Witam, na temat zarobku nie bedę się wypowiadał bo to mnie nie dotyczy ale co innego ox i inne eventy. Z tym się zgodze że powinna być jakaś oficjalna tabela o której i jakie eventy będą wykonywane.Nie mówie tu o dokładnej godzinie ale chociaż o określonym przedziale godzin w którym możemy się spodziewać np ox'a. Myśle że to rozwiązanie niezmiernie ułatwiło by grę większości graczom i mam nadzieje że ta forma kiedyś wejdzie w życie.
Więc tak widzę że nie chce Ci się zapieprzać i latać na v2 czy tam na metki90 i dlatego chcesz jak większość tego niskolevelowego serwa żyć na OX'ie/krzyżówkach które są robione dla AKTYWNYCH GRACZY żeby umilić im grę, i żeby było jakieś urozmaicenie...
A te ważniejsze/większe eventy są ogłaszane z wyprzedzeniem ale nie wiem czy o tym wiesz 
No tak może wyda więcej na eq ale i o ile wiecej zarobi ?;p a co z tym ox to mi chodzi ze napisze kiedy o np. miedzy godzinami 10-12 będzie ox
a jeżeli nie wie gm czy będzie na pewno to niech nie zapowiada 
Bierz pod uwagę że taki 200+lvl musi więcej wydać na EQ, tak jak ktoś już pisał wyżej EQ na WW to jakieś 8kb, trzeba namęczyć się też z biologiem, i ulepszaniem itemków, a wy na małym lvl co robicie ?? Czekacie na OX'a bo anuż GM da coś co jest wartościowe i co można sprzedać wyższym lvl
Co do samej tabeli, GM nie ma określonej godziny tylko dlatego że on nie tylko się zajmuje robieniem dla was Eventów, ale rozwiązuje też problemy, sprawdza kulturę graczy i inne rzeczy, i jak znajdzie chwilę wolną to może (ale nie musi) robić wam eventy typu krzyżówka i OX.
Są to Eventy dla urozmaicenia jak już wyżej napisałem.
I żebyś to bardziej zrozumiał, wyobraź sobie że ludzie będą specjalnie czekać na OX'a (który jest 2razy dziennie ale mniejsza) i na OX'a wejdzie zamiast 300graczy 700graczy i wtedy będziecie jeszcze bardziej narzekać chociażby na to że nie możecie przejść z pola "O" na pole "X" bo ludzie stoją przy linii. już teraz wam to przeszkadza a co by było wtedy, o tym chyba nie pomyślałeś ??
Najwidoczniej nie