'♥ Czokuś ♥', dnia 14 Lip 2023 - 08:16, napisał:
Jakoś sam pare miechow temu tez robilem EQ i mi tak samo bylo ciężko, robilem mape do dino, bo dalej nie mialo to sensu gdyż nie radzilem sobie z Krysztalowym Smokiem, a o Elbisie moglem zapomnieć. Więc robilem mape do tego momentu co pozwalalo mi eq, plus kupowalem Ulepki jeszcze w tamtym czasie po 24kb czyli o polowe wiecej jak sa aktualnie. Na tyle ulepszylem eq, ze moglem sobie pozwolic na zabijanie Elbisa. Plus jak masz za malo czasu na zrobienie tego bosa to tak jak osoba wyzej napisala mozna pomijać metki. Jednak szanuje, ze ruda pomysla, ze jest to problem z czasem zeby zbic elbisa, bo prawdopodobnie nawet jakbys miala 2 godziny to z tym eq nie zbijesz elbisa i nie chodzi tu o obrazenia, jednak moge sie mylic i zamkniesz mi morde jak go ustoisz w tym EQ
Brać przykład z kolegi:D dla chcącego nic trudnego, wystarczy trochę pokombinować/wyłożyć parę bryłek niech coś zejdzie z rynku tych ulep, bo potem są gadania "jest tyle ulep z krysztalowej, że już tego nawet nikt nie chce kupować". Poza tym.... dziś i tak jeden drugiemu pożycza eq, żeby dał radę Kryształową zrobić.