Wie ktos moze czy warto robic misje z rozgrzewki jak tak jakie sa nagrody ?

Napisano 02 styczeń 2018 - 09:02
Napisano 02 styczeń 2018 - 09:18
Nie warto, robię 4 misje, sztabki i yang same, zobaczy się co dalej, lecz 2 misja to Katorga - 1000 zabić alfa wilk, więc tą misję się będzie robić z 1 dzień.
PS: Daj popielniczkę do fajek na spację, a co z myszką to coś wymyślisz.
- Platte lubi to

[td],Aleksander Wielki wpadł do butelki, nakrył się korkiem, wyszedł rozporkiem. Gdy patrzę na niebo to płakać mi się chce, bo znów muszę czekać by zobaczyć Cię .
Napisano 02 styczeń 2018 - 09:53
Nie no bez przesady te misje są bardziej dla osób które nie expią.Mają full biologa i robią to po to.Otóż na 255 oprócz pvp i robienia mapek nie ma nic innego a ja przepuszczam ze po ukończeniu all misjii dostanie się ok 10 kb.
- tenorek lubi to

Napisano 02 styczeń 2018 - 10:08
Wie ktos moze czy warto robic misje z rozgrzewki jak tak jakie sa nagrody ?
Czy warto? Myślę, że tak. Jak sama nazwa wskazuje to misje rozgrzewkowe, jednak bez ukończenia tych misji gracz nie będzie mieć możliwości rozpoczęcia zadań od poziomu 200lv + które niedługo zostaną wprowadzone na serwer. Będziesz musiał ukończyć misje by sprawdzić sobie nagrodę.
- Morganax i MorganFreeman lubią to
Napisano 02 styczeń 2018 - 10:14
Nie warto, robię 4 misje, sztabki i yang same, zobaczy się co dalej, lecz 2 misja to Katorga - 1000 zabić alfa wilk, więc tą misję się będzie robić z 1 dzień.
Brawo za spostrzegawczość, czyli co podnosimy drop do stacka worków za trzymanie spacji na 10lvl, czy od razu wrzucamy do szkaty startowej 1000 worków i wyłączymy jakieś tam bicie potworków?
Nie no bez przesady te misje są bardziej dla osób które nie expią.Mają full biologa i robią to po to.Otóż na 255 oprócz pvp i robienia mapek nie ma nic innego a ja przepuszczam ze po ukończeniu all misjii dostanie się ok 10 kb.
Jasna rzecz, bicie piesków w m1 wymaga conajmniej 255lvl full biologa i dużej gildii. Nie chce martwić ale jest tu, też misja do której wykonania trzeba iść na dolinę orków, a tam przecież bez trzysetnego lvl się nie wejdzie.
- MamToWDomu, lBaNaNl i Varee lubią to
Napisano 02 styczeń 2018 - 10:25
Czy warto? Myślę, że tak. Jak sama nazwa wskazuje to misje rozgrzewkowe, jednak bez ukończenia tych misji gracz nie będzie mieć możliwości rozpoczęcia zadań od poziomu 200lv + które niedługo zostaną wprowadzone na serwer. Będziesz musiał ukończyć misje by sprawdzić sobie nagrodę.
Dobrze Wiedzieć, ja robię bo nudy, a już długo, długo stoje na 172 lv... z jakies 5 miesięcy hehe.

[td],Aleksander Wielki wpadł do butelki, nakrył się korkiem, wyszedł rozporkiem. Gdy patrzę na niebo to płakać mi się chce, bo znów muszę czekać by zobaczyć Cię .
Napisano 02 styczeń 2018 - 10:31
Brawo za spostrzegawczość, czyli co podnosimy drop do stacka worków za trzymanie spacji na 10lvl, czy od razu wrzucamy do szkaty startowej 1000 worków i wyłączymy jakieś tam bicie potworków?
Jasna rzecz, bicie piesków w m1 wymaga conajmniej 255lvl full biologa i dużej gildii. Nie chce martwić ale jest tu, też misja do której wykonania trzeba iść na dolinę orków, a tam przecież bez trzysetnego lvl się nie wejdzie.
Ale ty lubisz ''pogrywać sobie'' xD
To wiem, że za wcześnie napisałem hmm opinie bo dopiero 3 misję wykonuję Panie Władzo, sam od Yeppy się dowiedziałem teraz, że bez tych co są, nie wykonasz dalszych zleceń.
Nie! Nie! nie narzekam Wojtas hehe.
Ci co komentują ten wątek, to po by dyskutować!

Napisano 02 styczeń 2018 - 10:48
Dobrze Wiedzieć, ja robię bo nudy, a już długo, długo stoje na 172 lv... z jakies 5 miesięcy hehe.
Zapewniam Cię że nagrody nawet na poziom Twojej postaci są bardzo dobre, po prostu musisz przejść przez początkowe misje.
- Morganax i MorganFreeman lubią to
Napisano 02 styczeń 2018 - 10:54
Zapewniam Cię że nagrody nawet na poziom Twojej postaci są bardzo dobre, po prostu musisz przejść przez początkowe misje.
;P Nie ważny jest mój poziom, nie oczekuję wielkich, a nawet wcale nagród, dobrze że takie zapowiedzi są, są i misje, dla wszystkich, nie marudzę, znasz moje zdanie, przejdę, nawet kilka w 1 dzień, tylko musiałbym coś wymyślić z myszką xD - KLIK NA PELERYNĘ.
Wojtuś* a już kilka powrotów miałem, ten jest 4-lub 5, naprawdę muszę w siebie uwierzyć, bo czasu mam od zayebania, ale wbicie lv czasochłonne jest.

Napisano 02 styczeń 2018 - 12:54
I nie można będzie rozpocząć tych sensownych misji z pominięciem tych rozgrzewkowych? Jakoś nie palę się do "trzymania spacji" przez kilka dni na dzikich psach...
Napisano 02 styczeń 2018 - 12:57
Mi chodzi o to że niektórzy bd woleli robić biologa niż te misje dlatego mówię.Chodzi mi tu o czas bo postki 255 mają dużo czasu.(nie mówie tu że nie chodzą do roboty ale chodzi mi o serwer bo zostaje im wyłącznie robic mapki/pvp ) I tacy ludzie zaczną robić misję.

Napisano 02 styczeń 2018 - 12:57
I nie można będzie rozpocząć tych sensownych misji z pominięciem tych rozgrzewkowych? Jakoś nie palę się do "trzymania spacji" przez kilka dni na dzikich psach...
Misja nie ma limitu czasowego, nigdzie nie jest napisane że musisz ją wykonać jednego dnia.
Napisano 02 styczeń 2018 - 12:58
Misja nie ma limitu czasowego, nigdzie nie jest napisane że musisz ją wykonać jednego dnia.
Bardziej chodziło mi o to aby gracz na 255 poziomie nie musiał tracić czasu na misje, które mają na celu ułatwić start nowym graczom
Napisano 02 styczeń 2018 - 13:02
Bardziej chodziło mi o to aby gracz na 255 poziomie nie musiał tracić czasu na misje, które mają na celu ułatwić start nowym graczom
Ciekawa teoria, rozumiem że nowe misję mają zaczynać się i kończyć na ostatnim zadaniu?
Napisano 02 styczeń 2018 - 13:12
Ciekawa teoria, rozumiem że nowe misję mają zaczynać się i kończyć na ostatnim zadaniu?
Dobrze rozumiesz o co mi chodzi...
Podzieliłeś misje na dwa rodzaje. Pierwsze to misje "na rozgrzewkę". Drugie to misje fabularne, które zostaną wprowadzone później.
Czy to według Ciebie dziwne, że ktoś z rozwiniętą postacią na 255 poziomie wolałby zrobić misje fabularne w pierwszej kolejności?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
zarobekNapisany przez PawelCela , 22 kwi 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →