku latach rzadow platformy  :).

i przyjacielu piszacy o tym ze duda to marionetka XD naucz sie czytac skoro taki wyksztalcony jestes jak reszta wyborcow platformy, napisalem KAZDY i nic nie pisalem o tym ze duda to wyjatek.

i nie wiem w jaki sposob pis poniza polske bo dalej nikt z was mi tego nie wyjasnil, pytalem dlaczego z polski sie smieja i kto sie smieje ale pewnie nie uzyskam opowiedzi xd.

poza tym co masz takiego do 500+ wciaz wydaje sie na to mniej niz platforma kradla co roku.

wczesniej pisalem o ile nie probowaliscie usilnie tego przeoczyc ale przed wyborami jak i troche czasu po bylem przeciwnikiem pis nie tak bardzo jak gardzilem platforma ale nadal, rowniez sadzilem ze zrujnuja polske jednak rzadzenie idzie im poki co naprawde dobrze moze nie idealnie bo to na pewno nie ale takie 7/10 bym dal :)

ps: napiszcie mi w poscie nizej co takiego piekniego zrobila platforma za swoich rzadow poza zlodziejstwem i sluchania sie merkel.

oraz napiszcie co takiego tragicznego w skutkach zrobil pis (500+ nie moze byc tutaj przykladem z prostego powodu, dzieki niemu rodzi sie wiecej dzieci ktorych polska bardzo potrzebuje zreszta idzie na to mniej pieniedzy niz platforma nakradla i tak)

Użytkownik taxer1921 edytował ten post 11 sierpień 2017 - 09:30

#60 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył nie, 15 gru 13
  • Nick w grze:Sardaar

Napisano 11 sierpień 2017 - 10:02

Tu masz odpowiedzi na swoje pytania.

polske
polski polske polska

Proszę o zamknięcie tego tematu albo przeniesienie go do spamu, bo w żaden sposób już nie dotyczy virtuala :/

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych