Ah mówisz,że mam ból dupy ale to ty właśnie go masz wielki mi 25 latku,próbujesz usilnie mi wmówić swój wiek poprzez obrazy(oh sorry wyzwałem cię od ameb ale nie wiedziałem,że się tak tym przejmiesz i zaczniesz płakać wybacz mi,internetowy pozerze) w moją stronę to sorry ale w sumie i tak bym ci nie uwierzył.po tym jak sam płaczesz odpowiadając mi i powiem ci jedno w dupie mam jakieś top 1 bo i tak grać nie będę po drugie wyjebane mam w to ile zarabiasz dla mnie twoje słowa to jak bajka,niby wymyślone przez człowieka ale w rzeczywistości nieprawdziwe
Haha to skoro nie grasz tu, to po jak ciul płaczesz że masz za drogo w is? Nie wiem gdzie Ci płaczę, wyrażając swoje zdanie ale mniejsza, jak można dyskutować z kimś kto pierw placze że serw "ocipial" co do cen is, a potem nie używa żadnych w miarę użytkowych argumentów. Udając dorosłego. Ja w przeciwieństwie do no name nie muszę udawać, większość mnie zna, i wie że nie sciemniam nic

. Jak dla mnie jesteś kolejnym nie udanym trollem jakiegoś frustrata co to myślał że wbije 150 lvl i zrobi all mapki i eq na easy jak na serwach co stoją Max pół roku.
PS. Dodajesz cały komentarz o moim wieku, gdzie ja tego użyłem w jednym zdaniu, i kto tutaj ma problem? Brak argumentów to czepie się czegoś innego.
Ps2. Szkoda mi czasu na kłótnie z kimś kto nawet nie umie dać argumentów. Także miłego wieczoru. Tylko niech Ci nie stanie od tego, że udało Ci się kogoś wciągnąć w jakże zazyla konwersacje bez celu.

Żegnam.
Użytkownik Enigmatic edytował ten post 22 wrzesień 2018 - 20:56