ja powiem tak.. Melodyjka sam jesteś złodziejem każdy o tym wie .. a piszesz tematy n a kogoś tyle w temacie...

OSTRZEGAM L0velas/Eskular to ta sama postac złodziej zobacz a sie dowiesz Levy nie zamykaj to spamowisko więc
Posted 23 April 2013 - 19:07
Posted 23 April 2013 - 19:47
Jeżeli nawet dał Ci ognistego zamiast lodowego to jest tylko i wyłącznie twój błąd. Na przyszłość sprawdzaj 5x zanim zaakceptujesz handel, a nie potem płaczesz `bo on mi ukradł`.
To w twoim interesie jest sprawdzić wszystko dokładnie czy daje Ci to na co się umawialiście, nie sprawdziłeś, twój błąd i twój problem. A za błędy się płaci niestety.
#18 Guest_Loozer_*
Posted 24 April 2013 - 03:51
Powiem tak gladek+9 i lodowy feniks to jakieś 7kb a twoje noże na bank aż tyle nie są warte ^^
Następnym razem patrz na handlu co daje i tyle
Posted 24 April 2013 - 04:08
ALE O CO TY TU SIĘ KŁÓCISZ?, CHCESZ TYM COŚ TU UDOWODNIĆ, BYŁO NIE DAWAĆ AKCEPTUJ, TYLKO JEST TO JEDYNIE TWOJA WINA, PRZESTAŃ PŁAKAĆ I UŻALAĆ SIĘ NAD SOBĄ.
Posted 24 April 2013 - 07:31
Mam ci wyjaśnić czemu się nie odmieni ?
Proste po co mu spowrotem eq jak nie gra ta postacia a po 2 jak sie wymieniles to sie wymieniles nie umiesz czytac czy patrzec twoj blad moze mu sie oplacalo a wiec je ma, i nwm czemu by sie mial odmieniac twoj bląd, twoja strata i i tak przy okazji możliwe ze zanieduługo juz te noze bd w moim posiadaniu ^^ a wiec nie spinaj sie bo to tylko i wylacznie twoja wina a ten którego oskarżasz jest nie winny. A jak bd go tępił tak jak mówisz to pamiętaj że zadzierasz i również ze mna i cala gildia i w tym wypadku możesz byc ty tępiony nie on
Dziękuje to tyle z mojej strony
Nick: Taumiel
[color=#ffff00;]Królestwo: Chunjo[/color]
[color=#0000ff;]Gildia: Exitus <3[/color]
[color=#ee82ee;]Rodzina: Jasme [/color]
Posted 24 April 2013 - 10:38
naucz sie czytac ze to nie lodowy i bedzie dobrze
Posted 24 April 2013 - 11:43
Aha mam rozumieć że ty te noże aż 2 lata robiłeś ? A tak nawiązując do ciebie jest bardzo ale to bardzo żałosny to że nie masz lodowego to tylko i wyłącznie twoja wina, jestem naprawdę ciekaw czy cała gildia 1szyZwiastun napisała że będzie go tępić bo ty tak chcesz Pisać każdy może ale dowodów i ułamka prawdy w tym nie ma
[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]
Posted 24 April 2013 - 11:55
Eskular i lodowy dobry żart nigdy nie miał lodowego i znam tą historie on ci zaoferował gladka+9 i ognistego fenixa za noze+13, nie lodowego ale ty chyba powinienyś udać się do okulisty skoro zamiast przeczytać ognisty to ty przeczytałes lodowy .W dodatku masz jakieś sapy że czytać nie potrafisz a on cb w żadnym wypadku nie oszukał wbiłeś na ts to nawet odezwać sie bałes o czym tu dyskutować....
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]
Posted 24 April 2013 - 12:24
Eskular i lodowy dobry żart
nigdy nie miał lodowego i znam tą historie on ci zaoferował gladka+9 i ognistego fenixa za noze+13, nie lodowego ale ty chyba powinienyś udać się do okulisty skoro zamiast przeczytać ognisty to ty przeczytałes lodowy .W dodatku masz jakieś sapy że czytać nie potrafisz a on cb w żadnym wypadku nie oszukał wbiłeś na ts to nawet odezwać sie bałes o czym tu dyskutować....
![]()
Racja. Typowy przykład osoby która chce szczekać a nie może .
[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]
Posted 24 April 2013 - 12:38
Witam w dniu dzisziejszym była zamiana pet lodowy i gladek +9 za moje noze +13 i co sie stało ?? ok wyłozył to na handel wszyzstko pisało ok i jak zamienilismy sie był zamiast lodowy był ognisty niewiem jak on to zrobił ale jest złodziejem i tepic takich SzyZwiastuny juz o tym wiedzia i tepic go będą ja rowniez złodzieja walonego cała gildia Nemesis jak ma tutja psiac to lepiej nie psizczie bo bedzecie go bronic a on jest złodziejem więc dziekuje za uwage trzeba było nie kraść oszuscie walony
No ludziska pracujesz na eq nieustanną pracą a tu wpada jeden gówniarz i ci wszystko zawali
Ostrzegam przed takimi jak Eskulat/L0velas nie handlujcie z nim bo nie dostaniecie tego co chcecie sie zamienic
pewnie zobaczyłas phoenix i Ci sie wydało ^^ z twojej głupoty
NIE MAM ZADNEJ POSTACI
Posted 24 April 2013 - 12:39
Aha mam rozumieć że ty te noże aż 2 lata robiłeś ? A tak nawiązując do ciebie jest bardzo ale to bardzo żałosny to że nie masz lodowego to tylko i wyłącznie twoja wina, jestem naprawdę ciekaw czy cała gildia 1szyZwiastun napisała że będzie go tępić bo ty tak chcesz
Pisać każdy może ale dowodów i ułamka prawdy w tym nie ma
po co Ci 2 lodowe^^
NIE MAM ZADNEJ POSTACI
Posted 24 April 2013 - 12:44
Hahahahahah Boski temat... dziecko się wam żali, że nie umie czytać ze zrozumieniem.... Po pierwsze Sprzedawał on na wołaczu Glada i Ognistego... On na handlu od początku dawał Ci Ognistego .... lecz ty dzieciaczku nie doczytałeś, że chodziło o Ognistego ( dla Ciebie fenek to fenek ).
A tak na koniec dodam, chciałem to wyjaśnić z Wilkerem u GM lecz się nie stawił. Dostał blok czatu na 24h za wyzywanie Eskulara od złodzieja...
Żalić to się możesz do mamy .... jemu reputacji nie zepsujesz zerowcu ....
Posted 24 April 2013 - 12:52
To nie pisz głupot dzieciaczku .... Pisałeś, że będziesz go tępić... Teraz potępimy Ciebie za oczernianie ludzi.
Nie umiesz odróżnić napisu na handlu Lodowy a Ognisty ? Nie jego problem, który był by tak głupi i CI się jeszcze odmienił .... 2 Lata zbierasz na noże warte 4kb, Hahahaha żartowniś
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users