powiem tak nie opyla sie bic elfa idzcie na szukanie gm tam jak znajdziecie to po 5 ulepkow dostaniecie
i co z tego?
Prędzej murzyn zostanie papieżem niż ktoś zrobi zbroję na 250 lvl z graczy
Napisano 13 luty 2013 - 19:15
powiem tak nie opyla sie bic elfa idzcie na szukanie gm tam jak znajdziecie to po 5 ulepkow dostaniecie
i co z tego?
Prędzej murzyn zostanie papieżem niż ktoś zrobi zbroję na 250 lvl z graczy
Napisano 13 luty 2013 - 19:29
Ja powiem tak: Jak już zrobili trudnego elfa, to mogli by dać lepszy drop z niego, i np. dodać 2-3 elfy na ostatnie piętro niebios, i żeby było 40-60% na dropnięcie medalu portalu z elfa. Po 2, admin mógłby też dać większy %(myślę, że 10-20% wystarczy) na zrobienie i ulepszanie zbroi na 240(jak już wcześniej inni pisali).
2x za, dobry pomysł.
Napisano 13 luty 2013 - 21:09
na ulepszenie broni na 250lvl virtual jest 70% a nie 5% heh a na zbroje nie wiem wejdźcie grupką 5 osób na TS i pogadajcie z adminem
Napisano 13 luty 2013 - 21:57
na ulepszenie broni na 250lvl virtual jest 70% a nie 5% heh a na zbroje nie wiem wejdźcie grupką 5 osób na TS i pogadajcie z adminem
Napisano 13 luty 2013 - 22:00
wiadomo ze narazie najlepsza zbroja to trzeba sie poswiecic jak chce sie byc pro i zainwestowac a ze wy chcecie wszystko prawie za darmo to juz nikogo wina i zganiacie wszystko na kogo sie da;> ja z elfem niemam nic do czynienia i sie tam nie wybierac ;>
Konto Rekos1909 woj body zostalo sprzedane 2.02.2013r o godzinie 21;34 za czyny aktulnego gracza nie odpowiadam
KONTO nick Dziaduj lvl 180 zostalo sprzedane dnia 21 lutego 2013roku o godzinie 22;08 wiec nie piszcie do mnie w sprawie sprzedanego konta ")
Aktualne konto woj body 254lvl nick DDDamian po fioletkach Shinsoo ;>
Napisano 13 luty 2013 - 22:53
Antyk za darmo tylko medal i to by było git
I frytki do tego?
W końcu jakiś normalny temat? 2 RAZY się starałem żeby administracja coś z tym zrobiła to oczywiście w nerwach tak zmieniła żeby nam jeszcze dogryźć.......... nie dość , że elf nie został naprawiony i potrafi zawalić 500k jak jest to wyżej napisane to jeszcze 5% na zbroje ?! czy wy myślicie? bo już trochę mam tego dość i wiem co mówię, admin sprawdź sobie w logach ile razy spaliłem zbroje z ramzesa +9 na ta na 240 lvl, śmiech i nic więcej . a z elfa? po jednym ulepszaczu albo wcale, lub kilka ale wcale niepotrzebnych bo kto zrobi tą zbroję chociaż na +5 to ma u mnie ogromne uznanie . Zróbcie coś w końcu z tym raz a porządnie i nie utrudniajcie graczom gry swoją decyzją.... jeżeli wprowadzacie nowe zbroje to dajcie szanse ją komuś zrobić, moje przypuszczenia ? zbroja na 250 u gracza pojawi się ok za rok. chyba że nastąpią naprawdę jakieś zmiany które pomogą w zrobieniu tych zbroi . Niech zostanie tak jak teraz, to nie dość , że nikt nic nie zrobi to jeszcze większość graczy ten serwer zostawi z wielkim zdenerwowaniem , np moje nerwy już są na wyczerpaniu , serwer z fajnego robi się powoli beznadziejny i to nawet nie można hardem nazwać tylko hmm.... niemożliwym?
To teraz jest 3raz jak będzie trzeba to będzie 4,5 i 10.
wiadomo ze narazie najlepsza zbroja to trzeba sie poswiecic jak chce sie byc pro i zainwestowac a ze wy chcecie wszystko prawie za darmo to juz nikogo wina i zganiacie wszystko na kogo sie da;> ja z elfem niemam nic do czynienia i sie tam nie wybierac ;>
Lepiej by było jak byś się nie wypowiedział.
Jestem ciekawy co powie nam administracja, dlatego niecierpliwie czekam na wasza wypowiedź.
Użytkownik TiiLii edytował ten post 13 luty 2013 - 22:54
Napisano 13 luty 2013 - 23:15
Powiększenie dropu z Elfa, spowoduje tylko spadek cen ulepszaczy jak i spadek wartości samych zbroi. Drop z elfa został na starym poziomie ze względu na to iż szansa na zrobienie "zbrojki na +0 do +5" znacząco została podniesiona, w chwili obecnej jest to wartość podniesiona z 5% na 25%.
