Napisano 30 maj 2013 - 11:33
Zawsze się ktoś znajdzie. Ja bym chciał Bambusa bo ma poczucie humoru, aż nadto i nie banował by za byle co.
Nie chce wnikać, bo zaraz za "obrazę" Administratorów i moderatorów forum dostanę bana, ale pamiętam jak miałem wcześniejsze konto na tym forum i pewnie niektórzy mnie pamiętają, bo zmieniłem tylko nazwę i dostawałem bany nie wiadomo za co. Pamiętam że Sqo dał mi pkt ostrzeżenia za coś co wg niej źle zrobiłem. Awantura na Shoutboxie była, ale jeden kolega dłą mi do zrozumienia że z nimi nie wygram i dałem sb spokój. Aż w końcu dostałem bana za multikonta oraz dublowanie tematów ( RZAL RZAL RZAL). Powiem wprost. Na supporcie "peres221"- nie mam nawet na dropie tak żałosnej nazwy i zaczęli mi tu pisać że jest na moim IP jak ku*wa nie jest na moim bo nigdy takiego nie założyłem i dostałem bana na wieki. Dziękuję bardzo.
Jeszcze te wczesne zamykanie tematów...
Jeśli napisze że problem jest rozwiązany to jest rozwiązany a nie mi tu będzie pisać że zamknięty, bo zamknięty.
Levy nie bądź taki święty b pamiętam jak Cię Maupka pocisnęła to dałeś mu bana na wieki bo Cię pojechał. Bez powodu tak nie zrobił opisując Cię że chodzisz na ww jak nup. Może jeszcze na forum nie można napisać co się o kim myśli z administratorów i moderatorów więc pozdro ^^
Brawa za odwagę dla SindBada
Jestem za wielkim:
NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik Mroczny Lord edytował ten post 30 maj 2013 - 11:35

[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Nick: [/color][/font][color=#660099;]LordOfNight[/color]
[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Level: [/color][/font][color=#660099;] 200+ [/color]
[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Klasa:[/color][/font][color=#660099;][font="georgia, serif;"] [/color][/font][color=#660099;][font="georgia, serif;"]Ninja Archer[/color][/font]
[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Gildia:[/color][/font][color=#660099;][font="georgia, serif;"] [/color][/font][color=#660099;]Destroyed[/color]
[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Królestwo: [/color][/font][color=#660099;]Shinsoo[/color]
[color=#000000;][font="georgia, serif;"]Rodzina[/color][/font]: [color=#660099;]Chętna? PW[/color]
[color=#6600cc;][font="georgia, serif;"]Pomogłem ? Daj lubię to.[/color][/font]