Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaKoło fortuny - click

Zdjęcie

✔ Lubię To

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: ✔ Lubisz To ? (44 użytkowników oddało głos)

Jesteś za wprowadzeniem tego limitu ?

1. Tak ♥ (10 głosów [22.73%] - Zobacz)

Procent z głosów: 22.73%

2. Głosowano Nie :( (19 głosów [43.18%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.18%

3. Głosowano Obojętnie (15 głosów [34.09%] - Zobacz)

Procent z głosów: 34.09%

Głosuj
52 odpowiedzi w tym temacie

#31 Roi

Roi

Inteligent

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1644 postów
  • Dołączył wto, 26 mar 13

Napisano 25 kwiecień 2013 - 19:56

Obojętne ;)

nie wiesz jak ubic ripka ?? Klik

#32 Soderis © Graphic

Soderis © Graphic

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 674 postów
  • Dołączył czw, 03 sty 13
  • MiastoLaVictoria :)
  • Gadu-Gadu:Yahoo ❤
  • Hobby:Gяαfιкα кσмρυтєяσωα , яαρ , мσтσячzαcנα ❤

Napisano 25 kwiecień 2013 - 20:12

I co Ci po tym, że pod nickiem będziesz miał zieloną tabelkę ? Chyba nic... na nie.

Ktos tam pisal ze co to daje .
Wlasnie odpowiem ze dla ludzi ktorzy siedza na forum a jest too spora grupa osob , dostanie like od kogos jest milym gestem , poniewaz klikajac lubie to obok kogos posta oznacza ze sie z dana osoba zgadzamy :)
Dzieki Dobranoc

[font="'comic sans ms', cursive;"][font="georgia, serif;"][color=rgb(255,0,0);]S[/color][/font][color=rgb(218,105,36);]o[/color][color=rgb(182,192,72);]d[/color][color=rgb(145,244,109);]e[/color][color=rgb(109,252,145);]r[/color][color=rgb(72,214,182);]i[/color][color=rgb(36,137,218);]s[/color][/font]
[font="georgia, serif;"][color=#ff0000;]M[/color][/font][color=#ef2f0f;]a[/color][color=#df5d1f;]k[/color][color=#cf872f;]e[/color] [font="georgia, serif;"][color=#afcd4f;]S[/color][/font][color=#9fe65f;]o[/color][color=#8ff66f;]m[/color][color=#7ffe7f;]e[/color] [font="georgia, serif;"][color=#5ff39f;]N[/color][/font][color=#4fe0af;]o[/color][color=#3fc6bf;]i[/color][color=#2fa5cf;]s[/color][color=#1f7ddf;]e[/color][color=#0f52ef;]![/color]                                                                                                       

#33 ShouldIKnow

ShouldIKnow

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 959 postów
  • Dołączył czw, 24 maj 12
  • MiastoLublin.

Napisano 26 kwiecień 2013 - 07:49

na nie , ale az tak bardzo by mi to nie zawadzalo :)

Gdyby głupota umiała fruwać to niektórzy fruwaliby jak gołąbki :)

#34 ღ кєиѕнι ღ

ღ кєиѕнι ღ

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 335 postów
  • Dołączył śro, 02 sty 13
  • Miasto♥ Obojetnie ♥

Napisano 26 kwiecień 2013 - 10:08

i co będzie Ci lepiej jak bd miał więcej "lajków" :P rozumiem że wypowiadając się na forum robisz to po to aby ktoś kliknął Ci "Lubię to" a nie żeby pomóc innemu graczowi bądź poprostu podyskutować :D

Ktos tam pisal ze co to daje .
Wlasnie odpowiem ze dla ludzi ktorzy siedza na forum a jest too spora grupa osob , dostanie like od kogos jest milym gestem , poniewaz klikajac lubie to obok kogos posta oznacza ze sie z dana osoba zgadzamy :)
Dzieki Dobranoc

miłe nie miłe ale czy jest Ci to do życia niezbędne ? :lol:  lepiej się po tym czujesz ?

wracając do tematu to jestem na nie ponieważ naprawdę nic to nie daje :D róbcie coś dla innych by im pomóc a nie żeby ktoś Wam dał lajka :D 

• Ragerr & Southpaw♥™ツ lubi to

[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]

[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]

[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]

#35 Soderis © Graphic

Soderis © Graphic

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 674 postów

Napisano 26 kwiecień 2013 - 10:47

i co będzie Ci lepiej jak bd miał więcej "lajków" :P rozumiem że wypowiadając się na forum robisz to po to aby ktoś kliknął Ci "Lubię to" a nie żeby pomóc innemu graczowi bądź poprostu podyskutować :D

miłe nie miłe ale czy jest Ci to do życia niezbędne ? :lol:  lepiej się po tym czujesz ?

wracając do tematu to jestem na nie ponieważ naprawdę nic to nie daje :D róbcie coś dla innych by im pomóc a nie żeby ktoś Wam dał lajka :D 

[font="'comic sans ms', cursive;"][font="georgia, serif;"][color=rgb(255,0,0);]S[/color][/font][color=rgb(218,105,36);]o[/color][color=rgb(182,192,72);]d[/color][color=rgb(145,244,109);]e[/color][color=rgb(109,252,145);]r[/color][color=rgb(72,214,182);]i[/color][color=rgb(36,137,218);]s[/color][/font]
[font="georgia, serif;"][color=#ff0000;]M[/color][/font][color=#ef2f0f;]a[/color][color=#df5d1f;]k[/color][color=#cf872f;]e[/color] [font="georgia, serif;"][color=#afcd4f;]S[/color][/font][color=#9fe65f;]o[/color][color=#8ff66f;]m[/color][color=#7ffe7f;]e[/color] [font="georgia, serif;"][color=#5ff39f;]N[/color][/font][color=#4fe0af;]o[/color][color=#3fc6bf;]i[/color][color=#2fa5cf;]s[/color][color=#1f7ddf;]e[/color][color=#0f52ef;]![/color]                                                                                                       

#36 ღ кєиѕнι ღ

ღ кєиѕнι ღ

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 335 postów
  • Miasto♥ Obojetnie ♥

Napisano 26 kwiecień 2013 - 10:53

hmm czytam ze zrozumieniem. to chyba Ty nie dokońca zrozumiałeś mój przekaz. chodziło mi o to czy naprawdę jest Ci niezbędne do życia to że ktoś da Ci więcej niż 1 lajka dziennie ? wiesz co będzie efektem tego że bd można dawać więcej lajków masa ludzi będzie miała tą magiczną tabelkę w której jest ilość lajków jakimi została obdarowana. ludzie lajki bd rozdawać na ślepo bo poprostu niektórzy lubią to robić a nie dają lajka ponieważ ktoś wypowiedział się z sensem odpowiedział na dany problem bądź coś podobnego :P teraz kiedy masz do dyspozycji 1 lajka 3 razy się zastanowisz czy oby napewno osoba której chcesz go dać na niego zasłużyła ( czytaj: wyczerpała dany temat, problem ).

nie naskoczyłam na nikogo bo nie miałam takiego zamiaru ani celu... poprostu zadałam pytanie wydaje mi się że dość proste... :D 

[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]

[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]

[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]

#37 Soderis © Graphic

Soderis © Graphic

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 674 postów

Napisano 26 kwiecień 2013 - 11:08

hmm czytam ze zrozumieniem. to chyba Ty nie dokońca zrozumiałeś mój przekaz. chodziło mi o to czy naprawdę jest Ci niezbędne do życia to że ktoś da Ci więcej niż 1 lajka dziennie ? wiesz co będzie efektem tego że bd można dawać więcej lajków masa ludzi będzie miała tą magiczną tabelkę w której jest ilość lajków jakimi została obdarowana. ludzie lajki bd rozdawać na ślepo bo poprostu niektórzy lubią to robić a nie dają lajka ponieważ ktoś wypowiedział się z sensem odpowiedział na dany problem bądź coś podobnego :P teraz kiedy masz do dyspozycji 1 lajka 3 razy się zastanowisz czy oby napewno osoba której chcesz go dać na niego zasłużyła ( czytaj: wyczerpała dany temat, problem ).

