Na nie masz dział poradniki tam wszystko jest

wiki virtuala
#16 Guest_ღ Tomasz ღ_*
Napisano 11 lipiec 2013 - 12:04
Napisano 11 lipiec 2013 - 12:31
Jak to ogarniesz sam to GZ
powtórze gdybym mial postac to spokojnie dalbym rade (moze nie w 100% ) ale w wiekszosci tak
...czekam na bana...
Napisano 11 lipiec 2013 - 12:33
Obojętne...
Antalya/Teensha 186/185 Smok/Dagger Chunjo
Napisano 11 lipiec 2013 - 13:53
Jest dużo poradników. To jest takie "wiki" tego servera. A poradników będzie coraz więcej bo dużo osób jest chętnych je robić. Ale już nawet tematów im brakuję jest ich tak dużo.
Na Nie.
Napisano 11 lipiec 2013 - 13:59
Po 1...Korzystaj z wyszukiwarki bo takich propozycji było mnóstwo między innymi ja coś takiego kiedyś proponowałem
Co z tego,że dużo osób jest na tak jak nie ma kto się czegoś takiego podjąć
Malstrom już miał stronkę zaczął coś działać i póki co ucichło to...
Więc obojętnie ja mogę się też tym zająć ale sam nie dam rady ogarnąć
malstorm olał robienie wiki, a ja na uprawnienia administratora się nie doczekałem. Nie będę pisać artykułów jeżeli nie mogę zablokować ich edycji.
Postać Kazuyoshi już do mnie nie należy.
Napisano 11 lipiec 2013 - 18:14
Napisano 12 lipiec 2013 - 05:37
Ja byłem odpowiedzialny za funkcjonowanie wiki serwera. Jednak zrezygnowałem z dwóch powodów... Po pierwsze, mimo próśb kierowanych do administratora, na wiki była wyłączona funkcja przesyłania plików, co czyniło stronę główną i większość artykułów mętnymi rozpiskami, które czytało się dość niechętnie... Po drugie, prowadziłem tam działalność przez okres 4 tygodni (wow) i znowuż mimo próśb i lamentacji, nikt nie przeprowadził choćby jednej edycji... No wybaczcie, sam czegoś tak wielkiego nie poprowadzę. A poza tym, z tego co widzę, strona wiki serwera została usunięta ( http://virtualmt2.com.pl/MediaWiki ) więc i tak, już capstrzyk...
PS. Argument, że są na forum poradniki... Zadziwiająco łatwo go obalić - poradniki dają wskazówki, jak zachować się w grze, co zrobić gdyby....., krótkie informacje na temat "jakie eq na.....". Wiki nie byłaby tylko spontanicznymi poradami, byłaby zbiorem wszystkich przedmiotów, npc i archiwum działalności serwera.
Użytkownik Mälstrom edytował ten post 12 lipiec 2013 - 05:46
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych