Up mylicie się ;] Przepowiednia od staruszki działa tylko i wyłacznie na drop yang ( lepszy / normalny / gorszy ) nic po za tym.
Popieram ... Tylko na Yangi. Czasem wystarczy sobie przeczytć wiki metin2 ....
Napisano 08 maj 2013 - 13:31
Up mylicie się ;] Przepowiednia od staruszki działa tylko i wyłacznie na drop yang ( lepszy / normalny / gorszy ) nic po za tym.
Popieram ... Tylko na Yangi. Czasem wystarczy sobie przeczytć wiki metin2 ....
Napisano 08 maj 2013 - 13:53
Może coś daje może nie i dlatego zawsze lepiej mieć szczęście niż pech Mi sie wydaje ze szczęście daje napewno coś % na ulepszanie , biologa i wsadzanie kd
Napisano 08 maj 2013 - 14:06
Może coś daje może nie i dlatego zawsze lepiej mieć szczęście niż pech
Mi sie wydaje ze szczęście daje napewno coś % na ulepszanie , biologa i wsadzanie kd
Dokładnie , - wydaje Ci się.
Ma prawo Ci się wydawać, jeżeli miałeś szczęście ( z przepowiedni staruszki ) i za sprawą zbiegu okoliczności pomyślnie polepszałeś przedmioty, oddawałeś niezbędne biologowi zbiory a także urozmaicałeś swój ekwipunek przez wkładanie kamieni duszy do przedmiotów.
Tak jak napisałem wyżej, i pozwolę sobie to przypomnieć, przepowiednie dotyczą jedynie dropu Yang.
Również kolega wyżej Wam uświadomił, że zaczerpnął informacji z oficjalnej Wiki (encyklopedii) Metin2.
Polecam sprawdzać tam różne takie błahostki, które występują zarówno na oficjalnym serwerze Metin2 jak i na prywatnych serwerach tej gry .
To tyle...
Nie gram postacią. Gram Baby Azraelem.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych