Posted 22 August 2017 - 07:43

Posted 22 August 2017 - 14:11
Zaporowa cenę? Przepraszam ale żeby go kupić z is trzeba około 400k sm = 5 kuponów po 80k które w teraz chodzą mmax 3k za szt, to jest 15 kb. Więc gdzie tu zaporowa cena? Jak kupując ulepszacze wyjdzie drożej lub porównywalnie tyle samo
Nikt Ci nie kazde kupować ulepszaczy, przepustki mozna zdobyc w grze :>
To po co mapa z której nie ma zarobku?? Cena artefaktu w is powinna być trochę większa niż koszt zrobienia, bo kto będzie go sam robił?? Jak na razie to ceny kuponów trzymają cenę artefaktu, a tak nie powinno być, bo w takim razie możliwość robienia go została dodana tak z dupy. Ja nie mam nic do wydawania w is itp.. tylko czemu itemy tam są tańsze niż robienie ich samemu.
Mapy powstały nie dla zarobku a dla robienia ekwipunku
Niech dodadzą pasy do EXP'a z jednej z propozycji i jako ulepszacze od pewnego momentu ulepki zbrojowni w coraz większej ilości w zależności od jego poziomu
Pasy to przeżytek i lepiej zrobic wlasna unikalna rzecz
Posted 22 August 2017 - 14:16
od nie dawna w is ZNOWU jest artefakt bohatera przez ktorego osoby ktore robia zbrojownie nie moga zarobic poniewaz cena tego itemku z is jest warta okolo 13kb a kupujac ulepki trzeba wydac okolo 20kb
przez to ta mapka jest nie oplacalna poniewaz nikt nie kupuje ulepek albo kupuja za cene ktora sie nie zwraca za mapke
moim zdaniem artefakt powinienen byc wycofany z is albo ilosc ulepek na zrobienie tego itemku powinna byc zmniejszona
chcialbym aby ktos z administracji sie wypowiedzial
wiem ze wiekszosc komentarzy bedzie na to ze sam robie zbrojownie i pod siebie chce to zrobic ale to pomoze tym osobom co robia zbrojownie jak i kupujacym ulepki
No i co z tego ze sa znowu w is ? Jeszcze nie tak dawno nie bylo artefaktu a i tak kazdy robil waro, zbrojo i nie narzekal
Posted 22 August 2017 - 15:29
Oj obawiam się ze napisałeś ten temat ponieważ jest ci akurat potrzebny ten artefakt... nic wam nie pasuje a przez całą grę w metina stoi w m2.. zawsze coś... zrobienie tego itemku to nagle 2 dni latania zbrojowni..od nie dawna w is ZNOWU jest artefakt bohatera przez ktorego osoby ktore robia zbrojownie nie moga zarobic poniewaz cena tego itemku z is jest warta okolo 13kb a kupujac ulepki trzeba wydac okolo 20kb
przez to ta mapka jest nie oplacalna poniewaz nikt nie kupuje ulepek albo kupuja za cene ktora sie nie zwraca za mapke
moim zdaniem artefakt powinienen byc wycofany z is albo ilosc ulepek na zrobienie tego itemku powinna byc zmniejszona
chcialbym aby ktos z administracji sie wypowiedzial
wiem ze wiekszosc komentarzy bedzie na to ze sam robie zbrojownie i pod siebie chce to zrobic ale to pomoze tym osobom co robia zbrojownie jak i kupujacym ulepki
Posted 22 August 2017 - 16:36
Posted 22 August 2017 - 17:40
O to tu wszystko chodzi.Jest potrzebny ale sam robie zbrojownie (ale nie wiem kiedy nazbieram ulepki bo słaby drop)wiec cena artefakt mnie nie obchodzi ale przez to ze artefakt jest tani ulepki ( których mam nadmiar) nie schodzą bo nikt nie chce kupic
Nie ogarniam człowieku o co ci chodzi? Napisał temat bo mu jest potrzebny artefakt? więc jedno z rozwiązań w temacie podaje usunięcie go z is. To na pewno mu pomoże. Brawo za pomysłowość.Oj obawiam się ze napisałeś ten temat ponieważ jest ci akurat potrzebny ten artefakt... nic wam nie pasuje a przez całą grę w metina stoi w m2.. zawsze coś... zrobienie tego itemku to nagle 2 dni latania zbrojowni..
W tym temacie chodzi jedynie o to, żeby robienie artefaktu samemu było bardziej opłacalne niż kupienie go z Is. Nie trzeba go usuwać, wystarczy trochę podnieść jego cenę.
- czeczu97 likes this
Posted 22 August 2017 - 20:39
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuStarted by Karpa , 12 May 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Zwierzak