Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Najlepsza Administracja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
56 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów
  • Dołączył śro, 25 gru 13
  • MiastoNajciemniejszy zakamarek świata

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:42

Jak napisałem w temacie na Virtual.Mt2 mamy chyba najlepszą administrację . Na stronce w sprawie czapek przeczytałem , że nagrody bedą rozdawane od godziny 19.30 do 21 i  będzie można je odebrać w grze lub skontaktować się przez ts . O godzinie 20 napisałem do Kotka , ale on oczywiście miał zablokowany szept . Inną sytuacją jest temat w którym admin odpowiedział graczom , że go nie obchodzi czy gracze są zadowoleni z nagród czy nie . Dodał do tego , dlaczego zakładacie takie denne tematy . Chyba po to jest forum , żeby dzielić się swoimi spostrzeżeniami , a jeśli kogoś to nie interesuje to niech się nie wypowiada . 

Co wy o tym myślicie ? 

[font="'times new roman', times, serif;"]                                              Nick:           [color=#ff0000;]O[/color][color=#ff8c00;]d[/color][color=#008000;]l[/color][color=#00ffff;]o[/color][color=#0000ff;]t[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]w[/color][color=#ffd700;]i[/color][color=#800080;]e[/color][color=#696969;]c[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]           [/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]                                        [color=#696969;]Królestwo: [/color]        [color=#ff0000;]S[/color][color=#ff8c00;]h[/color][color=#008000;]i[/color][color=#00ffff;]n[/color][color=#0000cd;]s[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]o [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]              [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]                                               Lvl:                   [/color][color=#b22222;]2[/color][color=#ff0000;]4[/color][color=#ffa07a;]6[/color][/font]

#2 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 postów
  • Dołączył czw, 01 mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:44

Za duzo byscie chcieli wiesz ?^^ Tyle powiem na ten temat.

Az rece opadaja patrzac na wasze durne tematy.

Użytkownik SlodkiCukiereczek edytował ten post 05 styczeń 2014 - 17:44

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#3 ''

''

Bomb has been planted !

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 840 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13

No niestety, w sprawie czapek to na ts musisz napisać, bo tutaj tak jest, że wszystko się przez ts załatwia -.- .

Użytkownik NullPointerException edytował ten post 05 styczeń 2014 - 17:44

#4 piotkro14

piotkro14

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 66 postów
  • Dołączył pią, 31 sie 12

Wiesz .. jeżeli nie podoba Ci się administracja to nie graj. Przecież to ich serwer i mogą robić co chcą. xD

#5 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów

Ty to wypowiadasz się w każdym temacie tylko dla postów . Jeśli cię to nie interesuje to nie pisz . 

[font="'times new roman', times, serif;"]                                              Nick:           [color=#ff0000;]O[/color][color=#ff8c00;]d[/color][color=#008000;]l[/color][color=#00ffff;]o[/color][color=#0000ff;]t[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]w[/color][color=#ffd700;]i[/color][color=#800080;]e[/color][color=#696969;]c[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]                                        [color=#696969;]Królestwo: [/color]        [color=#ff0000;]S[/color][color=#ff8c00;]h[/color][color=#008000;]i[/color][color=#00ffff;]n[/color][color=#0000cd;]s[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]o [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]              [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]                                               Lvl:                   [/color][color=#b22222;]2[/color][color=#ff0000;]4[/color][color=#ffa07a;]6[/color][/font]

#6 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • 2206 postów
  • Dołączył pon, 01 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoLublin
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:LordOfNight
  • Gildia:BuriedAlive
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Vitiate

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:45

Na ts nie raz się pukało i 0 odpowiedzi :)

A i masz rację jak miały być od 19 do 21 to czemu miał zablokowany szept?

#7 Imaginary

Imaginary

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1961 postów
  • Dołączył śro, 21 gru 11
  • MiastoImagination

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:45

Jeżeli ma zablokowany szept, to wchodzisz na TS i po sprawie ;)

Nom i również z tym eventem kotek ma racje, 3 osoby miały ponad 600 czapek, a i tak najwięcej czepiają się Ci co mieli po 200, miałem ponad 600 i nagroda mi nie przeszkadza, to co wydałem na czapki się zwróciło i troche zarobiłem.

Użytkownik Imaginary edytował ten post 05 styczeń 2014 - 17:46

Dołączona grafika

#8 Mαdαrα

Mαdαrα

• Banned
  • 2430 postów
  • MiastoVirtualMT2
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:46

Ty to wypowiadasz się w każdym temacie tylko dla postów . Jeśli cię to nie interesuje to nie pisz . 

Mi na postach nie zalezy:) Ja tylko mowie czystą prawde  :)

EDIT : To twoj drugi durny temat bodajze^^ i sie zastanawiam czy mam blagac takich jak ty na kolanach by skonczyli robic takie tematy czy mam to olac i tylko patrzec na te temat smiac sie i plakac ze smiechu ^^

Użytkownik SlodkiCukiereczek edytował ten post 05 styczeń 2014 - 17:48

Dołączona grafika

#9 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 postów
  • Dołączył wto, 28 maj 13
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:47

Mysle o tym ze niepotrzebnie spam robisz gdybys wlazl na ts nagrode bys otrzymal jak wpisales sie na forum i sie zakwalikowales to bys otrzymal ... A nagrody to nie ty ustalasz tylko admin jak sie niepodoba to zegnamy nikt tu cie nie trzyma admin tez ma prywatne zycie aidios

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#10 ''

''

Bomb has been planted !

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 840 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:48

Mysle o tym ze niepotrzebnie spam robisz gdybys wlazl na ts nagrode bys otrzymal jak wpisales sie na forum i sie zakwalikowales to bys otrzymal ... A nagrody to nie ty ustalasz tylko admin jak sie niepodoba to zegnamy nikt tu cie nie trzyma admin tez ma prywatne zycie aidios

Poczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam

Zgadzam się z autorem .

#11 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:49

Szczerze to jeśli robią jakiś konkurs to niech dają nagrody sprawiedliwie . 

#12 Savox

Savox

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 518 postów
  • Dołączył sob, 13 lip 13
  • MiastoM2 Jinno
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Am1go
  • Królestwo:Jinno

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:50

Az rece opadaja patrzac na wasze durne tematy.

Noo odezwal sie ten co robi "zaye" tematy ;]

• Vansik ;p i Раіи lubią to

#13 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:52

Tak . Oczywiście , że ma prywatne życie. Ale jak nie ma czasu na zarządzanie serwerem to niech zejdzie z posady Administratora . 

#14 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Hobby:THE END

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:52

Również myślę, że połowa tematów na tym forum jest nie potrzebna.

Co do Administracji nie mam zastrzeżeń, no może Abaddon mógłby na pw odpisać.
Miałem początkowe zastrzeżenia do Arka, ale widze, że się poprawia, więc...

Wam sie wydaje, że to tylko mały serwer i nie ma co robić.
Jest, bo trzeba się zajmować takim serwerem. :)

Administracje w skali od 1 do 6 oceniam na 5.
Nie powiem, że wszystko jest perfekt, ale grałem na wielu serwerach i ten
Wydaje mi się najlepszy, w porównaniu np do Diamonda, który nie potrafi
Zadbać o zabezpieczenie serwera, przez co stracił wielu graczy.

Serwer VirtualMT2 jest dostępny dla każdego, ale jeżeli komuś się coś
Nie podoba niech przestanie grać, albo korzystać z forum i eventów..
*Jóleg po części masz rację, ale i tak wyjdź. :D

Użytkownik RYCERZxMISIEK edytował ten post 05 styczeń 2014 - 17:58

• Spiro lubi to
Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#15 Mαdαrα

Mαdαrα

• Banned
  • 2430 postów
  • MiastoVirtualMT2

Napisano 05 styczeń 2014 - 17:53

Szczerze to jeśli robią jakiś konkurs to niech dają nagrody sprawiedliwie . 

Wiesz co? Zrob swoj wlasny serwer i rob na nim co chcesz:) zaloze sie ze twoj serw padnie po 1 dniu... Ciekawe czy wtedy bedziesz mowil to samo :) myslisz ze GM tylko grą sie zajmuje? I tylko rozdawanie nagrod? Zastanow sie najpierw a potem pisz...

Noo odezwal sie ten co robi "zaye" tematy ;]

"robi" zmienilbym na "robiŁ" dawno :) DAWNO ^^ a ty sie juz nie popisuj bo nie ja sie jaram ze jestem w pt z "koksami" ^^ i ciesz sie ze w tel masz neta bo na kompie by Ci mulilo forum xd

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych