'Yeppa', dnia 08 Paź 2021 - 15:03, napisał:
Pierwsza propozycja - Podejmowaliśmy próby zmiany mapki (delikatne podkręcenie zorda) i tylko to wywołało mega poruszenie.
Tutaj chodziło mi tylko o potwory do smoka. Dokładniej żeby na którymś (może jakimś nowym) dungeonie zostały zmienione śmierci/naginii na coś mocniejszego, z których będzie leciało większe ilości tych samych ulep i będą więcej biły.
Druga propozycja - Może, może, jeśli wcześniej by się usunęło wszystkie karty i talie zmieniając przy tym trochę szanse na drop.
Trzecia propozycja - Zapisy były (już kawałek czasu do nich nie zaglądałem). Tutaj jeśli będzie coś dodawane to pod obecny możliwy max a skoro ty uważasz 3bossa za przejsciowego do eblisa to raczej paska nie zacząłeś.
Piąta propozycja - Szczerze mówiąc po ulepszaniu RZEMIOSŁA całe zapasy ulepszaczy z pradawki mi się przepaliły. Wystarczy jak gracze zaczną to wystawiać na sklep, nie trzeba dodawać opcji wymiany na B.
Szósta propozycja - 60% na pewno odpada ale można coś podkręcić.
Siódma propozycja - Przedziału levelowego zmieniać nie będziemy.
'loryn222', dnia 08 Paź 2021 - 19:07, napisał:
Pierwsza opcja: raczej zmniejszenie dropu ulepek z v2 poza szkatami na podwyzszenie dropu ulepek z elfów na v1 gdyż z około 30v2 masz tych ulep po około 600 z kazdego rodzaju a na v1 jak zrobisz z 50 razy to masz może na jedną próbę ulepszenia bo drop jest bardzo slaby. Testowalem drop z 100v1 i dropi po około 500 ulep z kazdego rodzaju a z 100v2 masz tego 2500 z kazdego więc raczej zmianę dropu bym tu proponował.
Druga propozycja: Jesli zmieniamy drop z przepustek i przetopo na brylki z kart okey to przyśpieszy jedynie inflację na serwie.
Czwarta i piąta propozycja: Zamiast złota pająka czy szkaty pająka to dodać drop ulep z elfów z pominięciem medali lub ulepy ze smoka z v3 lub dać niewielką szansę na drop medalu portalu który sam w sobie znacząco nie wpłynie na inflację gdyż z v1 z pominięciem szkat to ze zwyklych ulep i osci masz około 40 brylek, z v2 masz z samych ulep 50-100b, chodzi mi tu o sprzedaż ulep u NPC, więc raczej jedynie nieznacznie zwiększyłoby to inflację medali na serwie choć eventy typu 50+ mocno uszczuplają ten rynek.
Szosta propozycja: tutaj raczej zmieniłbym jedynie uplyw czasu jeżeli nie uzywasz to czas nie leci