Rekrutacja na DJ/Prezentera !
Napisano 17 lipiec 2013 - 01:42
- Maricha-michał, Albańczyk, TiP i 3 innych osób lubią to
Napisano 17 lipiec 2013 - 06:34
a można wiedzieć do kiedy rekrutacja??
Napisano 17 lipiec 2013 - 07:25
Jestem chętny, gdzie można złożyć podanie?

Napisano 17 lipiec 2013 - 07:40
Chętnych i zdecydowanych kandydatów/kandydatki zapraszam na Naszego Team Speak'a - virtualmt2.pl
Napisano 17 lipiec 2013 - 16:33
Oczywiście chętnych kandydatów zapraszamy na TS3.
- Maricha-michał i Albańczyk lubią to
Napisano 18 lipiec 2013 - 02:31
Chciałabym uświadomić dodatkowo, że ograniczenie wiekowe zostało wycofane ponieważ jest wielu młodych, którzy chcą grać mimo wszystko.
O zagrożeniach głównie dla chłopców, którzy są przed mutacją będziemy informować w trakcie rozmowy "kwalifikacyjnej".
Nabór DeeJi / Prezenterów na czas nie określony. Dopóki nie zbierze się porządnego Teamu DJi rekrutacja będzie otwarta.
Zapraszamy -> team speak 3 -> virtualmt2.pl -> strefa rozrywki -> przyjęciami zajmuję się ja - xPeruna oraz - Cครคภ๏ฬค♥[Łukasz]ツ
Napisano 11 sierpień 2013 - 20:29
a można wiedzieć do kiedy rekrutacja??
Napisano 13 sierpień 2013 - 11:44
Skład się zmienia co chwilę . Od jakiegoś czasu można również dostać rangę " G " , dzieki której nie trzeba prosić o mikrofon na muzodajni. Osoby mające tą rangę mają pierwszeństwo do rangi DJ jeżeli grają codziennie i używają mikrofonu.
Co do bezpośredniego przejścia na DJ wystarczy zapytać mnie lub DeeJ Łukasza na TS'ie
Użytkownik xPeruna edytował ten post 13 sierpień 2013 - 11:45
- Ragerr & Southpaw♥™ツ lubi to
#9 Guest_ORGAZM._*
Napisano 14 sierpień 2013 - 08:17
Zgłaszam swoją kandydatura, wydaje mi się że spełniam wszelkie wymogi wymienione wyżej Chciał bym sprawdzić swoich sił znwou na muzo ;p Tylko nie chciał bym być arogancki czy coś ale troszkę mi się wydaje że są brani ludzie na DJ których własnie lubisz i z którymi nie masz tzw. "spin". Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wpisu z góry dziękuje
- Albańczyk, ShouldIKnow, Kjubus i 3 innych osób lubią to
Napisano 14 sierpień 2013 - 16:34
Również się zgłaszam spełniam powyższe warunki itd ,,...Ogarniam program Virtua; Dj itd .... W sobotę sie odezwę ...
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
#11 Guest_Loozer_*
Napisano 14 sierpień 2013 - 16:57
- Ragerr & Southpaw♥™ツ, Albańczyk, Dymek i 1 inna osoba lubią to
Napisano 15 sierpień 2013 - 12:15
nie uciekna tylko wogule nie wejda xd
Napisano 16 sierpień 2013 - 11:11
A dlaczego tak sadzicie ze uciekną ?
Napisano 16 sierpień 2013 - 17:32
Juz grałem kiedys było ponad 31 osób więc bez komentarzy ;p
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 16 sierpień 2013 - 18:53
Zgłaszam swoją kandydatura, wydaje mi się że spełniam wszelkie wymogi wymienione wyżej
Chciał bym sprawdzić swoich sił znwou na muzo ;p Tylko nie chciał bym być arogancki czy coś ale troszkę mi się wydaje że są brani ludzie na DJ których własnie lubisz i z którymi nie masz tzw. "spin". Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wpisu z góry dziękuje
Ciekawe stwierdzenie, że biorę tylko tych których lubię zwłaszcza mając na uwadze fakt iż tak naprawdę jest garstka osób na TS które tak naprawdę darzę sympatią i nie należy do nich cały skład DJów.
Mam świadomość tego iż jesteś całkiem zdolnym nadal uczącym się prezenterem i przyciągasz ludzi, sama chętnie w wolnym czasie jestem obecna na Twych "audycjach". Pamiętaj jednak, że troszkę masz za uszami i to znacznie więcej niż ja jeśli chodzi o muzodajnię. Bardzo chciałabym Ci dać DJa lecz muszę mieć na uwadze zdanie innych DJi, którzy tuż po odejściu Matiego wypowiedzieli się jasno w pewnej kwestii.
Nie jesteś skreślony jako kandydat na DJa. Co do szczegółów mojego zamiaru wobec Twojej osoby porozmawiamy na TS.
Użytkownik xPeruna edytował ten post 16 sierpień 2013 - 18:54
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych