Dagger czy body
Rozpoczęty przez
Alieno
, 09 cze 2012 09:03
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 czerwiec 2012 - 20:32
Ja wam powiem tak :
Wojownik Body Jest to postać głownie do expa można nią wypadać na bossy,expic w pt, na pvp też daje rade , atutem wojownika body jest to ze ma bardzo szybki atak + berek który dodaje mu szybkości ataku i oczywiście odpowiedniego eq do pvp jak i pvm to ta postać naprawdę może spisywać się dobrze lecz moje zdanie jest takie ze lepszą postacią jest ninja Dagger dlatego iż w pvp bez problemu otruje przeciwnika co daje bardzo dużo można nim spokojnie wypadać na bossy, expiąc również daje rade ma ona 4 skile atakujące + krycie które przydaje się w pvp bardzo bardzo ;D wystarczy ze otrujesz typka robisz krycie i uciekasz trutka zrobi swoje ty dobijasz ;d albo gdy masz mało hp to krycie i w pizd* ale to tak na marginesie wracają do tematu polecam ci ninje dagger ale musisz opanować grę nim i mieć taktykę w pvp ;d Pozdrowienia
Napisano 10 czerwiec 2012 - 04:21
od 200 + wojo jest lepszy jak juz przebaczenia masz bo wtedy ninja malo zrobic moze a wojowi troszke speeda+szansa na omdlenie i wtedy aby wp moze go zatrzymac przez rozpro
a ninja jedynie pvp sie nadaje bo bic bosa lub exspic to juz nie tak latwo jest ;p
Napisano 10 czerwiec 2012 - 07:14
Wy to sie znacie... grałem mentalem pol roku , jedyne do czego sie nadaje to wojny. Jezeli chodzi o pvp mental to najgorsza profesja jaka mozna bylo wybrac
Napisano 10 czerwiec 2012 - 07:30
Dagger jest dobry do pvp ale body łatwiej ubija bossy.
Napisano 10 czerwiec 2012 - 14:39
a jak ci sie trafi koles full abs to powodzenia mentalem ;p
Napisano 10 czerwiec 2012 - 15:17
Heh tez gralem mentalem na "szybkie"pvp postac idealna jeszcze z 2 ręką ale zrobiłem abs i pvp zupełnie inaczej wyglądało.
Napisano 10 czerwiec 2012 - 17:29
Ja już pisałem weź ninje koxi ;d
Napisano 10 czerwiec 2012 - 17:39
Należy zauważyć, że dagger ma te zaje-sztylety, które walą 2 razy szybciej niż miecz, a co za tym idzie, jak masz bona na otrucie spowolnienie czy omdlenie, to masz 2x większą szansę na zaskoczenie w pvp każdego delikwenta tymi potężnymi debuffami.
Natomiast woj jak cie tylko złapie to nie masz szans
jego ataki są wolniejsze, ale mocniejsze. Lepiej sobie radzi z dużą ilością potworów, bo jego ciosy mają lepszy zasięg. Ja tam preferuję woja, bo łatwiej nim wyexpić i lpiej wali tą swoją dżidą z konia. Na mapie metinów również ma większe szanse.

Napisano 10 czerwiec 2012 - 21:06
wojem sie nudno gra
Napisano 11 czerwiec 2012 - 09:13
graj tym kim ci najlepiej

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych