Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Licytacja - click

Photo

OSTRZEGAM L0velas/Eskular to ta sama postac złodziej zobacz a sie dowiesz Levy nie zamykaj to spamowisko więc

• This topic is locked This topic is locked
55 replies to this topic

#16 Stelkor !

Stelkor !

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 165 posts
  • Joined Tue, 04 Dec 12

Posted 23 April 2013 - 19:07

ja powiem tak.. Melodyjka sam jesteś złodziejem każdy o tym wie .. a piszesz tematy n a kogoś tyle w temacie...

ELO! Puste słowa pozostaną bez wartości,Życie w samotności będzie życiem bez radościZamiast oddać dusze diabłu, zostaw ją dla siebie,Zejdź na ziemie, jeśli nie chcesz być w prywatnym niebieWarto marzyć, warto wierzyć, warto działać,Tylko praca własnych rąk tak serce rozpalaNie trać czasu, nie trwoń go na marneDałeś sobie wmówić, że ten jeden raz tak bezkarnieŻe to normalne, bo robią tak wszyscy,Ściecha, bomba jacy oni są towarzyscySchodami do piekła schodzisz powoliZaczynasz biadolić, jesteś w niewoliBóg Twoim panem, złe korzenie wycinaj,Jego dobroci nigdy nie zapominaj, niech Cie chroniOjca ręka silna, a Twa uwaga niechaj będzie pilna, Jeśli wolność, to prawdziwa do końca,Niech Ciebie zapowiada każdy wschód słońca,Ty znasz naszych serc doliny, nie bez przyczyny do Ciebie krzyczymyWarto z życia czerpać pełna garścią i wtedy zadowolony stanę nad przepaściąZa mną wszystko, przede mną tylko śmierć,Na końcu drogi tę myśl warto mieć !

#17 MalaWredna

MalaWredna

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 posts
  • Joined Sun, 10 Mar 13

Posted 23 April 2013 - 19:47

Jeżeli nawet dał Ci ognistego zamiast lodowego to jest tylko i wyłącznie twój błąd. Na przyszłość sprawdzaj 5x zanim zaakceptujesz handel, a nie potem płaczesz `bo on mi ukradł`.
To w twoim interesie jest sprawdzić wszystko dokładnie czy daje Ci to na co się umawialiście, nie sprawdziłeś, twój błąd i twój problem. A za błędy się płaci niestety.

♥DarkFader♥

#18 Guest_Loozer_*

Guest_Loozer_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 24 April 2013 - 03:51

Powiem tak gladek+9 i lodowy feniks to jakieś 7kb a twoje noże na bank aż tyle nie są warte ^^ 

Następnym razem patrz na handlu co daje i tyle :) 

#19 rapciooo

rapciooo

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 260 posts
  • Joined Thu, 03 Jan 13

Posted 24 April 2013 - 04:08

ALE O CO TY TU SIĘ KŁÓCISZ?, CHCESZ TYM COŚ TU UDOWODNIĆ, BYŁO NIE DAWAĆ AKCEPTUJ, TYLKO JEST TO JEDYNIE TWOJA WINA, PRZESTAŃ PŁAKAĆ I UŻALAĆ SIĘ NAD SOBĄ. 

#20 Hadersik

Hadersik

ღ Exitus ღ

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1130 posts
  • Joined Fri, 14 Sep 12

Posted 24 April 2013 - 07:31

Mam ci wyjaśnić czemu się nie odmieni ?

Proste po co mu spowrotem eq jak nie gra ta postacia a po 2 jak sie wymieniles to sie wymieniles nie umiesz czytac czy patrzec twoj blad moze mu sie oplacalo a wiec je ma, i nwm czemu by sie mial odmieniac twoj bląd, twoja strata i i tak przy okazji możliwe ze zanieduługo juz te noze bd w moim posiadaniu ^^ a wiec nie spinaj sie bo to tylko i wylacznie twoja wina a ten którego oskarżasz jest nie winny. A jak bd go tępił tak jak mówisz to pamiętaj że zadzierasz i również ze mna i cala gildia i w tym wypadku możesz byc ty tępiony nie on :)

Dziękuje to tyle z mojej strony

Nick: Taumiel
[color=#ffff00;]Królestwo: Chunjo[/color]
[color=#0000ff;]Gildia: Exitus <3[/color]
[color=#ee82ee;]Rodzina: Jasme [/color]

#21 Lonely

Lonely

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 254 posts
  • Joined Tue, 16 Apr 13
  • MiastoPomogłem ? daj Lubie to
  • Hobby:VIRTUALMT2

Posted 24 April 2013 - 08:08

Mogł nie okrasc ja d tepic t akich chamow i zlodzieji trudno stalo sie plakac nie bd bo to tylko gra coz wbije taki gnojek i cie okradnie 2 lata gry poszly w zapomnienie wiec  prosze was tu nie piszczie juz temat uwazam za zamkniety

Dołączona grafika

#22 Zarkosik

Zarkosik

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 69 posts
  • Joined Thu, 30 Aug 12
  • MiastoGniew

