Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Diabelski elf-drop

• Zamknięty Temat jest zamknięty
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 Head

Head

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 559 postów
  • Dołączył sob, 17 gru 11

Napisano 13 luty 2013 - 16:39

Otóż postanowiłem założyć temat dotyczący dropu z elfa. Ponoć został on ostatnio poprawiony w co ja nie wierze, tak wiem ubic go na mniejszym lvl. Ubijałem go również na lvl 230 i drop nie był o wiele lepszy. Dzisiaj z 6 elfów miałem ok.15 ulepek z czego z żadnego nie poleciał medal a więc jestem trochę stratny, a jeszcze przy 7 przypieprzył 470k z kryta i było po wszystkim. Dlatego mam pytanie do administracji czy można coś z tym zrobić wiem, że będą posty na tak i nie.

Kolejnym argumentem jest ulepszanie zbroi na lv 240. Trzeba po 200 ulepek co przy tym dropie to chyba się będzie przez miesiąc zbierało. Nie wiem jaki jest % ulepszeń ale nawet przy 50% to będzie masakra. Podobno żeby przerobić np. giganta na virtualmt miecz+0(i inne bronie) jest 50% a ja osobiscie paliłem 4x i nie jestem jakimś wyjątkiem. Prosto można policzyć, że ulepszenie tej zbroi potrwa kilka tyg. a nawet miesiecy.

I tutaj moja propozycja jest taka żeby zwiększyć drop z elfa (znacznie) bez względu na lvl.

A 2 możliwośc jest dośyć bez sensowna i nie dopracowana ale to taki przykład. Żeby na końcu niebios był jakiś mobek z którego będzie dropiła ala "przepustka" na mapę gdzie znajdowałoby się np 2-5 elfów. To wymyśliłem tak na szybko i zrozumiem jeśli się nie będzie podobało.

Podsumowując, moim zdaniem trzeba coś z tym zrobić i prosze o wypowiedzi graczy oraz gm'ów za jak i również przeciw.

PS Jeżeli są błedy ortograficzne i ten temat jest napisany "laniem wody" to sorry. :D

Użytkownik TiiLii edytował ten post 13 luty 2013 - 16:48

• Ragerr & Southpaw♥™ツ, ღ мιχ™, Albańczyk i 1 inna osoba lubią to

#2 Gotenks

Gotenks

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 877 postów
  • Dołączył sob, 13 paź 12
  • Miastom1 xd

Napisano 13 luty 2013 - 16:50

2x Za. :) Jeszzce go nie bilem ale jestem Za już na przyszłość.

#3 Mariusz

Mariusz
  • Banned
  • -100 postów
  • Dołączył czw, 09 sie 12

Napisano 13 luty 2013 - 17:07

zaaaaa (dodaj ankiete )

admin niby pisal ze to ile on bije to jest teraz dobrze... 

a drop to pewnie tez...

a ulepszenie to bedzie ze niby jest wieksze, a od znajomego mam info ze jest 5% na ulepszenie broni.

• Mlecyk lubi to

...czekam na bana...

#4 TygroMental

TygroMental

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 344 postów
  • Dołączył czw, 06 wrz 12

Napisano 13 luty 2013 - 17:18

jestem za fajny pomysl ale za łatwo tez nie moze byc  

#5 Albańczyk

Albańczyk

No Life

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3358 postów
  • Dołączył pon, 02 kwi 12
  • MiastoPomorskie

Napisano 13 luty 2013 - 17:19

Jestem za :)

[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To.  [/color][/font]

#6 NormalnieNienormalna

NormalnieNienormalna

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 70 postów
  • Dołączył pią, 18 sty 13
  • MiastoMałopolska :3

Napisano 13 luty 2013 - 17:26

Dobre pomysły ! Jestem za :)

#7 Zoohan ♥

Zoohan ♥

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 354 postów
  • Dołączył pią, 28 gru 12
  • Nick w grze:Zoohan
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 13 luty 2013 - 17:30

Moja Propozycja zeby ulepszacze od +4 dropily po 5 do +6 a lepszacze od +6 do +9 po 10, jak beda dropily po 1 ulepszaczu to nie wiem czy za rok czasu ktos bedzie mial ta zbrojke na +6 nie mowiac na 9, elfa powinni zrobic tak jak byl wczesniej nie przebija sie przez buffy 

#8 Guest_★MAHARADZA★_*

Guest_★MAHARADZA★_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 13 luty 2013 - 18:31

za :D

Odwiedzilem dzis 8 razy zaginiona i ani jednego medalu ;] Pozdro   :huh:

Użytkownik ★MACHARADZA★ edytował ten post 13 luty 2013 - 18:31

#9 ღ кєиѕнι ღ

ღ кєиѕнι ღ

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 335 postów
  • Dołączył śro, 02 sty 13
  • Miasto♥ Obojetnie ♥

Napisano 13 luty 2013 - 18:32

na tak ;)

wkońcu jakiś normalny temat;)

uważam dokładnie tak jak up zrobienie zbroi na 240 lvl na +9 przy takim dropie i takiej szansie na ulepszenie graniczy z cudem i nie ma co się oszukiwać... nowe zbroje? nie wiem po co... kiedyś może ktoś ją będzie miał chodziaż nie wiem czy wcześniej grać nie skończy jak spali tyle ulepszaczy.... hmm zrobienie broni Virtualnej jest cięzkie ale szkaty są dostępne dla wszystkich i przy wyjściu na ww na 2 postacie ma się 8 szkat naginii więc nie jest tak źle... ale przy pójściu na niebiosa ma sie zaledwie kilka ulepszaczy i to przy dobrym farcie... bo nie raz mi sie zdarzyło że nie poleciało nic... tak samo na lodowej krainie fakt są dwa elfy ale czasem wychodzi sie z 2 ulepszaczami co przy przepaleniu zbroi z 220 na 240 trzeba pójść 10 razy na lodową o ile będą lecieć tylko czary i lekarstwa co oczywiście jest nie możliwe ;) więc żeby uzbierać ulepek z elfa na przepalenie zbroi trzeba iść na lodową ( gdzie przypominam są 2 elfy) około 50 razy jak nie lepiej... już nie wspomnę o niebiosach gdzie jest 1 elf...

wiem wiem nie chodzi o to żeby od razu mieć zbrojkę na +9 bo pewnie zaraz pojawią sie kryty że wszystko chcemy z łatwością mieć... a to nie prawda...

chodzi też o graczy którzy tracą cierpliwość na paleniu zbrojek... i za nim zrobi ja na 9 to pewnie masa ludzi skończy grę jeżeli to tak będzie dalej wyglądało...

• Missy, Ragerr & Southpaw♥™ツ i Rosierek lubią to

[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]

[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]

[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]

#10 Mlecyk

Mlecyk

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1742 postów
  • Dołączył pon, 08 sie 11
  • MiastoKsiężomierz

Napisano 13 luty 2013 - 18:48

przy takim dropie to caly serwer musial by pracowac na 1 zbroje

• FaakYou i ღ кєиѕнι ღ lubią to

#11 MaxBlade

MaxBlade

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 477 postów
  • Dołączył pon, 21 sty 13

Napisano 13 luty 2013 - 18:51

za 

Dołączona grafika

#12 MaxBlade

MaxBlade

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 477 postów
  • Dołączył pon, 21 sty 13

Napisano 13 luty 2013 - 18:53

Antyk za darmo tylko medal i to by było git 

Dołączona grafika

#13 TiP

TiP

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 764 postów
  • Dołączył pon, 04 cze 12

Napisano 13 luty 2013 - 18:57

jak najbardziej za wypowiedź Izki długa ale fajna ;)

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]    Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]

#14 thorinos

thorinos

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 310 postów
  • Dołączył śro, 23 maj 12

Napisano 13 luty 2013 - 19:10

W końcu jakiś normalny temat? 2 RAZY się starałem żeby administracja coś z tym zrobiła to oczywiście w nerwach tak zmieniła żeby nam jeszcze dogryźć.......... nie dość , że elf nie został naprawiony i potrafi zawalić 500k jak jest to wyżej napisane to jeszcze 5% na zbroje ?! czy wy myślicie? bo już trochę mam tego dość i wiem co mówię, admin sprawdź sobie w logach ile razy spaliłem zbroje z ramzesa +9 na ta na 240 lvl, śmiech i nic więcej . a z elfa? po jednym ulepszaczu albo wcale, lub kilka ale wcale niepotrzebnych bo kto zrobi tą zbroję chociaż na +5 to ma u mnie ogromne uznanie . Zróbcie coś w końcu z tym raz a porządnie i nie utrudniajcie graczom gry swoją decyzją.... jeżeli wprowadzacie nowe zbroje to dajcie szanse ją komuś zrobić, moje przypuszczenia ? zbroja na 250 u gracza pojawi się ok za rok. chyba że nastąpią naprawdę jakieś zmiany które pomogą w zrobieniu tych zbroi . Niech zostanie tak jak teraz, to nie dość , że nikt nic nie zrobi to jeszcze większość graczy ten serwer zostawi z wielkim zdenerwowaniem , np moje nerwy już są na wyczerpaniu , serwer z fajnego robi się powoli beznadziejny i to nawet nie można hardem nazwać tylko hmm.... niemożliwym? 

• Mlecyk, Ragerr & Southpaw♥™ツ i Head lubią to

#15 Mlecyk

Mlecyk

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1742 postów
  • Dołączył pon, 08 sie 11
  • MiastoKsiężomierz

Napisano 13 luty 2013 - 19:12

powiem tak nie opyla sie bic elfa idzcie na szukanie gm tam jak znajdziecie to po 5 ulepkow dostaniecie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych