Witam, chciał bym podzielić się z wami kilkoma propozycjami dotyczącymi serwera.
1.
Pierwsza propozycja dotyczy logowania (zapisywania konta i szybkiej zmiany kanału). Wiadomo że ludziom by się to przydało i dużo osób pewnie chciało by takie coś na serwerze. Nie oszukujmy się, fajna opcja
2.
Druga propozycja dotyczy sklepów. Miedzy innymi dodanie opcji szukania danego itemku w sklepie oraz możliwość dokładania jakiegoś itemku ze sklepu bądź wyjmowania go, bez konieczności zamykania sklepu offline.
3.
Trzecia zaś propozycja to dodanie 3 dodatkowych zakładek w ekwipunku oraz zwiększenie maksymalnego "stacka" itemków do liczby 2 tysięcy. (powiedzmy że zamiast 255 szt bryłek mógłbyś mieć nawet ich 1700 w jednym miejscu.) Bardzo ułatwiło by to handel i zwolniło by się miejsce w EQ nie?
Zapraszam do komentowania (rozpiszcie sie :v Posty typu "nie" lub "obojętne" bez sensownej odpowiedzi będą zgłaszane jako spam)

Napisano 21 grudzień 2017 - 00:29
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Napisano 21 grudzień 2017 - 00:37
NIE
NIE
NIE
Ponieważ na serwerze nie jest to potrzebne nigdy tego nie było i tym odróżnia się od innych serwerów.
A tak bardziej rozpisując się to :
Propozycja 1 ;
Narosły by kradzieże kont jak już Admin komentował w którejś propozycji zalecam poszukać w sumie Admin wypowiadał się juz na ten cały temat.
2 propozycja to wgl bezsensu bo tu to już totalnie trzeba być leniem.
3 propozycja gdyby to było potrzebne już dawno by to było Tyle z mojej strony
- Dżony lubi to
Napisano 21 grudzień 2017 - 00:45
Jakie kradzieże kont? Hmm, ciekawe czemu na innych serwerach z taką opcją nie ma takich problemów :v Pewnie dlatego że ta opcja jest bezpieczna? Lenistwo? Gra ma być przyjemnością chyba nie? Interesuje ciebie dany item, wpisujesz jego nazwę po czym już wiesz jaki sklep otworzyć i z jakich sklepów ceny porównać. Nie to nie jest lenistwo. Wiele potrzebnych rzeczy miało być kiedyś wprowadzone i do dzisiaj ich nie widać.
- qwerty010 i Alexaa lubią to
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Napisano 21 grudzień 2017 - 01:09
Lenistwo, lenistwo bo jak komuś się chcę to i wszystkie sklepy obleci żeby znaleźć tego czego szuka i może jeszcze przy okazji dojrzy cośco się bedzie opłacało kupić na handel i inne rzeczy, a co do kradzieży to już proponuję by Admin się wypowiedział ale w sumie żeby mu tak nie truć ciągle ten sam temat to polecam poszukać podobnego tematu gdzie się wypowiadał.
- Dżony lubi to
Napisano 21 grudzień 2017 - 01:14
Jestem na nie, ponieważ to jest zbędne na tym serwerze i nie przydatne dla większości graczy
Napisano 21 grudzień 2017 - 01:19

- qwerty010, fryzeek331 i Alexaa lubią to
Napisano 21 grudzień 2017 - 01:31
Boże... jak widzę odpowiedzi typu „nie, bo nigdy nie było takiego czegoś i jest dobrze” to widzę osoby starszej daty, które mówią, że za ich czasów nie było takich rzeczy, wiec teraz też nie może być. Jednak w mentalności niektórych ludzi nadal panuje ciemnogród. Nie rozumiem takiego bezsensownego pieprzenia. Pomogłoby to serwerowi, a na pewno jego kondycji. Nie wiem jak wy, ale mnie denerwowało wystawianie 5 sklepów z rudami i klikanie po kolei wszystkiego i wpisywanie cen. Dodatkowe miejsca na ekwipunek usprawniłiby wszystko, ale po co - przecież nigdy tego nie było i ma nie być. Domyślam się, że serwer jest postanowiony na starych plikach, ale jak ktoś do góry napisał „jak ktoś chce” to pozwolę sobie odwrócić do powiedzenie w druga strone
Osobiście wydaje mi się, że wpłynęłoby to pozytywnie na ilość graczy na serwerze, bo są to po prostu rzeczy wygodne.
Dla leni owszem tyle w temacie xd
Napisano 21 grudzień 2017 - 01:39
A i jeżeli chodzi o zapisywanie loginu i hasła i szybkie zmienianie ch to polecam poszukac propozycji bo tam Admin się wypowiadał i w sumie bezsensownie jest ten temat znowu no ale niektórzy nie widzą tematów :0
Napisano 21 grudzień 2017 - 04:42
Nick: Varee Królestwo: Shinsoo
Lvl: 255
"Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać.
Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić.
Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać.
Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz.''
#10 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 21 grudzień 2017 - 05:05
Napisano 21 grudzień 2017 - 05:17

Napisano 21 grudzień 2017 - 10:40
Co do 1 propozycji, była ostatnio. Admin się wypowiedział.
2. Nie potrzebne, kiedyś nie było sklepów offline, nikt nie płakał.
3. Jak wyżej.
Napisano 23 grudzień 2017 - 01:06
Były takie propozycje i nie przeszły a szkoda
Napisano 23 grudzień 2017 - 18:33
To uczucie, kiedy można wprowadzić bardzo fajne przydatne udoskonalenia na serwer, ale paru raków mówi, że to zbędne xDDDDDDDDDDDD
- qwerty010, Farknes i RainFly lubią to
Napisano 23 grudzień 2017 - 21:25
1. Nie
2. Tak
3. Nie
1. To wiąże się z pewnymi wadami oraz ryzykiem. Zależy od sposobu zapisu, bez sychnronizacji z serwerem virtuala byloby bardzo duże ryzyko na wykradzenie ci danych. Za dużo kombinowania, a skoro jest tak jak jest i to działa to lepiej to zostawić.
2. Wyszukiwanie itemku byłoby spoko, ułatwiło by znacznie błąkanie sie po polach Mt2.
3. Serwer jest orginalny i dwa sloty zdecydowanie wystarczają. Więcej świadczy o braku organizacji
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych