Skocz do zawarto艣ci

Loteriada - click Do艂膮czona grafikaZasady event贸w - click Do艂膮czona grafika Fotograf - click Do艂膮czona grafika GraphicMaster - click

Zdj臋cie

Zuo na mapie metin 1

Serwer

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 lecimy*****tutaj

lecimy*****tutaj

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 103 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 22 cze 16
  • Pa艅stwo: Country Flag
  • Wojew贸dztwo:Lubelskie
  • Imi臋:Wojtek
  • P艂e膰:M臋偶czyzna
  • Nick w grze:WirWbaku
  • Gildia:Emeryci
  • Kr贸lestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Wibus
  • Hobby:Nie mam zainteresowa艅 poza Virtualem

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 10:50

Witam, mam propozycje dodania nowego eventu do serwera, a mianowicie: Event Zuo na mapie od 90 levela do 135. Event polega艂 by na zrzuceniu kilku/kilkunastu bos贸w na ch1 (b膮d藕 r贸偶ne ch), takich jak : Isavel/Razador/Riper/Death Chicken/Z贸艂w/Kr贸lowa Paj膮k贸w/itp., a Oponka. Wed艂ug mnie taki event raz na jaki艣 czas wzmocni艂 by ch臋膰 grania na ni偶szym levelu oraz uniemo偶liwi艂 by zabijanie riper贸w i tego typu  bos贸w osobom z 255levela(co ma miejsce na ma艂ych eventach Zuo na Dolinie ork贸w). Dodatkowym plusem powstania eventu dla "niskich leveli" by艂 by wzrost cen eq slu偶膮cego do expa (teraz ceny takiego eq wynosz膮 2razy mniej ni偶 w艂o偶enie samych kd+8).Czekam na komentarze i opinie graczy. Podsumowuj膮c: event organizowany na mapie Dolina ork贸w nie sprawdza si臋 nawet dla ma艂ych leveli, gdy偶 postacie z 255 levela nie daj膮 szans uczestnictwa innym w takim evencie. Ostatnim argumentem popieraj膮cym jest fakt, i偶 w grze wyst臋puj膮 cz臋ste eventy przeznaczone dla 255-levelowc贸w(np. Obrona Kamieni Metin), a niestety nie ma 偶adnego eventu przeznaczonego wy艂膮cznie dla mniejszego levela. Czekam na komentarze i opinie graczy.  Piszcie r贸wnie偶 swoje propozycje, jak np.: Obrona kamieni metin na mapce metin 1?

PS: Nie my艣lcie, 偶e robi臋 to dla siebie i pod siebie, gdy偶 taki event raz na pare miesi臋cy nie wp艂yn膮艂 by zbytnio na ilo艣膰 posiadanego przeze mnie maj膮tku, a m贸g艂 by poprawi膰 sytuacje wielu "niskolevelowcom", zwa偶ywszy na to 偶e gram na serwerze od 2013 roku.

#2 PYREKXDDD

PYREKXDDD

Nowy

• U偶ytkownik
  • Pip
  • 11 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 20 mar 19
  • MiastoNie interere
  • Wojew贸dztwo:Dolno艣l膮skie
  • Imi臋:Jcob
  • Nick w grze:eLprQ
  • Kr贸lestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Kubu艣 ZI膭 ;*
  • Hobby:WEJP

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 10:55

Jestem za ;)

• lecimy*****tutaj lubi to

#3 Mansoon

Mansoon

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 754 post贸w
  • Do艂膮czy艂 wto, 18 cze 13
  • MiastoZa g贸rami za lasami
  • Wojew贸dztwo:Z.pomorskie
  • Nick w grze:.
  • Gildia:.
  • Kr贸lestwo:Jinno
  • Nick na TS:.

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 10:57

Eventy dla mniejszych lv jak najbardziej ale od 141 LV  :) . "wzmocni艂 by ch臋膰 grania na ni偶szym levelu" chyba nie wiesz na czym polega ta gra 

virtualmt21614962742__virtualmt216149498

#4 SlodkiMisiek.

SlodkiMisiek.

Donosiciel

• Banned
  • Pip
  • 0 post贸w
  • Do艂膮czy艂 pon, 18 cze 12
  • Wojew贸dztwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:04

Nie wiem czy to jest za dobry pomys艂. Sp贸jrz na to w ten spos贸b. Wy chcecie na mapie metin 1 (90-135lvl) gdyby takie co艣 mia艂o wej艣膰 w 偶ycie to kilka dni p贸藕niej powstawa艂yby propozycje dot. event贸w ZUO na mapie metin 2 (180-255lvl) i jak tu wtedy podzieli膰 uwag臋 na to wszystko? Twoj膮 propozycj臋 mo偶na by troszk臋 przerobi膰 np. pomi臋dzy niskimi a wysokimi lvl ale zapewne musia艂aby powsta膰 specjalna mapka.

Albo co jaki艣 czas robi膰 np Dolina Seungryong (mapa ork贸w) dla tych ni偶szych lvl, drugi event dla wy偶szych lvl na Pustyni Yongbi.

U偶ytkownik SlodkiMisiek. edytowa艂 ten post 13 kwiecie艅 2019 - 11:08

• Sayres lubi to

virtualmt21712592857__diament_sygnatura.

#5 Sayres

Sayres

Niekryty krytyk

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPip
  • 524 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 22 mar 17
  • Miasto艁贸d藕
  • Wojew贸dztwo:L贸dzkie
  • Nick w grze:Sayres
  • Gildia:GanjaMafia
  • Nick na TS:S喔勛バ逞斷福
  • Hobby:Si艂ka.Pi艂ka no藕na.Metin2

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:05

Panda podajze kiedys robil zuo na oponach i bylo spoko  jeszcze jak by dodali drop jakis do riperow na zuo bo nic z nich nie leci i nie ma sensu ich respic ;d i poprostu robic osobne zuo dla 255lv  i osobne zuo dla 90/140lv zeby takie cebulaki z 255 nie mogli zbijac tych oponek tym mniejszym lv 

• lecimy*****tutaj, xKissMeHandx, THIEF992 i 1 inna osoba lubi膮 to

Do艂膮czona grafika

#6 lecimy*****tutaj

lecimy*****tutaj

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 103 post贸w

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:11

Ju偶 t艂umacz臋, czemu nie mo偶na zrobi膰 takiego eventu od 141 levela oraz dlaczego jest to dobry pomys艂. Nie ma potrzeby, aby robi膰 eventy Zuo na mapce metin 2 do 255levela, gdy偶 takie eventy ju偶 istniej膮(jest to zwyk艂y event zuo), a stworzenie nowej mapki zaj臋艂o by hmm spory okres czasu. Odnosz膮c si臋 do komentarza DonQuest: Tak czy tak nikt by nie gra艂 na 141 levelu gdy偶 ewentualny event mia艂 by miejsce kilka razy w roku i wed艂ug mnie nikt nie zak艂ada艂 by postaci 141 level( w g贸re) po to 偶eby wziac udzia艂 w evencie(zak艂adaj膮c, 偶e gra 12 godzin na dobe i nie przegapi). Jak najbardziej zach臋cam do komentowania ,gdy偶 pomys艂 napewno jest innowacyjny i mo偶e kilku "emerytom serwerowym" graj膮cym na 255 levelu sie nie spodoba膰. Zach臋cam do wypowiadania si臋 ludzi w przedziale levelowym(90-135).

#7 Ostatni z rodu

Ostatni z rodu

Nowy

• U偶ytkownik
  • Pip
  • 46 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 16 sty 19
  • Wojew贸dztwo:Ma艂opolskie
  • Imi臋:Staszek
  • Nick w grze:307
  • Gildia:Chelcedon

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:15

Kiedys by艂 event inwazja gdzie pierwsze 3 fale by艂y dla mniejszych poziom贸w.

Wed艂ug mnie taki event raz na jaki艣 czas wzmocni艂 by ch臋膰 grania na ni偶szym levelu

Gra powinna zach臋ca膰 do wbijania jak najwi臋kszego poziomu, nie do grania na ni偶szym.

• lBaNaNl i Sayres lubi膮 to

#8 C薪伪屑蟻褦褟褍

C薪伪屑蟻褦褟褍

S艂aby pisarz

• P艂e膰 Pi臋kna
  • PipPipPip
  • 472 post贸w
  • Do艂膮czy艂 wto, 12 gru 17
  • Imi臋:Karolina
  • P艂e膰:Kobieta
  • Nick w grze:Champery
  • Gildia:Amnezja
  • Nick na TS:Karmel
  • Hobby:Herbata, kalambury, koty

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:25

Panda podajze kiedys robil zuo na oponach i bylo spoko  jeszcze jak by dodali drop jakis do riperow na zuo bo nic z nich nie leci i nie ma sensu ich respic ;d i poprostu robic osobne zuo dla 255lv  i osobne zuo dla 90/140lv zeby takie cebulaki z 255 nie mogli zbijac tych oponek tym mniejszym lv

Nie wiem gdzie Ty widzisz lvle 255 zbijajace oponki xd
Co do zabijania riperow, to nie ma r贸偶nicy bo i tak dropu z nich nie ma na zuo, a 偶e s膮 to bossy same podbiegajace, to nikt nie b臋dzie ucieka艂, 偶eby nie zbi膰 jakiego艣 ripa z kt贸rego i tak nic nie ma :D

Nie wiem jaki sens dropiebia 偶贸艂wia, kr贸lowej paj膮k贸w, itp. Skoro te bossy s膮 艂atwo dost臋pne dla ka偶dego :D
  • lBaNaNl lubi to

#9 Sayres

Sayres

Niekryty krytyk

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPip
  • 524 post贸w
  • Miasto艁贸d藕

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:26

Co do zabijania riperow, to nie ma r贸偶nicy bo i tak dropu z nich nie ma na zuo, a 偶e s膮 to bossy same podbiegajace, to nikt nie b臋dzie ucieka艂, 偶eby nie zbi膰 jakiego艣 ripa z kt贸rego i tak nic nie ma :D

Nie wiem jaki sens dropiebia 偶贸艂wia, kr贸lowej paj膮k贸w, itp. Skoro te bossy s膮 艂atwo dost臋pne dla ka偶dego :D

na Zuo

Do艂膮czona grafika

#10 lecimy*****tutaj

lecimy*****tutaj

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 103 post贸w

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:42

Kiedys by艂 event inwazja gdzie pierwsze 3 fale by艂y dla mniejszych poziom贸w.

Gra powinna zach臋ca膰 do wbijania jak najwi臋kszego poziomu, nie do grania na ni偶szym.

Musz臋 sie z tym nie zgodzi膰, gdy偶 gra powinna zach臋ca膰 do grania na wszystkich poziomach, a nie do grania na 255 poziomie. By膰 mo偶e by艂y fale dla "niskolevelowc贸w"( odrazu m贸wie, 偶e nie bra艂em udzia艂u w tym evencie) jestem w 99% przekonany, 偶e wy偶sze levele bi艂y te fale podobnie jak teraz dzieje si臋 na zwyk艂ym zuo. 

By艂a艣 na Zuo chocia偶 raz?:P Leci jeden gracz z 255 levelem postaci(z eq na Zorda) i zbija wszystko co widzi i nie patrzy czy leci z tego drop czy nie:), a co do tych bos贸w wy偶ej opisanych po艂owa os贸b na serwerze nie ma poj臋cia o ich istnieniu, a nawet gdyby mia艂a to i tak podr贸偶 do nich zajmuje wi臋cej ni偶 "wydropienie klucza na dt.":) 

Podkre艣lam, 偶e jest to jedynie event, kt贸ry m贸g艂 by mie膰 miejsce raz na 1-3 miesi膮ce, a jest prosty do zrealizowania przez administracje. Zach臋cam do komentowania przez graczy z przedzia艂u levelowego 90-135, gdy偶 ich sprawa dotyczy, a levele 254-255 ju偶 maj膮 swoje eventy(np. obrona kamieni metin).

#11 C薪伪屑蟻褦褟褍

C薪伪屑蟻褦褟褍

S艂aby pisarz

• P艂e膰 Pi臋kna
  • PipPipPip
  • 472 post贸w
  • Do艂膮czy艂 wto, 12 gru 17
  • Imi臋:Karolina
  • P艂e膰:Kobieta
  • Nick w grze:Champery
  • Gildia:Amnezja
  • Nick na TS:Karmel
  • Hobby:Herbata, kalambury, koty

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 11:54

Musz臋 sie z tym nie zgodzi膰, gdy偶 gra powinna zach臋ca膰 do grania na wszystkich poziomach, a nie do grania na 255 poziomie. By膰 mo偶e by艂y fale dla "niskolevelowc贸w"( odrazu m贸wie, 偶e nie bra艂em udzia艂u w tym evencie) jestem w 99% przekonany, 偶e wy偶sze levele bi艂y te fale podobnie jak teraz dzieje si臋 na zwyk艂ym zuo. 

By艂a艣 na Zuo chocia偶 raz? :P Leci jeden gracz z 255 levelem postaci(z eq na Zorda) i zbija wszystko co widzi i nie patrzy czy leci z tego drop czy nie:), a co do tych bos贸w wy偶ej opisanych po艂owa os贸b na serwerze nie ma poj臋cia o ich istnieniu, a nawet gdyby mia艂a to i tak podr贸偶 do nich zajmuje wi臋cej ni偶 "wydropienie klucza na dt.":) 

Podkre艣lam, 偶e jest to jedynie event, kt贸ry m贸g艂 by mie膰 miejsce raz na 1-3 miesi膮ce, a jest prosty do zrealizowania przez administracje. Zach臋cam do komentowania przez graczy z przedzia艂u levelowego 90-135, gdy偶 ich sprawa dotyczy, a levele 254-255 ju偶 maj膮 swoje eventy(np. obrona kamieni metin).

Tak by艂am na zuo chociaz raz i nie spotka艂am si臋 z zachowaniem, 偶eby kto艣 specjalnie zbija艂 oponki czy ripy :)

#12 Sayres

Sayres

Niekryty krytyk

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPip
  • 524 post贸w
  • Miasto艁贸d藕

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 12:50

Tak by艂am na zuo chociaz raz i nie spotka艂am si臋 z zachowaniem, 偶eby kto艣 specjalnie zbija艂 oponki czy ripy :)

No a ja sie spotkalem

Do艂膮czona grafika

#13 lecimy*****tutaj

lecimy*****tutaj

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 103 post贸w

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 13:06

Podsumowuj膮c, nie wiem czy informacja dotar艂a do administracji i co oni o tym s膮dz膮. Niech kto艣 poinformuje admina, b膮d藕 admin贸w o tej inwencji i poprosimy o stanowisko w tej sprawie.

#14 Ostatni z rodu

Ostatni z rodu

Nowy

• U偶ytkownik
  • Pip
  • 46 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 16 sty 19
  • Wojew贸dztwo:Ma艂opolskie
  • Imi臋:Staszek
  • Nick w grze:307
  • Gildia:Chelcedon

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 13:07

jestem w 99% przekonany, 偶e wy偶sze levele bi艂y te fale podobnie jak teraz dzieje si臋 na zwyk艂ym zuo. 

Dawno tego eventu nie by艂o, ale na inwazjach na kt贸rych by艂em, to lvl z poza przedzia艂u podanego przez GM przed fal膮, nie mia艂y prawa rusza膰 boss贸w i nie rusza艂y ^^

Zach臋cam do komentowania przez graczy z przedzia艂u levelowego 90-135, gdy偶 ich sprawa dotyczy, a levele 254-255 ju偶 maj膮 swoje eventy(np. obrona kamieni metin).

Rozmawianie i poklepywanie si臋 po ramieniu w swoim gronie nie przyniesie 偶adnego rezultatu, najlepiej porozmawia膰 z prowadz膮cymi ^^

Chocia偶 ja jestem sceptycznie nastawiony do zrzucania boss贸w na tak ciasnej mapie bo i tak wi臋kszo艣膰 zgarn膮 osoby kt贸re poradzi艂y by sobie na normalnym zuo, tylko 艣wiadomie rezygnuj膮 z wiekszo艣ci zawarto艣ci gry zostajac na 135. A i jeszcze jedno, czy za przebywanie na MMv1 nie trzeba czasem p艂aci膰 ?xD

#15 lecimy*****tutaj

lecimy*****tutaj

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 103 post贸w

Napisano 13 kwiecie艅 2019 - 13:22

Dawno tego eventu nie by艂o, ale na inwazjach na kt贸rych by艂em, to lvl z poza przedzia艂u podanego przez GM przed fal膮, nie mia艂y prawa rusza膰 boss贸w i nie rusza艂y ^^

Tego tematu nie ruszam bo nie bylo mnie na tym wydarzeniu.

Rozmawianie i poklepywanie si臋 po ramieniu w swoim gronie nie przyniesie 偶adnego rezultatu, najlepiej porozmawia膰 z prowadz膮cymi ^^

Chocia偶 ja jestem sceptycznie nastawiony do zrzucania boss贸w na tak ciasnej mapie bo i tak wi臋kszo艣膰 zgarn膮 osoby kt贸re poradzi艂y by sobie na normalnym zuo, tylko 艣wiadomie rezygnuj膮 z wiekszo艣ci zawarto艣ci gry zostajac na 135. A i jeszcze jedno, czy za przebywanie na MMv1 nie trzeba czasem p艂aci膰 ?xD

Co do samego pomys艂u bezsensowne wydaj膮 mi si臋 komentarze i opinie os贸b niezainteresowanych(zw艂aszcza tych kt贸rzy ju偶 maj膮 swoje eventy levelowe) i 135 level uwierz mi nie poradzi艂 by sobie z normalnym zuo, gdy偶 poprostu nie ma ju偶 bos贸w po huraganie 255 leveli. A co do op艂at to porozmawiam z Trenem i by膰 mo偶e na Zuo zrezygnuje on z poboru op艂at:).

R贸wnie偶 z jednym lub wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 s艂贸w kluczowych: Nowo艣膰, Serwer

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych