Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaPoradniki - click Dołączona grafikaKoło Fortuny - click Dołączona grafikaGraphic Master - click


Zdjęcie

Ostatnia Aktualizacja



  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Alchemik

Alchemik

    Słaby pisarz

  • Banned
  • PipPipPip
  • 306 postów
  • Dołączył pią, 22 sie 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoChunjo M1
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Szymon
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:.
  • Gildia:PomPa TeeaM
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Alchemik
  • Hobby:Grafika Komputerowa

Napisano 30 maj 2018 - 16:14

W ostatniej aktualizacji nasz administracja dodała, że nie da się handlować bryłkami oraz workami i tu moje pytanie dlaczego?



#2 Proud

Proud

    Niekryty krytyk

  • Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 974 postów
  • Dołączył sob, 06 lut 16
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Łukasz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Proud/DropRaty
  • Gildia:BRAT3RSTWO/SB
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Proud
  • Hobby:VirtualMT2,siłka,.....


Napisano 30 maj 2018 - 16:16

w sensie kiedy?bo  przed 19 normalnie handlowałem?



#3 Sanderin

Sanderin

    Legenda VirtualMT2

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7681 postów
  • Dołączył śro, 11 lip 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Z.pomorskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Sanderin
  • Gildia:Amnezja
  • Królestwo:Chunjo


Napisano 30 maj 2018 - 16:20

O co ci dokładnie chodzi, bo teraz sprawdzałem i normalnie mogę handlować bryłkami i workami


  • Proud lubi to

#4 Alchemik

Alchemik

    Słaby pisarz

  • Banned
  • PipPipPip
  • 306 postów
  • Dołączył pią, 22 sie 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoChunjo M1
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Szymon
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:.
  • Gildia:PomPa TeeaM
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Alchemik
  • Hobby:Grafika Komputerowa

Napisano 30 maj 2018 - 16:37

O co ci dokładnie chodzi, bo teraz sprawdzałem i normalnie mogę handlować bryłkami i workami

To albo ja mam cos zbugowane albo cos jest nie tak bo nie moge przelozyc brylek z szamana na sure ;/ 



#5 Sanderin

Sanderin

    Legenda VirtualMT2

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7681 postów
  • Dołączył śro, 11 lip 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Z.pomorskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Sanderin
  • Gildia:Amnezja
  • Królestwo:Chunjo


Napisano 30 maj 2018 - 16:40

To albo ja mam cos zbugowane albo cos jest nie tak bo nie moge przelozyc brylek z szamana na sure ;/ 

Wgl na handel nie mozesz ich wlozyc?



#6 Rosierek

Rosierek

    Legenda VirtualMT2

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5974 postów
  • Dołączył sob, 05 maj 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Płeć:Mężczyzna


Napisano 30 maj 2018 - 16:45

2 razy musisz przeciagnac item na handel.



#7 Alchemik

Alchemik

    Słaby pisarz

  • Banned
  • PipPipPip
  • 306 postów
  • Dołączył pią, 22 sie 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoChunjo M1
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Szymon
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:.
  • Gildia:PomPa TeeaM
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Alchemik
  • Hobby:Grafika Komputerowa

Napisano 30 maj 2018 - 17:02

Do Zamknięcia 



#8 Admin

Admin

    Administrator VirtualMT2

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4768 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek


Napisano 01 czerwiec 2018 - 07:28

Jest to zabezpieczenie przed omyłkowym przeciągnięciem/oddaniem itemu, tak że przeciągając item na inną postać musisz zawsze ten item 2x umieścić w oknie. 

Jeśli wybierzesz opcję "handel" z paska u góry ekranu nie będziesz miał w/w "kłopotu"







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych