Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Fotograf - click Dołączona grafika GraphicMaster - click

Zdjęcie

Kim Grac?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 InSpreJ

InSpreJ

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 31 postów
  • Dołączył nie, 12 sty 14

Napisano 13 styczeń 2014 - 19:19

Siema!

Zwracam sie do was z prośbą !

Kim grac?

Wiem ze wiekszosc z was odpowiedziala by "Graj Kim Lubisz!" Lecz nie o to mi chodzi.

Grałem kiedys na virtualu! kiedy max zbroja to była chyba na 200lvl. i nie było kd+9 petsow itp.

z dobytku zostało mi ogolnie to :

1000 brył

Krwawa Stal Woja (150lvl) sila,vit,uchy+8

Szpon Diabła+9 (120lvl) Um20 Woj,Ninja,Sura+8

Niebianskie Kolce +6 (15 lud , 15 miecze , 15 2reka ,15 sztyle , 10 strzaly 10/10 ninja)

Smocze eq perfect 1-5 wojenne

Pets tygrys

Eq do expa 250/20 typu Rogaty,zimorodki

Eq do expa 250/20 typu (na dropa 90-92lvl)

OX sr ok. 45 kd potwora+7 250/20

Macza sr 53% mob,kryt,szycie+7 250/20

z grubsza to tyle. wiadomo roznych smieci itp jeszcze mam xd

Oraz mozna doliczyc wojke body 168 lvl i ninje 150 lvl na sell nie wiem za ile pojda. (ninja - zrobiony jeczmien , woj nie zrobiony)

I ostatnio wbilem na server. patrze nie? a tu jakies zbroje nie wiadomo o co chodzi itp

i chcial bym pograc zeby jakos odrobic w miare. nie wiem kim grac? zeby zarabiac nie wiem na jakies mapki chodzic czy cos.

Jest szansa odrobic i byc tez takim 254 lvlem z eq jak oni maja np zbr 240 i virtualmt2 bron? i boskie eq?

czy musial bym kupowac b/eq przez allegro? (nie kupie, pytam czy jest sens bez allegro)

z góry dzięki za wypowiedzi. I pomoc :D

#2 Kubarm112

Kubarm112

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 73 postów
  • Dołączył sob, 19 paź 13

Napisano 13 styczeń 2014 - 19:28

http://www.forum.vir...awda/?p=152610 

#3 InSpreJ

InSpreJ

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 31 postów
  • Dołączył nie, 12 sty 14

Napisano 13 styczeń 2014 - 19:40

Nie na temat, czekam dalej, przeczytaj cale i odpowiedz.

#4 ''

''

Bomb has been planted !

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 840 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:2

Napisano 13 styczeń 2014 - 20:11

Jak masz EQ na Wojownika, to graj Wojownikiem, poza tym jest dobry zarówno do PvP, jak i do Expa.

Sprzedaj te śmieci, które tam masz, dobij 254, zrób fiolety lub za tę kasę, którą zdobędziesz z tych rzeczy, kup postać.

Stopniowo rób EQ od Smoczego, do Boskiego, najlepiej Exp, bo łatwiej będzie Ci zarabiać, na bossach.

Później nazbieraj trochę tej kasy i kup EQ PvP i broń .

Tak, jest sens bez wydawania prawdziwej kasy, sam dorobiłem się postaci po fiol i jakiegoś tam EQ Boskiego, zbroi, broni...

#5 Diablos

Diablos

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 85 postów
  • Dołączył sob, 16 lis 13

Napisano 16 styczeń 2014 - 10:28

Rowniez polecam granie wojem lub sura wp. Jesli masz czas na gre a nie chcesz miec wszystkiego odrazu to napewno dorobisz sie wszystkiego w grze bez wydawania ani zlotowki. Z tego co ci zostalo to zostawil bym sobie B, krwawa woja, i wszystko co masz do expa. Cale pvp bym sprzedal i dokupil to co ci bedzie brakowac albo np niebianske kolce zamienil za buty lub kaptur niebianski do expa ( zawsze juz blizej boskiego) Jak juz ogarniesz sobie postac mniej wiecej to powoli robisz boskie eq oraz zbroje (jesli chodzi o boskie eq to w pierwszej kolejnosci kaptur i buty do expa/bossy). Proponuje ci sprzedac macze i dorzucic cos kasy i kupic Blekita do expa (oczywiscie jak bedziesz mial 150lvl) bo z nim mozesz smialo biegac do 254lvl i do czasu kiedy nie zrobisz sobie Tasaka :) Zbroje maxymalnie do krwi na teraz bo jest dosyc uniwersalna zreszta jak grales to wiesz jakie ma bony. To tyle pozdrawiam i milej gry :)

Użytkownik Diablos edytował ten post 16 styczeń 2014 - 10:31

POMOGLEM DAJ LAJK :)

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych