Witam skoro ostatnio na shoutboxie wybuchla lekka afera o tym jak ''pochwalilem sie jaki ja to bogaty'' postanowilem napisac temat zacznijmy od nowa.
Witam nazywam sie Leon urodzilem sie w Niemczech dokladniej w Köln, od pierwszego do 10 roku zycia uczylem sie 2 jezykow polskiego i niemieckiego (moja starsza siostra mi w tym pomagala) Moja mama umarla na raka kiedy mialem 12 lat od tamtego czasu postanowilem sie uczyc a skoro wszyscy mi mowili ze mam bujna wyobraznie zaczelem w wieku 14 lat rysunki techniczne, takie normalne nawet potwory jakies kwiaty drzewa i w wieku 15 lat zaprojektowalem swoj pierwszy dom... zaczelem sie uczyc w kierunku matematyki techniki fizyki modelarstwa i inzynierii potem to wszystko wlozylo sie w Matematyke i inzynierie w wieku 20 lat poszlem na studia na kierunek Inzynieria budowlana z efektami ''Peroidowymi'' (bryly obszerne) skonczylem studia z wyroznieniem i mialem wtedy 24 lata po tym poszlem na magistra iz moj tata z moja mlodsza siostra mnie namawiali do tego skonczylem magistra i dostalem prace w miedzynarodowej firmie cargo gdzie pracowalem na budowie (dla nie kumatych... nosilem pustaki cegly robilem beton budowalem domy itd...) po 6 latach postanowilem ze dosc tej harowki i mialem na tyle wiedzy zeby sie przygotowac do zalozenia wlasnej firmy inzynierskiej. Po zalozeniu firmy urodzil mi sie syn ktory teraz ma 12 lat. firma trzymala sie dobrze na poczatku zarabialem malo 3-8 tys miesiecznie ale firma sie rozwijala dostalem wlasnego doradce oraz adwokata finansowego. w 2011 roku zbudowalem wlasny zaprojektowany dom 422m kwadratowe. po tym urodzil mi sie syn dzisiaj mam 34 lata i zarabiam okolo 30 tys miesiecznie siedze w biurze rysuje szkice domow plany projektuje itd czasami wyjezdzam w sumie latwa praca z lekkim stresem... od czasu do czasu siedze z tylkiem na kompie jak teraz i gram w gry najczesciej battlefield 4 metin2 oraz aion.
Tu moje przeslanie do mlodszych graczy... Nie chce zebyscie rezygnowali z dziecinstwa ale zamias poswiecac komputerowi te 2 godzinkiwiecej poswiedcie je nauce a w przyslosci wyjdzie wam to na dobre w szkole nie wyglupiajcie sie tylko uczcie a na podwurku szanujcie kolegow i bawcie sie na tyle zeby to nie przekraczalo prawa... mowie tu o 16-20 latkach... Naprawde nauczcie sie podstaw a potem bedziecie mieli podobnie jak ja...
Dzieki za przeczytanie calosci jezeli ktos to uczynil to powinien wiedziec ze nauka nie niszczy was tylko wam pomaga...
Pozdrawiam mlodszych i starszych
Dzieki i pa