Rzal mi was ze arz rzal na to patzec .
pszepraszam, jusz nie bende :C
Napisano 20 sierpień 2013 - 06:46
Rzal mi was ze arz rzal na to patzec .
pszepraszam, jusz nie bende :C
Napisano 20 sierpień 2013 - 08:19
Hahahahahahaha. Pisar ujażmij swojego rumaka
to nie jest zwykly rumak to napromieniowany promieniami gamma genetycznie zmodyfikowany organizm niepotycznie makropiotyczny kontrolujący homoostaze za pomocą siły woli utrzymujący stosunki antagonistyczne ze wszystkim co sie rusza i pobierający energie niezbędną do życia poprzez kumulowanie jonów z atmosfery
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 20 sierpień 2013 - 08:58
to nie jest zwykly rumak to napromieniowany promieniami gamma genetycznie zmodyfikowany organizm niepotycznie makropiotyczny kontrolujący homoostaze za pomocą siły woli utrzymujący stosunki antagonistyczne ze wszystkim co sie rusza i pobierający energie niezbędną do życia poprzez kumulowanie jonów z atmosfery
ojej jakie to mądre
Napisano 20 sierpień 2013 - 09:36
To brzmi jak fizyka w klasie 3
"Wszystko jasne :)"
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych