Otóż postanowiłem założyć temat dotyczący dropu z elfa. Ponoć został on ostatnio poprawiony w co ja nie wierze, tak wiem ubic go na mniejszym lvl. Ubijałem go również na lvl 230 i drop nie był o wiele lepszy. Dzisiaj z 6 elfów miałem ok.15 ulepek z czego z żadnego nie poleciał medal a więc jestem trochę stratny, a jeszcze przy 7 przypieprzył 470k z kryta i było po wszystkim. Dlatego mam pytanie do administracji czy można coś z tym zrobić wiem, że będą posty na tak i nie.
Kolejnym argumentem jest ulepszanie zbroi na lv 240. Trzeba po 200 ulepek co przy tym dropie to chyba się będzie przez miesiąc zbierało. Nie wiem jaki jest % ulepszeń ale nawet przy 50% to będzie masakra. Podobno żeby przerobić np. giganta na virtualmt miecz+0(i inne bronie) jest 50% a ja osobiscie paliłem 4x i nie jestem jakimś wyjątkiem. Prosto można policzyć, że ulepszenie tej zbroi potrwa kilka tyg. a nawet miesiecy.
I tutaj moja propozycja jest taka żeby zwiększyć drop z elfa (znacznie) bez względu na lvl.
A 2 możliwośc jest dośyć bez sensowna i nie dopracowana ale to taki przykład. Żeby na końcu niebios był jakiś mobek z którego będzie dropiła ala "przepustka" na mapę gdzie znajdowałoby się np 2-5 elfów. To wymyśliłem tak na szybko i zrozumiem jeśli się nie będzie podobało.
Podsumowując, moim zdaniem trzeba coś z tym zrobić i prosze o wypowiedzi graczy oraz gm'ów za jak i również przeciw.
PS Jeżeli są błedy ortograficzne i ten temat jest napisany "laniem wody" to sorry.
Użytkownik TiiLii edytował ten post 13 luty 2013 - 16:48