jestem na półmetku misji a dostaje jakieś przywołania rud serio ?

Napisano 03 styczeń 2018 - 17:03
- MorganFreeman lubi to
Napisano 03 styczeń 2018 - 17:15
qwerty010, dnia 03 Sty 2018 - 18:01, napisał:
Czy Ty w ogóle próbowałeś zrobić tą misję samodzielnie przed wprowadzeniem jej na serwer? Nie sądzę.
Skąd od razu wiedziałem że machanie mieczykiem w m1 jest nie do ogarnięcia. Jeśli to jest dla Ciebie zbyt trudne to sorry, ale kolejną fabułę będziesz mógł porównać do cywilizacji I z czasów i386.
Z tego co widzę po 24 godzinach funkcjonowania źle to nie wygląda, kto uważa że się nie opłaca to pewnie nie robi - proste.
Osoby które są innego zdania są już na 18 misji.
- Rosierek, MorganFreeman, FennySs i 1 inna osoba lubią to
Napisano 03 styczeń 2018 - 17:18
Admin, dnia 03 Sty 2018 - 18:15, napisał:
Skąd od razu wiedziałem że machanie mieczykiem w m1 jest nie do ogarnięcia. Jeśli to jest dla Ciebie zbyt trudne to sorry, ale kolejną fabułę będziesz mógł porównać do cywilizacji I z czasów i386.
Z tego co widzę po 24 godzinach funkcjonowania źle to nie wygląda, kto uważa że się nie opłaca to pewnie nie robi - proste.
Osoby które są innego zdania są już na 18 misji.
To wygląda tragicznie, ale to tylko moja subiektywna opinia I po raz kolejny nie odpowiedziałeś na moje pytanie, byłby z Ciebie wspaniały polityk
- Sandacz321 i Pands lubią to
Napisano 03 styczeń 2018 - 17:19
Dokładnie tak. To ma pomoc nowym graczom a taka 4 misja daje 50b mu kolejna 80b następna 100b przywołania rudy tez na początku komuś się przydadzą. Jeżeli chcesz coś wartościowego to pewnie będzie taka możliwość na misjach 200+
- Morganax i Dammesik lubią to
Nick : SunTuzi / PapiitO Pomogłam? Daj Lubie TO
LvL : 255
Ts : xNatusia
Napisano 03 styczeń 2018 - 17:51
Przecież do ubicia są "pieski, wilki orki itd..", a nie jakieś bosy, które wymagają nie wiadomo czego. Sama nazwa wskazuje, że to rozgrzewka, a wam już na starcie nie pasuje to co będzie później? Lepiej pewnie stać w m1 lub m2 i pilnować koła ^^. Nikt nikogo do tych misji nie zmusza, a więc nie chcesz nie rób proste.
- Admin, Czarny75, Sumers i 2 innych osób lubią to
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Napisano 03 styczeń 2018 - 17:59
Morganax, dnia 03 Sty 2018 - 18:51, napisał:
Przecież do ubicia są "pieski, wilki orki itd..", a nie jakieś bosy, które wymagają nie wiadomo czego. Sama nazwa wskazuje, że to rozgrzewka, a wam już na starcie nie pasuje
to co będzie później? Lepiej pewnie stać w m1 lub m2 i pilnować koła ^^. Nikt nikogo do tych misji nie zmusza, a więc nie chcesz nie rób proste.
Już ludzie w tym kole lepsze rzeczy wywalają na glebę niż są za te 4 godziny "machania mieczem" -.- 4 godziny... 4 godziny za misję na 20lvl.... kogo ma to do gry zachęcić? Jeszcze po zobaczeniu jaka jest za to nagroda xd
Napisano 03 styczeń 2018 - 18:06
qwerty010, dnia 03 Sty 2018 - 18:59, napisał:
Już ludzie w tym kole lepsze rzeczy wywalają na glebę niż są za te 4 godziny "machania mieczem" -.- 4 godziny... 4 godziny za misję na 20lvl.... kogo ma to do gry zachęcić? Jeszcze po zobaczeniu jaka jest za to nagroda xd
A wiesz co jest za inne misje? Nie ktoś śmieje się z przywołań rud (tam na poprzedniej stronie), a jak latają w m2 "daj bryłkę na rudę, albo mi postaw" to teraz mogą je sobie zdobyć !!!! A jeszcze lecą sztabki więc wpadają kolejne bryłki
powiem tak dla chcącego nic trudnego.
- Admin, Czarny75, Sumers i 2 innych osób lubią to
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Napisano 03 styczeń 2018 - 18:12
Morganax, dnia 03 Sty 2018 - 19:06, napisał:
A wiesz co jest za inne misje? Nie
ktoś śmieje się z przywołań rud (tam na poprzedniej stronie), a jak latają w m2 "daj bryłkę na rudę, albo mi postaw" to teraz mogą je sobie zdobyć !!!! A jeszcze lecą sztabki więc wpadają kolejne bryłki
powiem tak dla chcącego nic trudnego.
Ja zawszę daję ludziom na rudy Czemu nie xd
Fajnie, że pomyśleliście o nowych graczach, tylko kurczę to trochę nie jest adekwatne, że za tyle godzin siedzenia na psach dostają same sztabki
I masz rację, nie wiem co jest później, ale chodzi mi o to, że ten początek nie jest dla nowego gracza zachęcający
Napisano 03 styczeń 2018 - 18:23
Użytkownik Qki edytował ten post 03 styczeń 2018 - 18:24
Napisano 03 styczeń 2018 - 18:24
Są misje trudne i łatwiejsze. Wilki zaliczam do tych trudniejszych,nie kazda misja tak wyglada. Powiem tyle,że dalej są lepsze nagrody
A Ci co tylko narzekają,że się nie opłaca to niech dalej stoją w kole i czekają na OX. Najlepiej dostać coś za darmo,bo przecież klikanie spacji i pelerynek jest dość ciężkim wysiłkiem.
- Qki lubi to
Napisano 03 styczeń 2018 - 20:20
dobra od 130lvla 5 premek i 2 schowki wkońcu coś sensownego
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Pet Szeregowiec StitchNapisany przez Andzixon , 03 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|