Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

O co chodzi z tymi gimbusami

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#16 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów
  • Dołączył czw, 04 paź 12

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:02

Ja sie nie chwale to raz dwa to ze tak sie buntujecie to nie oja zasluga tylko was mozecie mi wiezyc albo nie to poprostu jest zazdrosc jakbyscie czytali to co pisze na serio pomyslelibyscie 3 razy zanim byscie wrocili ze szkoly do domu i prosto na kompa do 22 ja 70% z was i nie zaprzeczajcie bo ja swoje wiem...

#17 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:15

LUDZIE PRZECZYTAJCIE TO BO MNIE SZLAG TRAFIA JAK CZYTAM TE WSZYSTKIE ODPOWIEDZI

1. popatrzcie na siebie i na wasz poziom intelektu

2. popatrzcie co piszecie i wasza ortografie... '' chcem'' (nie to ze jestem polonista ale naprawde takie podsaty to ja przepraszam)...

3. ja sie nie chwale an nie zale ciesze sie zajebiscie ze w wieku 16 lat siedzailem przed ksiazkami bo w moim wieku teraz mam w *** hajsu dzieki temu nie przechwalam sie tylko mowie co dostalem w zamian a co wy dostaniecie...

4. to ze w waszych czasach jest komputer to nie znaczy ze macie z niego nalogowo korzystac... ja nie siedze jak wieksosc z was 6 godzin dziennie prze komputerem przed gra a wkacie lezy nieotwarty plecak...

5. zarabiam duzo pieniedzy owszem, jestem bez ladu i skladu owszem, moze to co pisze jest bez sensu owszem, ale zaden z was nie przeczytal i nie chcial zrozumiec tego co mam dla was do przekazania...

6. to ze ''wyzwalem'' tych '' 16 latkow'' od cymbalow lub gimbusow to nie dokonca prawda poniewaz taka osoba jak'' zjaranykuba'' ubzdurala sobie ze napisalem tak nie inaczej i rozpowiada... z tym gimbusem i cymbalem mialem na mysli to ze te osoby ktore zamiast przyjsc do domu o normalnej porze jak ich mama wola ida sobie w krzaki ognisko rozpalac rozumiem dziecinstwo dziecinstwem ale kur.wa sluchajcie rodzicow sluchajcie nauczycieli i posluchajcie tez mnie... nauka to nie grzech wrecz przeciwni dzieki nauce macie mozliwosci... napewno wiele z was chcialo by znalezc sie na moim miejscu bez zadnego wysilku ale ja ten wysilek w zyciu mialem i nadal mam... 

7. szacunek ludzi ulicy... jak ja tego stwierdzenia nienawidze... jak chcecie zmarnowac sobie zycie to prosze idzdie rozpierdalac domy zabijac ludzi gwalcic palic jointy pic wodke w nadmiarze nikt was nie broni ale potem nie placzcie pod biedronka ze was los skrzywdzil i potrzebujecie 2 zlote na denaturat...

8. nie miejcie zalu do swoich rodzicow o to ze was zaganiaja do nauki bo ***** maja racje nauczyciele nie zawsze ale tez!

9. (ostatni punkt) Jak bedziecie sie uczyc szanowac kobiety i dzieci ustepowac miejsce w autobusie ciezarnej lub starszej osobie, bedziecie realizowac swoje mazenia krok po kroku rozwijac swoje pasje zainteresowania, jezeli bedziecie rano sie budzic isc do szkoly punktualnie wracac do domu odrobic lekcje troche pomoc mamie w domu( potem mozecie isc sie pobawic na dwor pograc w gry ale do rozsadnej gosdziny a nie ***** 1 w nocy a rano spoznilem sie bo zaspalem do pani mowic...) to jezeli spelnicie te warunki krok po kroku to uwiezcie bedziecie sie cieszyc ze byliscie ludzmi w dziecinstwie i bedziecie dziekowac rodzica oraz nauczyciela za to ze was ***** zaganiali do tej nauki bo dzieki niej jestescie dobrymi ludzmi...

To nie ma was pouczac ani nie kaze wam do tego sie stosowac tylko poprostu daje rady...

Jezeli nadal nie zrozumieliscie to znaczy ze jestescie osobami zdemoralizowanymi i mozecie dalej godzinami napier. w metka... 

Dziekii pozdrowienia..

#18 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:16

Racek, dnia 11 Gru 2013 - 20:08, napisał:

wiesz skad? Sledzisz ich Ip i kazdego z osobna w grze? ;D Nie rrozsmieszaj mnie. a i pisze sie "wierzyc" a nie "wiezyc" Jestes ponoc dorosly masz wlasna firme a popelniasz proste bledy. Chwalisz sie czy zalisz ? Jak juz ktos wczesniej napisal. Bo wcale nas to nie obchodzi. Niepotrzebnie zaczynasz w ogole ten temat. Pomysl 100x zanim cos napiszesz. Moze i 60%+ serva to dzieci z gimnazjum lecz z prawie kazdym idzie pogadac i nwm kto niby siedzi od rana do nocy. Kazdy ma jednak jakies zycie. I majac 16 lat chyba nie musza siedziec ciagle przy ksiazkach skoro jakos ogarniaja szkole etc. To moje zdanie na ten temat ^^

jestem niemcem idioto nie polakiem nie uczylem sie polskiego ***** w polsce tylko w domu a pisac sie nauczylem od takich analfabetow jak wy..

#19 yy.

yy.

Urwisek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 464 postów
  • Dołączył śro, 22 lut 12
  • Państwo: Country Flag

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:19

Ty tam synków wychowaj, a nie o nas sie troszcz <_<

#20 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 postów
  • Dołączył śro, 02 sty 13
  • Nick w grze:Obibok12
  • Gildia:Husaria
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:23

współczuje jego dzieciom jak wychowa ich tak jest wychowany to maja prze je ba ne na starcie

Dołączona grafika

#21 Pisar

Pisar

Pokemon

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1148 postów
  • Dołączył śro, 28 gru 11
  • MiastoKambodża
  • Nick w grze:Pisar
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:cycki

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:26

untimo, dnia 11 Gru 2013 - 19:42, napisał:

mając 24lata rozpoczołeś prace 6 letnia poźniej założyłeś firme i urodził ci się synek który ma teraz 12lat a ty 34lata to nwm jak trzeba liczyć żeby 24+6+12=34 (jeszcze może i więcej bo zanim fime założy itp to sie zejdzie)

ahahahha ale go zgasiłeś xdddddddd

Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel

jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem) 

Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ ! 

Dołączona grafika

Sygna od koxa Chimure 

#22 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2206 postów
  • Dołączył pon, 01 lip 13
  • MiastoLublin
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:LordOfNight
  • Gildia:BuriedAlive
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Vitiate

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:40

http://i1.celebixy.p...ovmado1_500-gif

#23 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:45

Temat do zamkniecia dowiedzialem sie ze ''99%'' z tego co pisze to klamstwo ok wasza sprawa a co do lorda

FUCK YOU TOO :D

#24 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • MiastoLublin
  • Nick w grze:LordOfNight
  • Gildia:BuriedAlive
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Vitiate

Napisano 11 grudzień 2013 - 19:52

#25 Chimure

Chimure

Graphic

• Użytkownik
  • PipPip
  • 230 postów
  • Dołączył sob, 02 lip 11

Napisano 11 grudzień 2013 - 20:00

Człowieku, gdybyś naprawdę był tak bardzo inteligentny jak twierdzisz, to byś nawet nie pisał tego tematu. Nie zwracałbyś uwagi na graczy i ich "inteligencję" tylko zajął się, za przeproszeniem, własną dupą. Wiedziałbyś że pisanie takiego tematu jest bezcelowe... To jest forum gry, nie służy do pisania swojej autobiografii i do nauczania innych jak mają żyć.

Dołączona grafika

#26 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Hobby:THE END

Napisano 11 grudzień 2013 - 20:05

Autorku tematu.. Skoro Ci się tak powodzi to się ciesz, bo są na świecie ludzie, ktorzy nawet pracy nie mogą znaleźć..
Nie interesuje nas czy zarabiasz 2tyś czy 30tyś, masz syna? To się Nim dobrze zajmuj, a nie prawisz nam morały..
Może i mam te 16lat, i gram w virtuala, ale potrafie odróżnić szkołe od gry wirtualnej..
Chcesz wydawać kase w IS? To Wydawaj, ale nw jaką będziesz miał z tego satysfakcje..
Nie ma ludzi idealnych, a Ty tutaj próbujesz nam takiego siebie przedstawić, historyjka na pewno
Nie jest cała prawdziwa, może tylko jakaś jej część..

I taka rada, zanim zaczniesz oceniać innego człowieka popatrz na siebie, na to jak się zajmujesz tym comasz, a nie tylko praca, metek, gry..
To tyle.. :)

Użytkownik ™CzarnyRycerz™ edytował ten post 11 grudzień 2013 - 20:10

Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#27 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • MiastoLublin