nie naskoczyłam na nikogo bo nie miałam takiego zamiaru ani celu... poprostu zadałam pytanie wydaje mi się że dość proste... :D 

Miałem tam napisane ze mozna teraz dawac 1 Lubie To dla jednej osoby a moja propozycja dotyczy tego zeby bylo mozna dawac po 1 like dla kazdej osoby a nie nieskończenie wiele dla jednej tak jak ty to napisalas .

Użytkownik +SDG ✖ edytował ten post 26 kwiecień 2013 - 11:08

#38 ★•٠·˙ღ NYSCERION ღ ˙·٠•★

★•٠·˙ღ NYSCERION ღ ˙·٠•★

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 107 postów
  • Dołączył śro, 09 sty 13
  • MiastoOkolice Konina
  • Hobby:Muzyka, Informatyka, Sport

Napisano 26 kwiecień 2013 - 11:25

Również na NiE ! 

#39 ღ кєиѕнι ღ

ღ кєиѕнι ღ

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 335 postów
  • Miasto♥ Obojetnie ♥

Napisano 26 kwiecień 2013 - 11:27

Miałem tam napisane ze mozna teraz dawac 1 Lubie To dla jednej osoby a moja propozycja dotyczy tego zeby bylo mozna dawac po 1 like dla kazdej osoby a nie nieskończenie wiele dla jednej tak jak ty to napisalas .

no to chyba Ty nie czytasz ze zrozumieniem. w którym z moich postów napisałam że można dawać nieskończenie wiele postów jednej osobie ? omg dobra napisze inaczej. napisałes że 1 osoba może dać każdemu forumowiczowi 1 lajka dziennie oki... no więc spójrz teraz ilu jest forumowiczów i ile możesz dziennie dostać lajków od nich. tak jak napisałam wcześniej jak masz 1 lajka do rozdania zastanawiasz się czy oby napewno dać tej osobie a może innej. tak to każdej osobie która napisała cokolwiek w temacie bd mógł dać lajka ( tak wynika z Twojej propozycji ) czyli ludzie bd rozdawali lajki bezmyślnie bez względu na to czy ktoś pisał na dany temat czy poprostu tylko spamił. bd masa osób z lajkami po 1000 i co da Ci to coś że bd miał tyle lajków ? Onet napisał że jak się dostanie lajka to miły gest - teraz kiedy można dać go 1 raz dziennie tylko to fakt bardzo miły bo to znaczy że Twoja wypowiedź była bardzo pomocna i sensowna ale jak bd można dać ich więcej to już nie jest takie przyjemne bo każdy go prawie dostanie ( ludzie bd je rozdawać od tak sobie bo poprostu mogą ) i nie będziesz wiedział czy dostałeś lajka bo Twoja wypowiedź miała sens i pomogłes czy może ktoś dał Wam go poprostu bo się nudził i nie miał co ze sobą zrobić.

#40 Soderis © Graphic

Soderis © Graphic

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 674 postów

Napisano 26 kwiecień 2013 - 11:42

no to chyba Ty nie czytasz ze zrozumieniem. w którym z moich postów napisałam że można dawać nieskończenie wiele postów jednej osobie ? omg dobra napisze inaczej. napisałes że 1 osoba może dać każdemu forumowiczowi 1 lajka dziennie oki... no więc spójrz teraz ilu jest forumowiczów i ile możesz dziennie dostać lajków od nich. tak jak napisałam wcześniej jak masz 1 lajka do rozdania zastanawiasz się czy oby napewno dać tej osobie a może innej. tak to każdej osobie która napisała cokolwiek w temacie bd mógł dać lajka ( tak wynika z Twojej propozycji ) czyli ludzie bd rozdawali lajki bezmyślnie bez względu na to czy ktoś pisał na dany temat czy poprostu tylko spamił. bd masa osób z lajkami po 1000 i co da Ci to coś że bd miał tyle lajków ? Onet napisał że jak się dostanie lajka to miły gest - teraz kiedy można dać go 1 raz dziennie tylko to fakt bardzo miły bo to znaczy że Twoja wypowiedź była bardzo pomocna i sensowna ale jak bd można dać ich więcej to już nie jest takie przyjemne bo każdy go prawie dostanie ( ludzie bd je rozdawać od tak sobie bo poprostu mogą ) i nie będziesz wiedział czy dostałeś lajka bo Twoja wypowiedź miała sens i pomogłes czy może ktoś dał Wam go poprostu bo się nudził i nie miał co ze sobą zrobić.

Ponizej nasz posta w ktorym napisalas ze bedzie mozna dawac wiecej niz 1lika jednej osobie (rozumujac ze bedzie mozna dawac nieskonczenie wiele like jednej osobie)

Dobra skończmy ten nie potrzebny spam bo nie dojdziemy do porozumienia .

#41 ღ кєиѕнι ღ

ღ кєиѕнι ღ

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 335 postów
  • Miasto♥ Obojetnie ♥

Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:11

Ponizej nasz posta w ktorym napisalas ze bedzie mozna dawac wiecej niz 1lika jednej osobie (rozumujac ze bedzie mozna dawac nieskonczenie wiele like jednej osobie)

Dobra skończmy ten nie potrzebny spam bo nie dojdziemy do porozumienia .

widzisz podkreśliłeś mi na czerwono a nie zrozumiałes :) napisałam ile możesz dostać a nie ile dostaniesz -_- a co do mojego postu to nawiązywałam do tematu a nie do Twojej konkretnej wypowiedzi :D a patrząc z 2 strony to czy Ty bd się lepiej czuł mogąc dawać więcej lajków ? -_-

dobra my się raczej nie dogadamy a spam się powoli zaczyna robić

#42 szymen1234

szymen1234

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 57 postów
  • Dołączył czw, 28 lut 13

Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:34

Obojętnie

Nick: Szymen1234

Lvl: 200+

Gildia: Brak

Klasa: Woj

Królestwo: jinno

#43 Zarkosik

Zarkosik

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 69 postów
  • Dołączył czw, 30 sie 12
  • MiastoGniew

Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:42

nie

#44 Allsside

Allsside

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 326 postów
  • Dołączył wto, 18 gru 12

Napisano 26 kwiecień 2013 - 14:35

Lepiej by było jak zwiększyli by limit do ja wiem.. 3-5

[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]

#45 Ragerr & Southpaw♥™ツ

Ragerr & Southpaw♥™ツ

Ragerr™

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2090 postów
  • Dołączył śro, 24 sie 11
  • MiastoZamość

Napisano 26 kwiecień 2013 - 14:56

No nie wydaje mi sie ... Dalsza część twojego postu świadczy o ty iż nie przeczytałaś całego tematu lub nie zrozumialas tresci .

Miałem tam napisane ze mozna teraz dawac 1 Lubie To dla jednej osoby a
moja propozycja dotyczy tego zeby bylo mozna dawac po 1 like dla kazdej
osoby a nie nieskończenie wiele dla jednej tak jak ty to napisalas .

widze ty to nawet nie umiesz cytowac dokladnie zacytowales izke a zmieniles jej kolor 1 zdania -.- czlowieku zrozum to ze kazdy uwaza jak chce tak albo nie a ty nie bedziesz go namawial zeby dal tak albo jakies bledy znajdziesz czy tam co i juz  myslisz ze jestes fajny?? chyba poj... jak dla mnie jestes. i kazdy ma swoje zdanie i nie musisz komentowac tego dla postu czy tam dla czegos innego. UJ CIE OBCHODZI KTO JAK CZYTA I PISZE!!!! SAM NIE JESTES INDEALNY.

[color=#ff0000;]Nick: :ph34r:[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™ :ph34r:[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;]  / Commando[/color]

[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]

[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]

[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]

[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] :wub:[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!! :wub:[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych