Szkoda strzępić ryja i pisać jakiekolwiek propozycje skoro większość graczy twierdzi, że nie ma sensu "drugi raz koła wymyślać".... Totalna ciemnota i żałosne podejście do gry, nie pozdrawiam.

Napisano 26 grudzień 2017 - 18:58
- Farknes i Alexaa lubią to
Napisano 26 grudzień 2017 - 20:02
1. NIE
2.NIE
3.TAK myślę , że ułatwiłoby to grę , bo każdy wie że miejsca w eq jest mało
Napisano 27 grudzień 2017 - 08:30
Ja powiem ze 1 propozycja byla by dobra gdyby byla kultura na serverze i nie bylo by celowego gnębienia np na mapie metin 1 (do rozpatrzenia przez admina )
2 No to troche tak bo z jednej strony dobre a z drugiej zle ale raczej na nie bo itemy nie choliwe by nie schodzily z shopow
3 Na tak ale bez tego powiekszonego stackowania brylek
Napisano 27 grudzień 2017 - 09:51
NIE - to szybko sie logujesz
Nie-Wystarczy ruszyc tyłek
Nie - Od bryłek masz worki
fryzeek331, dnia 21 Gru 2017 - 01:45, napisał:
Jakie kradzieże kont? Hmm, ciekawe czemu na innych serwerach z taką opcją nie ma takich problemów :v Pewnie dlatego że ta opcja jest bezpieczna? Lenistwo? Gra ma być przyjemnością chyba nie? Interesuje ciebie dany item, wpisujesz jego nazwę po czym już wiesz jaki sklep otworzyć i z jakich sklepów ceny porównać. Nie to nie jest lenistwo. Wiele potrzebnych rzeczy miało być kiedyś wprowadzone i do dzisiaj ich nie widać.
Zgodzę się z Hosse po prostu lenistwo a jak ci nie pasuje że tych opcjii nie ma to idź na inny serwer przecież tam wszystko jest.

Napisano 27 grudzień 2017 - 17:46
2. NIE
3. TAK, ułatwi sprzedaż bardziej wartościowych rzeczy

Napisano 28 grudzień 2017 - 12:40
Jak dla mnie wszystko na tak ,kiedy nie wbije nowy gracz nauczony z inych serwerow zapisywania konta wyszukiwanie z sklepow czegos lub wieksze ilosci ulepszaczy nie w stack(255) tylko ponad 1k lub cos w tym stylu to nic dziwnego ze zamiast ludzie przychodzic to bardziej uciekaja
- qwerty010, Degustatorek1 i PALONCZEEK lubią to
Napisano 29 grudzień 2017 - 04:04
Napisano 29 grudzień 2017 - 14:17

2. Nie - jak czegoś potrzebujesz to rusz się i tego poszukaj. Rzeczywiście często można znaleźć bardzo opłacalne rzeczy, lub po prostu coś fajnego.
3. Po części nie. Stak liczący 255 wystarczy w zupełności. Co do zwiększenia liczby zakładek w eq jestem neutralny. Pasuje mi jak jest, jak będzie więcej - nie będę miał nic przeciwko.
Serwer jest na starych zasadach, tych, które przyciagaja osoby, które lubią pograć dłużej na jednym serwerze. Taki właśnie jego urok i nie ma sensu tego zmieniać. Propozycje osób, które nie dawno tu zaczęły i jest im za ciężko raczej nie dojdą do skutku. Po prostu idź na inny serwer jeśli nie pasuje. Nikt przecież nikogo nie trzyma na siłę.
Napisano 29 grudzień 2017 - 20:25
1 i 2 jest zbędna i nie pomoże serwerowi w niczym
3.
- System płatności potrzebuje udoskonalenia, chociażby dlatego, że kupowanie itm za ok 20kb jest uciążliwe, a nie wspomnę o większych sumach, gdzie zazwyczaj kończy się to oczekiwaniem z nadzieją, że sprzedający się zaloguje.
Rozwiązaniem byłaby płatność workami, a nie bryłkami powyżej kwoty 10,15 max 20 kb (wystawianie za bryłki powyżej danej kwoty, byłoby niedostępne)
-Kwota jaką można wypłacić u dozorcy powinna być zwiększona z 1020 b do 5100-10200 b lub wypłaty w formie worków
Napisano 30 grudzień 2017 - 05:22
1 Na nie, chcesz w niewiadomy sposób stracić eq i nie wiedząc kiedy to się stało?
2 Na nie handel upadnie, ceny w dół pojdą
3. 1 karta dodatkowa by wystarczyła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych