Ja ci wierzę

Napisano 12 kwiecień 2018 - 18:41
- Dammesik lubi to
Widzę Cię !
Napisano 12 kwiecień 2018 - 20:27
Bardzo dobrze wiem kolego co piszę i nic nie muszę przemyśleć ale tobie raczej bym to polecił bo kompletnie drugiej połowy twojej wypowiedzi nie rozumiem. Ale coś tam piszesz o banie to z tego co wiem ja i jest w regulaminie za wyzwiska bana nie ma
NA KAŻDYM SERWERZE ewentualnie blok czat. Pozdrawiam i kończę swoją wypowiedź bo nie potrzebny spam tylko..
Gościu, mądrego Ty udawać nie musisz. A blok chat to według Ciebie co, nagroda to swego rodzaju ban... ale na chat. Mówisz "takie coś reprezentujesz tylko i wyłącznie samego siebie. ;)" przeczytałeś post, ale nie informacje o autorze. Dla Twojej informacji jest to kobieta, co można wyczytać z profilu. Po za tym, mówisz drugiej połowy nie rozumiesz... ? Ja też, w tym czymś "Upokarzasz się tylko dodając takie idiotyczne posty, jak napisał kolega wyżej jak masz ssy to wyślij na support a jak nie masz to daj sobie spokój bo dodając takie coś reprezentujesz tylko i wyłącznie samego siebie. ;)" powinna być co najmniej jedna kropka i ze trzy przecinki. Wiec zanim zaczniesz coś pisać polecam wrócić do szkoły podstawowej, i odrobić prace domowe z interpunkci.
Pozdrawiam.
Użytkownik кυи яαfαℓ αкα ¢яιєℓℓ edytował ten post 12 kwiecień 2018 - 20:28
- Xinnzogfa lubi to
Napisano 12 kwiecień 2018 - 20:30
Ja ci wierzę
To super
Użytkownik Nurahion edytował ten post 12 kwiecień 2018 - 20:31
Napisano 12 kwiecień 2018 - 20:37
Gościu, mądrego Ty udawać nie musisz. A blok chat to według Ciebie co, nagroda to swego rodzaju ban... ale na chat. Mówisz "takie coś reprezentujesz tylko i wyłącznie samego siebie. ;)" przeczytałeś post, ale nie informacje o autorze. Dla Twojej informacji jest to kobieta, co można wyczytać z profilu. Po za tym, mówisz drugiej połowy nie rozumiesz... ? Ja też, w tym czymś "Upokarzasz się tylko dodając takie idiotyczne posty, jak napisał kolega wyżej jak masz ssy to wyślij na support a jak nie masz to daj sobie spokój bo dodając takie coś reprezentujesz tylko i wyłącznie samego siebie. ;)" powinna być co najmniej jedna kropka i ze trzy przecinki. Wiec zanim zaczniesz coś pisać polecam wrócić do szkoły podstawowej, i odrobić prace domowe z interpunkci.
Pozdrawiam.
Wypracowania to ja nie piszę żebym dawał kropki i przecinki ale skoro czepiasz się już do tego stopnia to zerknij na to gdzie ty je stawiasz. Myślisz, że jak jest długie zdanie to trzeba nawalać przecinkami jak ty to robisz w miejscach gdzie nie ma miejsca tam na przecinek ? xD ja mądrego nie muszę udawać... po prostu wyrażam swoje zdanie i na tym skończę.
A byłeś z nim lub z NIĄ na Ts'ie że taki pewny jesteś ? Bo wątpię, jeżeli kogoś nie znam to piszę jak do faceta.. 95% graczy to płeć męska i nikt z tego afery nie robi więc czego nie rozumiesz w moim zdaniu ? Na resztę komentarzy nie chce już mi się odpowiadać i robić jeszcze większy spam pozdrawiam gorąco napinacze
Napisano 12 kwiecień 2018 - 20:45
Ten Vaon to jakiś rak i tyle w temacie. DZIĘKUJE
Zobacz na swoje zachowanie co wieczorami na wołaj wypisujesz dopiero wypowiadaj się na mój temat
Napisano 12 kwiecień 2018 - 22:22
Napisano 13 kwiecień 2018 - 04:06
Zobacz na swoje zachowanie co wieczorami na wołaj wypisujesz dopiero wypowiadaj się na mój temat
Co wypisuje? Ty jesteś taki ułomny czy tylko udajesz?
Hmm, podobno skończyłeś swoje wypowiedzi by spamu nie robić... Coś się zmieniło, rozdwojenie jaźni czy po prostu ból ego? :>
Gość ma widocznie problemy ze sobą i to duże

- ¢яιєℓℓ i VatoJP lubią to
Napisano 13 kwiecień 2018 - 07:42
"Dejwidku" obstawiam że satysfakcjonuje go taka zabawa :> Mówiąc ludziom że są gorsi, w ten sposób sam się dowartościowuje... Jest to przykre i zarazem prawdziwe.
Napisano 11 czerwiec 2018 - 06:01
Ten wątek został zamknięty przez moderatora.
Powód: ...
Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post i moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Pozdrawiamy,
VirtualMT2
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Pet Szeregowiec StitchNapisany przez Andzixon , 03 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|
||