Jeśli piszesz,że coś jest "Bez sensu" to fajnie jakbyś to poparł jakimiś argumentami.
Ranga co do bossów i metinów nic do tego nie mam bo idziesz w dobrym kierunku ale muszą być jakoś dobrze zróżnicowane bo np za Zorda ile byś chciał dostać a np za takiego Ripa ile? trzeba kierować się też w stronę tych co ,,przychodzą'' z innych serwerów żeby mogli też jakoś doskakiwać małymi krokami do tych lepszych bo jeśli nie to po co mają zaczynać grę na serwerze na którym nic nie osiągną bo koleś jest wymaxowany eq , biol i nowa ranga pvp?
Co do terenu gildii i starych ryb to już trzeba rozważać i zastanawiać się jak by miało to wyglądać żeby miało sens ;P
Nikt nie napisał,że ranga będzie zdobywana poprzez Zabójstwa na graczach. Widzę masz problemy z czytaniem i rozumieniem przeczytanego tekstu. Po to jest dział Propozycje,aby każdy gracz mógł wyrazić swoje zdanie. Ty tu póki co nic konkretnego nie napisałeś,tylko każdego krytykujesz. A przede wszystkim ludzi,którzy mają o tym większe pojęcie od Ciebie. Pozdrawiam.
Przeczytaj pierwszy post który został założony a potem oceniaj moją umiejętność czytania drogi kolego Dział propozycje jest dokładnie po to co napisałeś i również wyrażam swoje zdanie bo mam do tego prawo bo gram tu i spędzam swój czas na tym serwerze także daruj sobie oszczerstwa pod moim adresem
Krytykuje twoje co nie które pomysły bo są pod ciebie i twoją gildie
Mają większe pojęcie hm bo stwierdzasz tak że grasz dłużej ? Heh nie rozbawiaj mnie , Nie pozdrawiam .