Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image

Photo

Najlepsza Administracja

• This topic is locked This topic is locked
56 replies to this topic

#16 Imaginary

Imaginary

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1961 posts
  • Joined Wed, 21 Dec 11
  • MiastoImagination

Posted 05 January 2014 - 17:53

Cieszcie się że macie w ogóle jakiekolwiek konkursy i eventy tego typu, bo za każdym razem jest to samo-----> większości coś nie pasuje 

Gdyby administracja tego serwera była taka "zła" to event mieli byście raz na rok, nie było by nawet tego OX codziennie, może raz na tydzień 

Dołączona grafika

#17 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 posts
  • Joined Wed, 25 Dec 13
  • MiastoNajciemniejszy zakamarek świata

Posted 05 January 2014 - 17:54

Również myślę, że połowa tematów na tym forum jest nie potrzebna.

Co do Administracji nie mam zastrzeżeń, no może Abaddon mógłby na pw odpisać.
Miałem początkowe zastrzeżenia do Arka, ale widze, że się poprawia, więc...

Wam sie wydaje, że to tylko mały serwer i nie ma co robić.
Jest, bo trzeba się zajmować takim serwerem.

Administracje w skali od 1 do 6 oceniam na 5.

Każdy ocenia na swój sposób . Ja nie będę sie z tobą kłócił . 

[font="'times new roman', times, serif;"]                                              Nick:           [color=#ff0000;]O[/color][color=#ff8c00;]d[/color][color=#008000;]l[/color][color=#00ffff;]o[/color][color=#0000ff;]t[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]w[/color][color=#ffd700;]i[/color][color=#800080;]e[/color][color=#696969;]c[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]           [/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]                                        [color=#696969;]Królestwo: [/color]        [color=#ff0000;]S[/color][color=#ff8c00;]h[/color][color=#008000;]i[/color][color=#00ffff;]n[/color][color=#0000cd;]s[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]o [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]              [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]                                               Lvl:                   [/color][color=#b22222;]2[/color][color=#ff0000;]4[/color][color=#ffa07a;]6[/color][/font]

#18 ••:مايكل:••

••:مايكل:••

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 627 posts
  • Joined Sun, 23 Dec 12

Posted 05 January 2014 - 17:55

Dla mnie sprawa prosta - za dużo macie i za dużo byście chcieli. Od dobrobytu że tak powiem: "w du*ach wam się poprzewracało".

Nie pasują Ci nagrody? NIE BIERZ UDZIAŁU W ZABAWIE.

NIKT, ALE TO NIKT CIĘ DO TEGO NIE ZMUSZAŁ!

Zapewne znajdzie się duże grono osób, które brały udział w konkursie i są zadowolone z nagród.

Ale oczywiście musi się znaleźć garstka hejterów którzy są skłonni(przepraszam za wyrażenie)"zeszmacić" cały wysiłek administracji.

Pomyślał może jeden z drugim, że oni wcale by nie musieli robić żadnych eventów? Mieć was w szczerej, głębokiej.... no, tam gdzie światło nie dochodzi.

Starają się chłopy, prują z siebie żyły w święta żeby "gimbom" się nie nudziło siedząc w wigilie na komputerze a później wchodząc na forum, widzą coś takiego.

Mnie osobiście puściły by nerwy i pobanowałbym Was wszystkich równo.

Dziękuje.

Dołączona grafika

#19 Zackk

Zackk

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined Sat, 14 Dec 13
  • Miastotam gdzie cie nie ma

Posted 05 January 2014 - 17:55

na postach to zależy ale samemy odlotowcowi zobaczcie ile już ich dodał a to dopiro 10 min tematu to po pierwsze

po drugie w 2 czy tam 3 dni założył 3 tematy dotyczące złej administracji ( po cagrasz na tym serwie znajdz sobie lepszy )  Kolejny niesprawiedliwe nagrody(niepodoba się niebierz udzialu  No i  Ox >

Skoro taki zły ten serwer i administracja żle postępuje czemu serwer stoi już 4 rok  i ma ponad 2 k graczy .hmm>?

[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]                              Pomogłem [/color][/font][font="georgia, serif;"][color=#b22222;]:[/color][/font]

[font="georgia, serif;"][color=#b22222;]                    [/color][color=#008000;]Licze   Na  Like ;D[/color][/font]

#20 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 posts
  • Joined Wed, 25 Dec 13

Posted 05 January 2014 - 17:57

Wiesz co? Zrob swoj wlasny serwer i rob na nim co chcesz:) zaloze sie ze twoj serw padnie po 1 dniu... Ciekawe czy wtedy bedziesz mowil to samo :) myslisz ze GM tylko grą sie zajmuje? I tylko rozdawanie nagrod? Zastanow sie najpierw a potem pisz...

Ja gram dla przyjemności i nie mam zamiaru zakładać własnego serwera więc ŻEGNAM . 

[font="'times new roman', times, serif;"]                                              Nick:           [color=#ff0000;]O[/color][color=#ff8c00;]d[/color][color=#008000;]l[/color][color=#00ffff;]o[/color][color=#0000ff;]t[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]w[/color][color=#ffd700;]i[/color][color=#800080;]e[/color][color=#696969;]c[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"]                                        [color=#696969;]Królestwo: [/color]        [color=#ff0000;]S[/color][color=#ff8c00;]h[/color][color=#008000;]i[/color][color=#00ffff;]n[/color][color=#0000cd;]s[/color][color=#ee82ee;]o[/color][color=#a9a9a9;]o [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]              [/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#a9a9a9;]                                               Lvl:                   [/color][color=#b22222;]2[/color][color=#ff0000;]4[/color][color=#ffa07a;]6[/color][/font]

#21 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 posts
  • Joined Tue, 28 May 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie

ludzie sam mam serwer metina w ciagu 3 min miejsca na ekranie zabraknie bo bd pisac o eq i yang

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#22 Zackk

Zackk

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined Sat, 14 Dec 13

No i kolejny post odlotowca zaraz podemną bd nastepny ...CZekamy??

[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]                              Pomogłem [/color][/font][font="georgia, serif;"][color=#b22222;]:[/color][/font]

[font="georgia, serif;"][color=#b22222;]                    [/color][color=#008000;]Licze   Na  Like ;D[/color][/font]

#23 ••:مايكل:••

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 627 posts
  • Joined Sun, 23 Dec 12

Posted 05 January 2014 - 17:59

Jóleg daruj sobie spamowanie w tym temacie.

Ja gram dla przyjemności i nie mam zamiaru zakładać własnego serwera więc ŻEGNAM . 

Grasz dla przyjemności? To zrób przyjemność nam i zamilknij/nie graj już więcej bo krew się gotuje w człowieku jak się czyta takie tematy.

Dołączona grafika

#24 Dreams

Dreams

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 posts
  • Joined Wed, 25 Dec 13

Posted 05 January 2014 - 18:00

Jóleg daruj sobie spamowanie w tym temacie.

Grasz dla przyjemności? To zrób przyjemność nam i zamilknij/nie graj już więcej bo krew się gotuje w człowieku jak się czyta takie tematy.

Nie pisze ich dla ciebie , więc ich nie czytaj jak ci się nie podobają . 

#25 ••:مايكل:••

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 627 posts
  • Joined Sun, 23 Dec 12

Posted 05 January 2014 - 18:02

Dla mnie sprawa prosta - za dużo macie i za dużo byście chcieli. Od dobrobytu że tak powiem: "w du*ach wam się poprzewracało".

Nie pasują Ci nagrody? NIE BIERZ UDZIAŁU W ZABAWIE.

NIKT, ALE TO NIKT CIĘ DO TEGO NIE ZMUSZAŁ!

Zapewne znajdzie się duże grono osób, które brały udział w konkursie i są zadowolone z nagród.

Ale oczywiście musi się znaleźć garstka hejterów którzy są skłonni(przepraszam za wyrażenie)"zeszmacić" cały wysiłek administracji.

Pomyślał może jeden z drugim, że oni wcale by nie musieli robić żadnych eventów? Mieć was w szczerej, głębokiej.... no, tam gdzie światło nie dochodzi.

Starają się chłopy, prują z siebie żyły w święta żeby "gimbom" się nie nudziło siedząc w wigilie na komputerze a później wchodząc na forum, widzą coś takiego.

Mnie osobiście puściły by nerwy i pobanowałbym Was wszystkich równo.

Dziękuje.

Tu napisałem coś o tobie. Przeczytaj to i przemyśl.

Dołączona grafika

#26 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 posts
  • Joined Thu, 01 Mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Posted 05 January 2014 - 18:05

Wlasnie widze "dla przyjemnosci" to po co zakladasz takie tematy ? Skoro grasz to graj dla przyjemnosci i sie niczego nie czepiaj chcesz sprawe zalatwic to pisz do kotka na PW albo idz na TS i sprawa zalatwiona.

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#27 Zackk

Zackk

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined Sat, 14 Dec 13

Posted 05 January 2014 - 18:07

No ale on woli pospamić w temacie  dla postów zobaczym czy jak nabije 50 będzie taki rozmowny

#28 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2424 posts
  • Joined Thu, 14 Feb 13
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:THE END

Posted 05 January 2014 - 18:08

ludzie sam mam serwer metina w ciagu 3 min miejsca na ekranie zabraknie bo bd pisac o eq i yang

Dobrze przeczytałem? Jóleg ma własny serwer? Haahahahahhahahahahaah
Gdzie niby? Pochwal się, chyba, że źle zrozumiałem.
Prędzej po 3min to będziesz miał spam.. "Jóleg oddaj moje eq.." :D
  • Czarnula likes this
Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#29 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 posts
  • Joined Tue, 28 May 13
  • Województwo:Dolnośląskie

Posted 05 January 2014 - 18:22

tak nie bd podawal nazwy serva bo milion osob daj gm daj cos potrzebujesz gm nie i koniec ...

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#30 ••:مايكل:••

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 627 posts
  • Joined Sun, 23 Dec 12

Posted 05 January 2014 - 18:33