Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Sms Shop

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#16 xINFINITYx

xINFINITYx

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
  • Dołączył sob, 22 wrz 18
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Aśka
  • Nick w grze:xxINFINITYxx
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:xINFINITYx

Napisano 22 wrzesień 2018 - 20:49

Ah mówisz,że mam ból dupy ale to ty właśnie go masz wielki mi 25 latku,próbujesz usilnie mi wmówić swój wiek poprzez obrazy(oh sorry wyzwałem cię od ameb ale nie wiedziałem,że się tak tym przejmiesz i zaczniesz płakać wybacz mi,internetowy pozerze) w moją stronę to sorry ale w sumie i tak bym ci nie uwierzył.po tym jak sam płaczesz odpowiadając mi i powiem ci jedno w dupie mam jakieś top 1 bo i tak grać nie będę po drugie wyjebane mam w to ile zarabiasz dla mnie twoje słowa to jak bajka,niby wymyślone przez człowieka ale w rzeczywistości nieprawdziwe 

Nie wiem kto w tym momencie ma problem ze sobą, spójrz ile serwer stoi. ceny są takie same, nic się nie zmieniło, to po co ten temat i wielka spina teraz.

#17 Enigmatic

Enigmatic

Niekryty Alkoholik

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 795 postów
  • Dołączył nie, 20 lis 16
  • MiastoPrypeć
  • Województwo:Świętokrzyskie
  • Imię:Kamil
  • Nick w grze:Eitrim
  • Gildia:Slytherin
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 22 wrzesień 2018 - 20:50

Ah mówisz,że mam ból dupy ale to ty właśnie go masz wielki mi 25 latku,próbujesz usilnie mi wmówić swój wiek poprzez obrazy(oh sorry wyzwałem cię od ameb ale nie wiedziałem,że się tak tym przejmiesz i zaczniesz płakać wybacz mi,internetowy pozerze) w moją stronę to sorry ale w sumie i tak bym ci nie uwierzył.po tym jak sam płaczesz odpowiadając mi i powiem ci jedno w dupie mam jakieś top 1 bo i tak grać nie będę po drugie wyjebane mam w to ile zarabiasz dla mnie twoje słowa to jak bajka,niby wymyślone przez człowieka ale w rzeczywistości nieprawdziwe

Haha to skoro nie grasz tu, to po jak ciul płaczesz że masz za drogo w is? Nie wiem gdzie Ci płaczę, wyrażając swoje zdanie ale mniejsza, jak można dyskutować z kimś kto pierw placze że serw "ocipial" co do cen is, a potem nie używa żadnych w miarę użytkowych argumentów. Udając dorosłego. Ja w przeciwieństwie do no name nie muszę udawać, większość mnie zna, i wie że nie sciemniam nic :). Jak dla mnie jesteś kolejnym nie udanym trollem jakiegoś frustrata co to myślał że wbije 150 lvl i zrobi all mapki i eq na easy jak na serwach co stoją Max pół roku.

PS. Dodajesz cały komentarz o moim wieku, gdzie ja tego użyłem w jednym zdaniu, i kto tutaj ma problem? Brak argumentów to czepie się czegoś innego.
Ps2. Szkoda mi czasu na kłótnie z kimś kto nawet nie umie dać argumentów. Także miłego wieczoru. Tylko niech Ci nie stanie od tego, że udało Ci się kogoś wciągnąć w jakże zazyla konwersacje bez celu. ;)
Żegnam.

Użytkownik Enigmatic edytował ten post 22 wrzesień 2018 - 20:56

#18 Maciasgit

Maciasgit

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów
  • Nick w grze:NooBsoNNI
  • Królestwo:Jinno

Napisano 22 wrzesień 2018 - 20:54

Nie wiem kto w tym momencie ma problem ze sobą, spójrz ile serwer stoi. ceny są takie same, nic się nie zmieniło, to po co ten temat i wielka spina teraz.

Nie wiem może,że gościu się za bardzo przejął moim postem,nwm może ten post jakoś go bardzo uraził i przez to zaczął sugerować swoje wyobrażenia o mnie nwm o co ten gościu się w ogóle przyjebał do mnie,a że ja nie lubię takiego typu pozerów internetowych to odpisuje 

Użytkownik Maciasgit edytował ten post 22 wrzesień 2018 - 20:54

Maciasgit otrzymał ostrzeżenie za ten post od Alexaa: Wulgaryzmy

#19 Maciasgit

Maciasgit

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów
  • Nick w grze:NooBsoNNI
  • Królestwo:Jinno

Napisano 22 wrzesień 2018 - 21:05

Haha to skoro nie grasz tu, to po jak ciul płaczesz że masz za drogo w is? Nie wiem gdzie Ci płaczę, wyrażając swoje zdanie ale mniejsza, jak można dyskutować z kimś kto pierw placze że serw "ocipial" co do cen is, a potem nie używa żadnych w miarę użytkowych argumentów. Udając dorosłego. Ja w przeciwieństwie do no name nie muszę udawać, większość mnie zna, i wie że nie sciemniam nic :). Jak dla mnie jesteś kolejnym nie udanym trollem jakiegoś frustrata co to myślał że wbije 150 lvl i zrobi all mapki i eq na easy jak na serwach co stoją Max pół roku.

Hmm mordo gdybym w ogóle grał w tą nudną grę to może mógłbyś mi wmawiać te teksty o metku ale nie kolego nie gram w metka na żadnym serwie,dziś chciałem se zagrać po prostu pobrałem zagrałem i znudziło mi się a post wstawiłem by znać opinię ludzi po prostu o takich absurdalnych cenach(ale już mniejsza o to)ale tak bywa niektórzy normalnie potrafią napisać anie którzy nie mogą przeboleć i zaczną sugerować, różne rzeczy na temat nieznanego im człowieka fakt,mój błąd,że tak agresywnie napisałem ale cieszę się,że osoby które cie znają ci wierzą ja ci nie muszę wierzyć bo cię nie znam i tyle i tak naprawdę mam wyjebane w jakim towarzystwie się obracasz ile zarabiasz bo to twoje życie,i nie musisz niczego udowadniać tak samo jak ja i tobie możesz sobie myśleć o mnie co chcesz bo mam w twoje zdanie wyjebane bo mnie w ogolę nie znasz i w sumie nie wiem dlaczego dałem się sprowokować w tą bezsensowną dyskusje nie jest to zbyt dorosłe zachowanie ani z mojej strony a nie z twojej obaj się zachowujemy jak 13 letnie dzieciaki.Więc jak chcesz to odpisuj ja wychodzę z forum(w sumie i tak nie gram więc a to forum poświęcone serwerowi) bo nie mam zamiaru tego kontynuować 

Maciasgit otrzymał ostrzeżenie za ten post od Alexaa: Wulgaryzmy

#20 Alexaa

Alexaa

Alexaa

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 868 postów
  • Dołączył czw, 07 kwi 16
  • Województwo:Podlaskie
  • Imię:Ola
  • Nick w grze:Deyanire