Ale przecież wiem kto był liderem gildii Masquerade, bo to byłam ja. Wyrzuciłam wszystkich i gildia nie istnieje
ale czy ja ci cos mowie o gildi radek mi wszystko powiedzial po kradziezy skad mial tego woja jak oszukiwal na tego woja ile osob oszukal

Napisano 20 maj 2018 - 13:32
Napisano 20 maj 2018 - 13:34
Ale przecież wiem kto był liderem gildii Masquerade, bo to byłam ja. Wyrzuciłam wszystkich i gildia nie istnieje
ale czy ja ci cos mowie o gildi radek mi wszystko powiedzial po kradziezy skad mial tego woja jak oszukiwal na tego woja ile osob oszukal
Eee no napisałeś 'a na radka się obraziłeś i powiedziałeś że nic nie oddasz bo cię wywalili z gildii po tym'' - Po prostu mówię Ci jak to było z gildią, żebyś nie upiększał swojej historii
Napisano 20 maj 2018 - 13:36
Eee no napisałeś 'a na radka się obraziłeś i powiedziałeś że nic nie oddasz bo cię wywalili z gildii po tym'' - Po prostu mówię Ci jak to było z gildią, żebyś nie upiększał swojej historii
ja nic nie upiekszam mowie jak bylo bo jak zaczyna sie najazd na niego to zaczyna krecic
- Akaiii lubi to
Napisano 20 maj 2018 - 13:49
Napisano 20 maj 2018 - 13:50
Gościu Słuchaj się kogoś kto okradł kuzyna na całe konto widzę radek twój mentor pozdro jebie mnie to on go nie okradl a to ze ty mnie okradles mam 100% pewnosci
Napisano 20 maj 2018 - 13:51
Napisano 20 maj 2018 - 13:52
Nie będę się kłócić bo zaczyna mnie to męczyć właśnie sprawdziłem twój sposób ktr podałeś że rzekomo ja tam zrobiłem no niestety nie działa gosciu wez juz przestan ***** krecic
Napisano 20 maj 2018 - 13:52
Gościu Słuchaj się kogoś kto okradł kuzyna na całe konto widzę radek twój mentor pozdro jebie mnie to on go nie okradl a to ze ty mnie okradles mam 100% pewnosci
A chcesz się założyć? Że on go okradł?
Napisano 20 maj 2018 - 13:54
A chcesz się założyć? Że on go okradł? ale dlaczego oskarżasz jego skoro sam okradles mnie
Napisano 20 maj 2018 - 13:59
A chcesz się założyć? Że on go okradł? ale dlaczego oskarżasz jego skoro sam okradles mnie
Ja ciebie nie okradłem robisz głupie błędy szukasz odpowiedzi na to co się stało okrężną drogą i chuya wiesz i przez tydzień albo i więcej dni kminisz jak to się wydarzyło.. Ja już swoje powiedziałem. Dziękuję
Napisano 20 maj 2018 - 14:01
okradł to okradł. po to jest artefakt zeby tego uniknąć, a jak jestes naiwny to pan wojciech nic na to nie poradzi:)
Użytkownik EverForever edytował ten post 20 maj 2018 - 14:01
- Piksaq i Proud lubią to
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./...\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .[/indent]
Napisano 20 maj 2018 - 14:01
Ja ciebie nie okradłem robisz głupie błędy szukasz odpowiedzi na to co się stało okrężną drogą i chuya wiesz i przez tydzień albo i więcej dni kminisz jak to się wydarzyło.. Ja już swoje powiedziałem. Dziękuję typie nawet wojtek powiedzial mi ze postac zmieniala nick czego ja nie robilem bo nawet nie mialem na to kasy
Napisano 20 maj 2018 - 14:13
Ja ciebie nie okradłem robisz głupie błędy szukasz odpowiedzi na to co się stało okrężną drogą i chuya wiesz i przez tydzień albo i więcej dni kminisz jak to się wydarzyło.. Ja już swoje powiedziałem. Dziękuję typie nawet wojtek powiedzial mi ze postac zmieniala nick czego ja nie robilem bo nawet nie mialem na to kasy
nawet twoi koledzy za toba nie stoja
Napisano 20 maj 2018 - 14:14
Ja ciebie nie okradłem robisz głupie błędy szukasz odpowiedzi na to co się stało okrężną drogą i chuya wiesz i przez tydzień albo i więcej dni kminisz jak to się wydarzyło.. Ja już swoje powiedziałem. Dziękuję
To ciekawe kto go okradł jak to ty sprzedawałeś mu konto. Nie wiem dlaczego się wszystkiego wypierasz no być może boisz się prawdy.
Napisano 20 maj 2018 - 14:16
Gdy sprzedałem Ci postać poszedłem grać w Lige i później ty pisałeś do mnie ze spina że coś zrobiłem ale mnie nawet na koncie nie było...
To nie było moje kontoTo ciekawe kto go okradł jak to ty sprzedawałeś mu konto. Nie wiem dlaczego się wszystkiego wypierasz no być może boisz się prawdy.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
zarobekNapisany przez PawelCela , 22 kwi 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →