Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

O co chodzi z tymi gimbusami

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów
  • Dołączył czw, 04 paź 12

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:35

Witam skoro ostatnio na shoutboxie wybuchla lekka afera o tym jak ''pochwalilem sie jaki ja to bogaty'' postanowilem napisac temat zacznijmy od nowa.

Witam nazywam sie Leon urodzilem sie w Niemczech dokladniej w Köln, od pierwszego do 10 roku zycia uczylem sie 2 jezykow polskiego i niemieckiego (moja starsza siostra mi w tym pomagala) Moja mama umarla na raka kiedy mialem 12 lat od tamtego czasu postanowilem sie uczyc a skoro wszyscy mi mowili ze mam bujna wyobraznie zaczelem w wieku 14 lat rysunki techniczne, takie normalne nawet potwory jakies kwiaty drzewa i w wieku 15 lat zaprojektowalem swoj pierwszy dom... zaczelem sie uczyc w kierunku matematyki techniki fizyki modelarstwa i inzynierii potem to wszystko wlozylo sie w Matematyke i inzynierie w wieku 20 lat poszlem na studia na kierunek Inzynieria budowlana z efektami ''Peroidowymi'' (bryly obszerne) skonczylem studia z wyroznieniem i mialem wtedy 24 lata po tym poszlem na magistra iz moj tata z moja mlodsza siostra mnie namawiali do tego skonczylem magistra i dostalem prace w miedzynarodowej firmie cargo gdzie pracowalem na budowie (dla nie kumatych... nosilem pustaki cegly robilem beton budowalem domy itd...) po 6 latach postanowilem ze dosc tej harowki i mialem na tyle wiedzy zeby sie przygotowac do zalozenia wlasnej firmy inzynierskiej. Po zalozeniu firmy urodzil mi sie syn ktory teraz ma 12 lat. firma trzymala sie dobrze na poczatku zarabialem malo 3-8 tys miesiecznie ale firma sie rozwijala dostalem wlasnego doradce oraz adwokata finansowego. w 2011 roku zbudowalem wlasny zaprojektowany dom 422m kwadratowe. po tym urodzil mi sie syn dzisiaj mam 34 lata i zarabiam okolo 30 tys miesiecznie siedze w biurze rysuje szkice domow plany projektuje itd czasami wyjezdzam w sumie latwa praca z lekkim stresem... od czasu do czasu siedze z tylkiem na kompie jak teraz i gram w gry najczesciej battlefield 4 metin2 oraz aion.

Tu moje przeslanie do mlodszych graczy... Nie chce zebyscie rezygnowali z dziecinstwa ale zamias poswiecac komputerowi te 2 godzinkiwiecej poswiedcie je nauce a w przyslosci wyjdzie wam to na dobre w szkole nie wyglupiajcie sie tylko uczcie a na podwurku szanujcie kolegow i bawcie sie na tyle zeby to nie przekraczalo prawa... mowie tu o 16-20 latkach... Naprawde nauczcie sie podstaw a potem bedziecie mieli podobnie jak ja...

Dzieki za przeczytanie calosci jezeli ktos to uczynil to powinien wiedziec ze nauka nie niszczy was tylko wam pomaga...

Pozdrawiam mlodszych i starszych

Dzieki i pa

#2 ! ღ Bartek ღ !

! ღ Bartek ღ !

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1108 postów
  • Dołączył nie, 12 maj 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:35

wtf xd

#3 ♫ Living Things ♫

♫ Living Things ♫

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 755 postów
  • Dołączył nie, 02 cze 13
  • MiastoDo tego buszu nikt nie ma dostępu
  • Hobby:Wsio i nico.

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:36

Hisoria z zycia wzieta... niech zyje Wikipedia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#4 мєтαχє

мєтαχє

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 372 postów
  • Dołączył śro, 31 paź 12
  • MiastoAnglia<3

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:36

Aha..To wiele wyjaśnia :D

Dołączona grafika

#5 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 postów
  • Dołączył czw, 01 mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:37

Witam skoro ostatnio na shoutboxie wybuchla lekka afera o tym jak ''pochwalilem sie jaki ja to bogaty'' postanowilem napisac temat zacznijmy od nowa.

Witam nazywam sie Leon urodzilem sie w Niemczech dokladniej w Köln, od pierwszego do 10 roku zycia uczylem sie 2 jezykow polskiego i niemieckiego (moja starsza siostra mi w tym pomagala) Moja mama umarla na raka kiedy mialem 12 lat od tamtego czasu postanowilem sie uczyc a skoro wszyscy mi mowili ze mam bujna wyobraznie zaczelem w wieku 14 lat rysunki techniczne, takie normalne nawet potwory jakies kwiaty drzewa i w wieku 15 lat zaprojektowalem swoj pierwszy dom... zaczelem sie uczyc w kierunku matematyki techniki fizyki modelarstwa i inzynierii potem to wszystko wlozylo sie w Matematyke i inzynierie w wieku 20 lat poszlem na studia na kierunek Inzynieria budowlana z efektami ''Peroidowymi'' (bryly obszerne) skonczylem studia z wyroznieniem i mialem wtedy 24 lata po tym poszlem na magistra iz moj tata z moja mlodsza siostra mnie namawiali do tego skonczylem magistra i dostalem prace w miedzynarodowej firmie cargo gdzie pracowalem na budowie (dla nie kumatych... nosilem pustaki cegly robilem beton budowalem domy itd...) po 6 latach postanowilem ze dosc tej harowki i mialem na tyle wiedzy zeby sie przygotowac do zalozenia wlasnej firmy inzynierskiej. Po zalozeniu firmy urodzil mi sie syn ktory teraz ma 12 lat. firma trzymala sie dobrze na poczatku zarabialem malo 3-8 tys miesiecznie ale firma sie rozwijala dostalem wlasnego doradce oraz adwokata finansowego. w 2011 roku zbudowalem wlasny zaprojektowany dom 422m kwadratowe. po tym urodzil mi sie syn dzisiaj mam 34 lata i zarabiam okolo 30 tys miesiecznie siedze w biurze rysuje szkice domow plany projektuje itd czasami wyjezdzam w sumie latwa praca z lekkim stresem... od czasu do czasu siedze z tylkiem na kompie jak teraz i gram w gry najczesciej battlefield 4 metin2 oraz aion.

Tu moje przeslanie do mlodszych graczy... Nie chce zebyscie rezygnowali z dziecinstwa ale zamias poswiecac komputerowi te 2 godzinkiwiecej poswiedcie je nauce a w przyslosci wyjdzie wam to na dobre w szkole nie wyglupiajcie sie tylko uczcie a na podwurku szanujcie kolegow i bawcie sie na tyle zeby to nie przekraczalo prawa... mowie tu o 16-20 latkach... Naprawde nauczcie sie podstaw a potem bedziecie mieli podobnie jak ja...

Dzieki za przeczytanie calosci jezeli ktos to uczynil to powinien wiedziec ze nauka nie niszczy was tylko wam pomaga...

Pozdrawiam mlodszych i starszych

Dzieki i pa

beznadzieja nq

teraz do maga... mag masz cos do powiedzenia? Cisnij smialo kolego :)

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#6 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • Dołączył pon, 01 lip 13
  • MiastoLublin
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:LordOfNight
  • Gildia:BuriedAlive
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Vitiate

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:37

Wyrwij dupe z takim wiekiem ^^

#7 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 postów
  • Dołączył śro, 02 sty 13
  • Nick w grze:Obibok12
  • Gildia:Husaria

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:38

człowieku mówiłem ci już wszystko na SB

po 1 z ciebie jest pustak  i beton po 2 nie bedziesz mi prawił morałów że mam sie uczyć wiem że dzieciństwa nie miałeś twój problem i na przyszłośc nie nazywaj tych ludzi co  w wieku 10 lat bawili sie w chowanego od cymbałów bo sie kur wa na tym nie znasz i już tego nie zaznasz to twoj zasrany problem nam sie żalić nie musze i szkoda mi już pisac tyle w temacie

kotek zamknij ten temat prosze :)

Dołączona grafika

#8 yy.

yy.

Urwisek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 464 postów
  • Dołączył śro, 22 lut 12

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:40

jeśli naprawdę tak jest, to widocznie żal wam dupe ściska ;d

#9 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • MiastoLublin

Czemu ma zamykać?

#10 swepp13

swepp13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 postów
  • Dołączył czw, 04 paź 12

Kolego kubo nie interesuje mnie to co piszesz za bardzo bo napisalem to o cymbalach o 16 letnich gimbusach co wracaja ze szkoly i graja w metka zamiast lekcji odrobic

mozna zamknac temat dziekuje

a w sumie nie nie trzeba moze jakies inne osoby chca sie wypowiedziec na moj temat

Użytkownik swepp13 edytował ten post 11 grudzień 2013 - 18:42

#11 สุดท้าย

สุดท้าย

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2030 postów
  • Dołączył pon, 13 maj 13

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:42

mając 24lata rozpoczołeś prace 6 letnia poźniej założyłeś firme i urodził ci się synek który ma teraz 12lat a ty 34lata to nwm jak trzeba liczyć żeby 24+6+12=34 (jeszcze może i więcej bo zanim fime założy itp to sie zejdzie)

#12 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • MiastoLublin

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:43

Kolego kubo nie interesuje mnie to co piszesz za bardzo bo napisalem to o cymbalach o 16 letnich gimbusach co wracaja ze szkoly i graja w metka zamiast lekcji odrobic

a w sumie nie nie trzeba moze jakies inne osoby chca sie wypowiedziec na moj temat

Ale kazania zostaw dla siebie :]

Nie mów nam jak mamy żyć bo Ty za nas nie umrzesz oke ?

#13 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 postów

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:44

a z reszta chce  popisywać dalej prosze ...

człowieku nie wiem po co piszesz że masz tyle kasy żeby pogrążyć innych spoko widać jaki jestes dojżały   naprawde i je bie mnie to  że skonczyłeś technikum i w wieku 14 lat zaprojektowałeś dom hmm może nie każdy jest taki fajny jak ty

ja w wieku 13 lat ćwiczyłęm rozpoznawanie zapachów przypraw dlaczego jestem jakims ćpunem czy co  nie poprostu jestem kucharzem i mam to we krwi  fajnie nie ?? super mi tez sie podoba  i co też sie moge pochwalić

Dołączona grafika

#14 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 postów

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:45

czekaj czekaj ale co tobie żal dupe ściska że w wieku 16 lat nie miałeś komputera i takich fajnych rzeczy jak my czy co bo teraz nie wiem o co ci dokladnie chodzi a tak pochwale sie tym jak mam wolny czas to gram sobie w metka i wiesz co ci powiem ?????? Jest zajebiscie a wiesz co jest w tym jeszcze lepszego że masz ch uj do gadania :)

Dołączona grafika

#15 lMateuszl

lMateuszl

Oszust

• Banned
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył śro, 20 mar 13
  • MiastoZgadnij
  • Nick w grze:xAvellx

Napisano 11 grudzień 2013 - 18:49

to jest bez sensu co napisales nie mam nic do cb  ale to mi wyglada troche jakbys sie zalil i jednoczesnie chwalil ile zarabiasz, kogo to interesuje i komu to potrzebne ile ty zarabiasz czy 3,10 czy nawet te 30tysiecy? nie chcem cie krytykowac ale wiesz to jest zbedny temat ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych