Witam, mam propozycje dodania nowego eventu do serwera, a mianowicie: Event Zuo na mapie od 90 levela do 135. Event polega艂 by na zrzuceniu kilku/kilkunastu bos贸w na ch1 (b膮d藕 r贸偶ne ch), takich jak : Isavel/Razador/Riper/Death Chicken/Z贸艂w/Kr贸lowa Paj膮k贸w/itp., a Oponka. Wed艂ug mnie taki event raz na jaki艣 czas wzmocni艂 by ch臋膰 grania na ni偶szym levelu oraz uniemo偶liwi艂 by zabijanie riper贸w i tego typu bos贸w osobom z 255levela(co ma miejsce na ma艂ych eventach Zuo na Dolinie ork贸w). Dodatkowym plusem powstania eventu dla "niskich leveli" by艂 by wzrost cen eq slu偶膮cego do expa (teraz ceny takiego eq wynosz膮 2razy mniej ni偶 w艂o偶enie samych kd+8).Czekam na komentarze i opinie graczy. Podsumowuj膮c: event organizowany na mapie Dolina ork贸w nie sprawdza si臋 nawet dla ma艂ych leveli, gdy偶 postacie z 255 levela nie daj膮 szans uczestnictwa innym w takim evencie. Ostatnim argumentem popieraj膮cym jest fakt, i偶 w grze wyst臋puj膮 cz臋ste eventy przeznaczone dla 255-levelowc贸w(np. Obrona Kamieni Metin), a niestety nie ma 偶adnego eventu przeznaczonego wy艂膮cznie dla mniejszego levela. Czekam na komentarze i opinie graczy. Piszcie r贸wnie偶 swoje propozycje, jak np.: Obrona kamieni metin na mapce metin 1?
PS: Nie my艣lcie, 偶e robi臋 to dla siebie i pod siebie, gdy偶 taki event raz na pare miesi臋cy nie wp艂yn膮艂 by zbytnio na ilo艣膰 posiadanego przeze mnie maj膮tku, a m贸g艂 by poprawi膰 sytuacje wielu "niskolevelowcom", zwa偶ywszy na to 偶e gram na serwerze od 2013 roku.

Zasady event贸w -
Temat jest zamkni臋ty