Na nie.
Ulepszanie eq boskiego i niebiańskiego jest chyba najwłatwiejsze na tym serwie.
Napisano 23 grudzień 2023 - 15:08
Na nie.
Ulepszanie eq boskiego i niebiańskiego jest chyba najwłatwiejsze na tym serwie.
Napisano 23 grudzień 2023 - 15:49
Ułatwiłby robienie ekwipunku, to po jakimś czasie będzie gadane, że ceny ekwipunku spadają w dół/dużo tego na serwerze i znowu zaczną powstawać tematy żeby coś z tym zrobić bo zaraz nie będzie co robić z tymi itemkami i nie są nic warte... zdaje się, że chyba już raz to było przerabiane
Napisano 23 grudzień 2023 - 16:26
Ułatwiłby robienie ekwipunku, to po jakimś czasie będzie gadane, że ceny ekwipunku spadają w dół/dużo tego na serwerze i znowu zaczną powstawać tematy żeby coś z tym zrobić bo zaraz nie będzie co robić z tymi itemkami i nie są nic warte... zdaje się, że chyba już raz to było przerabiane
Napisano 23 grudzień 2023 - 16:50
Na nie !!! Każdy niech pokonuje ta sama drogę do lepszego eq
Napisano 23 grudzień 2023 - 17:11
Na nie !!! Każdy niech pokonuje ta sama drogę do lepszego eq
Napisano 23 grudzień 2023 - 17:16
I ja i Shadownman podaliśmy Ci X argumentów dlaczego na NIE, ale rozmowa z Tobą to jak ze ścianą
Skoro tak martwi Cię to że nowi gracze odpuszczają na poziomie kopania podstawowych rud to idź im pomóż ^^. Tymczasem oczywistym jest że nic się nie zmieni ;P
Napisano 23 grudzień 2023 - 17:18
Jedynie Shadownman podał logiczny argument na SB, ty porównywałeś niebianskie do klepania mino hahaI ja i Shadownman podaliśmy Ci X argumentów dlaczego na NIE, ale rozmowa z Tobą to jak ze ścianą
Skoro tak martwi Cię to że nowi gracze odpuszczają na poziomie kopania podstawowych rud to idź im pomóż ^^. Tymczasem oczywistym jest że nic się nie zmieni ;P
Napisano 23 grudzień 2023 - 18:04
Napisano 24 grudzień 2023 - 06:38
Jedynie Shadownman podał logiczny argument na SB, ty porównywałeś niebianskie do klepania mino haha
Oczywiście że podałem dobre argumenty których po prostu najwyraźniej nie rozumiesz ^^
Napisano 24 grudzień 2023 - 07:59
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych