Wbijanie się na spota na mapie metin 2
Posted 21 March 2013 - 16:46
Image by BlackShinigami
Posted 21 March 2013 - 16:58
nie tylko Ty masz takie problemy niestety spójrz ile na serwerze jest lvl 254 ? myślisz że gdzie ekspili? niestety każdy z nas kiedyś musiał ekspić i to jest nie uniknione
ale nie ma co płakać trzeba jakoś żyć... myśle że poszukaj sobie gildii która w razie co udzieli Ci pomocy na spocie
Oj weźcie...
Jak się ma problem to sie pisze do kolegów i ich dedaja...
![]()
Z całym szacunkiem ale jak raz wbiło mi się Exitus to nawet nie pomogło członkowi "obić" spota bo byli mądrzy wtedy to była SZOKOWA15- pozdro.
![]()
A raz też było że Exitus się wpidoliło to DevastatioN przyszło i niebiescy leżeli
![]()
Daj nick tego 254 co się wpidolił to się doczeka ^^
Pisz do mnie o ile jestem
![]()
jeżeli chodzi o Exitus to jeżeli masz dowody że to od nas Ci się wbijają zapraszam uwierz mi w miarę możliwości staramy się nie odbijać spotów nawet swoim członkom
ludzie od nas wiedzą że jeżeli odbijają spota to nie mają co liczyć na pomoc raczej na konsekwencje
co do DevastatioN raz my leżymy raz oni takie są realia
Pozdrawiam
[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]
[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]
[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] ♥ [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]
Posted 21 March 2013 - 17:19
Ost. Exitus wygrało ;D
Posted 21 March 2013 - 17:25
Jestem na Tak !!
Posted 21 March 2013 - 20:13
1.Nie ma co płakać.
2.To drażni nie tylko na tej mapie ale wszedzie. Np dzis dropiłem k.k i perełki non stop ktos sie pojawiał. raz sie udawało raz nie cóż uroki gry.
3.Wbijesz wiekszy lvl to sie odwdzieczysz albo po prostu zapomnisz.
4. Na nie taki urok gry, wygrywa silniejszy.
Posted 22 March 2013 - 01:18
Kazdy przechodzil to samo. Jeden sie wbije drugi pojdzie szukac dalej musisz sobie jakos radzic.
W lutym mialy byc dodane nowe mapki na ktorych mozna bedzie exspic jezeli w koncu dojdzie to do skutku mapa metin2 zostanie odciazona a tym samym problem odbijania spotow nie bedzie juz tak uciazliwy.
Edited by Rapti, 22 March 2013 - 01:19.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users