Posted 24 April 2013 - 10:38

naucz sie czytac ze to nie lodowy i bedzie dobrze :P

#23 Allsside

Allsside

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • Joined Tue, 18 Dec 12

Posted 24 April 2013 - 11:43

Aha mam rozumieć że ty te noże aż 2 lata robiłeś ? A tak nawiązując do ciebie jest bardzo ale to bardzo żałosny to że nie masz lodowego to tylko i wyłącznie twoja wina, jestem naprawdę ciekaw czy cała gildia 1szyZwiastun napisała że będzie go tępić bo ty tak chcesz :) Pisać każdy może ale dowodów i ułamka prawdy w tym nie ma :)

[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]

#24 TiP

TiP

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 764 posts
  • Joined Mon, 04 Jun 12

Posted 24 April 2013 - 11:55

Eskular  i lodowy dobry żart :lol: nigdy nie miał lodowego i znam tą historie on ci zaoferował gladka+9 i ognistego fenixa za noze+13, nie lodowego ale ty chyba powinienyś udać się do okulisty skoro zamiast przeczytać ognisty to ty przeczytałes lodowy .W dodatku masz jakieś sapy że czytać nie potrafisz a on cb w żadnym wypadku nie oszukał wbiłeś na ts to nawet odezwać sie bałes o czym tu dyskutować.... :blink: 

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]    Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]

#25 Allsside

Allsside

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • Joined Tue, 18 Dec 12

Posted 24 April 2013 - 12:24

Eskular  i lodowy dobry żart :lol: nigdy nie miał lodowego i znam tą historie on ci zaoferował gladka+9 i ognistego fenixa za noze+13, nie lodowego ale ty chyba powinienyś udać się do okulisty skoro zamiast przeczytać ognisty to ty przeczytałes lodowy .W dodatku masz jakieś sapy że czytać nie potrafisz a on cb w żadnym wypadku nie oszukał wbiłeś na ts to nawet odezwać sie bałes o czym tu dyskutować.... :blink: 

Racja. Typowy przykład osoby która chce szczekać a nie może .

[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]

#26 Yashiko

Yashiko

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 401 posts
  • Joined Sun, 20 Jan 13
  • MiastoPolska
  • Hobby:Motoryzacja

Posted 24 April 2013 - 12:38

Witam w dniu dzisziejszym była zamiana pet lodowy i gladek +9 za moje noze +13 i co sie stało ?? ok wyłozył to na handel wszyzstko pisało ok i jak zamienilismy sie był zamiast lodowy był ognisty niewiem jak on to zrobił ale jest złodziejem i tepic takich SzyZwiastuny juz o tym wiedzia i tepic go będą ja rowniez złodzieja walonego cała gildia Nemesis jak ma tutja psiac to lepiej nie psizczie bo bedzecie go bronic a on jest złodziejem więc dziekuje za uwage trzeba było nie kraść oszuscie walony

No ludziska pracujesz na eq nieustanną pracą a tu wpada jeden gówniarz  i ci wszystko zawali

Ostrzegam przed takimi jak Eskulat/L0velas nie handlujcie z nim bo nie dostaniecie tego co chcecie sie zamienic 

pewnie zobaczyłas phoenix i Ci sie wydało ^^ z twojej głupoty

NIE MAM ZADNEJ POSTACI

#27 Yashiko

Yashiko

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 401 posts
  • Joined Sun, 20 Jan 13
  • MiastoPolska
  • Hobby:Motoryzacja

Posted 24 April 2013 - 12:39

Aha mam rozumieć że ty te noże aż 2 lata robiłeś ? A tak nawiązując do ciebie jest bardzo ale to bardzo żałosny to że nie masz lodowego to tylko i wyłącznie twoja wina, jestem naprawdę ciekaw czy cała gildia 1szyZwiastun napisała że będzie go tępić bo ty tak chcesz :) Pisać każdy może ale dowodów i ułamka prawdy w tym nie ma :)

po co Ci 2 lodowe^^

NIE MAM ZADNEJ POSTACI

#28 Indi

Indi

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 766 posts
  • Joined Wed, 13 Feb 13

Posted 24 April 2013 - 12:44

Hahahahahah Boski temat... dziecko się wam żali, że nie umie czytać ze zrozumieniem.... Po pierwsze Sprzedawał on na wołaczu Glada i Ognistego... On na handlu od początku dawał Ci Ognistego .... lecz ty dzieciaczku nie doczytałeś, że chodziło o Ognistego ( dla Ciebie fenek to fenek ). 

A tak na koniec dodam, chciałem to wyjaśnić z Wilkerem u GM lecz się nie stawił. Dostał blok czatu na 24h za wyzywanie Eskulara od złodzieja...

Żalić to się możesz do mamy .... jemu reputacji nie zepsujesz zerowcu .... 

#29 Lonely

Lonely

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 254 posts
  • Joined Tue, 16 Apr 13
  • MiastoPomogłem ? daj Lubie to
  • Hobby:VIRTUALMT2

Posted 24 April 2013 - 12:47

Panie up a moze i dziecko uwazaj z tymi slowami jak macie oczy temat uwazam za zamkniety i nq wam

Dołączona grafika

#30 Indi

Indi

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 766 posts
  • Joined Wed, 13 Feb 13

Posted 24 April 2013 - 12:52

To nie pisz głupot dzieciaczku .... Pisałeś, że będziesz go tępić... Teraz potępimy Ciebie za oczernianie ludzi. 

Nie umiesz odróżnić napisu na handlu Lodowy a Ognisty ? Nie jego problem, który był by tak głupi i CI się jeszcze odmienił .... 2 Lata zbierasz na noże warte 4kb, Hahahaha żartowniś :P 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users