No i ponownie ja :)
Napisano 16 październik 2013 - 12:22
Napisano 16 październik 2013 - 12:32
Weź mnie kolego nie rozśmieszaj bo są wojny. Ja liderką nie jestem jak już wiesz bo ci pisałam
Gildia na pewno nie jest dla rankingu , a to ,że przegraliście jak dobrze pamiętam nie oznacza abyś tu na nas najeżdżał. Wypowiedziałam się już w tym temacie i więcej nie będę robić spamu. Jeżeli masz jakieś "ale" zawsze może przyjść do mnie na kanał 19 lub 31.
To ja bym chciał się tu wypowiedzieć może i przegraliśmy, ale co z tego? Chcielismy rew u nas był ten sam squad, a jak napisałem do Wareza to mówił, że robi mapki i za 15-20min mamy napisać poczekaliśmy, a on nie odpisywał dodam, ze biegał po m2 więc nie mógł być z/w czyli po prostu się bał, ze przegra
Napisano 16 październik 2013 - 13:41
Polecam Obojętnie
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Napisano 16 październik 2013 - 14:33
To ja bym chciał się tu wypowiedzieć może i przegraliśmy, ale co z tego? Chcielismy rew u nas był ten sam squad, a jak napisałem do Wareza to mówił, że robi mapki i za 15-20min mamy napisać poczekaliśmy, a on nie odpisywał dodam, ze biegał po m2 więc nie mógł być z/w czyli po prostu się bał, ze przegra
Proszę Was żebyście nie zasmiecali mi tematu tą dyskusją, bo nie po to ten temat został stworzony, dzięki.
Póki co najbardziej sie zastanawiam nad Gwardia a Obojętnie.
#20 Guest_Uszaty_*
Napisano 16 październik 2013 - 15:41
No dzięki tej
Ale mam nadzieję że kontakt się nie urwie
Napisano 16 październik 2013 - 15:46
Uszaty zgłupiałeś xD Oczywiście, że się nie urwie Nie byłem tyle z Tobą w gildii a się urwał?
Nie, więc cichoj chłopej ^^ Raczej idę do Obojętnie... Mam mnóstwo powodów do tego
Napisano 16 październik 2013 - 16:05
His spokojnie
Piszesz w liczbie mnogiej jakby to ona była liderką a nie jest...Zapewniam Cię gdyby to była jej gildii to zapewne wojny by były codziennie tak jak kiedyś.Ale skoro jakieś wojny są to nie skłamała ani nic podobnego
pisze w liczbie mnogiej bo członkowie mają duży wpływ na wojny ale nie moge miec wam tego za złe to wasza gildia
Morgnax chyba lepiej by prowadziła ta gildie (też tak sądze)
bez spin
to ostatni mój post w tym temacie Etemity
sory za spam
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY MIEC OGARNIĘTĄ EKIPE[/font]
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY MIEC Z TEGO POZYTEK[/font]
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY SIE NA WOJNACH DOBRZE BAWIC[/font]
[font="georgia, serif;"]LECZ GDY DAJE CI ROZRYWKE TY TEZ KUR ..A DAJ MI [/font]
Napisano 16 październik 2013 - 19:21
Polecam Ci Gwardię oraz zapraszam ^^
A co do tych wojenek to powiem że możliwe ktoś się wylogował i nie było sensu brania tej wojny, albo po prostu się nie chciało lub nadzwyczajnie się nie miało czasu, nie grze lecz poza komputerem.
Zawsze można drugiego dnia zrobić ^^

Napisano 16 październik 2013 - 21:52
Napisano 20 październik 2013 - 16:41
Polecam Gildię Gwardia jest nowa, więc możesz się ustosunkować w niej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych