smokeyy, dnia 09 Paź 2021 - 08:59, napisał:
Set takiego kostiumu i tak by kosztował jakieś 3-4k, więc za wartość jaką daje to i tak strata bryłek dla takiego nowego gracza
Kolego, to bardzo dobrze, że te bryłki wpłyną na ekonomię serwera, bo to o to właśnie chodzi, zapoznaj się jeszcze raz z tematem. Na serwerze brakuje bryłek, a to by w niewielkim stopniu zasiliło kieszenie graczy, dla nikogo te karty, nie byłyby głównym źródłem dochodu. Jeśli chodzi o Twój świetny pomysł z ulepami elfa - masz świadomość, że te ulepy się wymienia u NPC, więc i tak byłyby to dodatkowe bryły?Jesli zaś tyczy się drop ulep z elfa to jak wiesz na WW już jest boss z ktorego one dropia wraz z szansą na medal. Chodzi mi tu oto by nie dawać np. zloto pająka z ktorego dropia brylki, karty okey z ktorych też będą lecieć bryłki bo to mocno wpłynie na ekonomie gry i ulatwi jedynie zarobek graczom na 254/255 a i tak już mają sporo innych możliwości zarobku.
Na serwerze brakuje bryłek. Cały dzień umierałem ze śmiechu jak to napisałeś, jeśli nie umiesz bryłek zarobić lub nie wiesz jak to mogę ci pomóc i ci zrobić poradnik na to.
Da radę na słabym eq zarobić 5-15kb dziennie pomijając wystawianie sklepiku, więc nie pisz że na serwie brakuje brylek jak ja tu od dwóch tygodni gram znowu po 4 latach spoczynku i mam prawie 100kb a ty piszesz że brakuje bryłek na serwie.
Bardzo przepraszam Administracje ale umieram ze śmiechu jak czytam odpowiedzi smieszkow bez argumentów.
Hahahaha ( Umarłem )