W wolnej chwili zrobię małą inwentaryzację zbroi na 240lvl jak i samych ulepszaczy i jeśli okaże się że nie ma nadmiernego wysypu w/w itemów, delikatnie podniosę drop ulepszaczy.
Pozdrawiam.
Napisano 14 luty 2013 - 05:04
Powiększenie dropu z Elfa, spowoduje tylko spadek cen ulepszaczy jak i spadek wartości samych zbroi. Drop z elfa został na starym poziomie ze względu na to iż szansa na zrobienie "zbrojki na +0 do +5" znacząco została podniesiona, w chwili obecnej jest to wartość podniesiona z 5% na 25%.
W wolnej chwili zrobię małą inwentaryzację zbroi na 240lvl jak i samych ulepszaczy i jeśli okaże się że nie ma nadmiernego wysypu w/w itemów, delikatnie podniosę drop ulepszaczy.
Pozdrawiam.
hahaha 5% było przegięcie pały ;] 2% tez malo;]
Napisano 14 luty 2013 - 06:27
dokladnie nic nie poprawili chyba zadnego medalu wczniej tak samo ;c wczniej z elfa lecialo 1 ulepek rzadko 2
eh widac cos kombinują -.-
tak samo jak na zbr 240lvl jest niby 25% a ktos mi mowil ze 10% i naprawde chyba jest 10% na+1
Użytkownik Ragerr™ edytował ten post 14 luty 2013 - 08:13
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 14 luty 2013 - 08:38
O Ragger widzę że w końcu zrozumiałeś i nie jesteś przeciwko nam co do takich rzeczy , a jeżeli na zbroję jest 25% to dlaczego spaliłem na +0 11 razy ?!
Napisano 14 luty 2013 - 08:43
ogolnie kazdemu ostatnio tak wszystko pali...
nie dosc ze trudno sie ulepszalo to teraz ejszcze bardziej...
niebianski helm na +9 to juz niewiem ile razy spalilem...
na razie chyba nakopie rudy i poczekam niech to zrobia normlanie
...czekam na bana...
Napisano 14 luty 2013 - 08:46
O Ragger widzę że w końcu zrozumiałeś i nie jesteś przeciwko nam co do takich rzeczy , a jeżeli na zbroję jest 25% to dlaczego spaliłem na +0 11 razy ?!
a bylem? hm ja ci powiem tak co to napisal (GM) to dla mnie chore za przeproszeniem bo niby 25% a tak naprawde jest 10% wiec
chcialbym poinformowac GM niech da na ogloszeniach np ze na ts tego lub tego dnia i godzinie zeby byl nie tylko po 21 kto zainteresowany to niech wyjasni zrobi 1 kanal z tym elfem i powiedzial co i jak bo nwm czy to admin przeczyta .
np: dnia 16-17 o godzinie 15 (GM) bedzie przerzucial do sb na kanal albo zebranie zrobicie na 1 kanale i niech nam wyjasni dlaczego tak jest z tymi zbr na 240 i ulepszaczami reszte typu bronie virtuala +0 jak mozna jarac 12 czy tam 14x
jak dla mnie jest potrzeba duzo ulepszaczy na zbr 240 a tu masz 2 elfy na zaginionej i 1 na niebiosach to wez to drop i dropie 1 ulepszacz z 1 elfa albo czasem wgl.
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 14 luty 2013 - 08:55
niech sprawdza to dobrze i tyle ;x
...czekam na bana...
Napisano 14 luty 2013 - 09:05
prawda jest taka ze jest mało elfów masa ludzi chce zrobic zbroje więc mało jest też sprzedawanych ulepszaczy... i nie ma co sie oszukiwać ale zdobycie np 40 ulepszaczy jest łatwizną w przeciwieństwie do tego co trzeba mieć na na +9... po 200 ulepszaczy... przy założeniu że szansa na zrobienie zbroi z 8 na 9 będzie wynosiła 25% to ulepszaczy trzeba po 800 szt... i teraz się pojawia pytanie skąd? hmm fajnie że serwer sie rozwija tylko czy oby w dobrą stronę ? kiedyś wspomniałam że po co wprowadzanie nowych zbroi skoro nie da sie zrobić tych na 240 przynajmniej przez najbliższe 6 miesięcy...
pogromca1234 no i jesteś w błędzie bo to nie jest najlepsza zbroja bo przypominam że zostały wprowadzone nowe zbroje na 250lvl ze średnimi i umiejętnościami...
admin napisał że obawia sie że spadnie cena ulepszaczy... pamiętam czasy jak zaczełam grac i indiańskie branzy sellało sie po 10b a butelki wody po 60b... a teraz co? branze po 3b max butle po 20b... ceny spadły więc chyba nic nowego że i cena ulepszaczy z elfa spadnie...
co do zbroi na 240lvl jest ich trochę na serwerze ale 99% są na 0...
[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]
[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]
[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] ♥ [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych