Lord powiem ci tak bana nie dostał ale korci . Artur a pisanie z Toba to jak rzucanie grochem o sciane nic nie dociera poprostu jak walka z wiatrakami . Juz ci powiedziałem nie umiesz swoich spraw rozwiązywać nie moja brocha. A ja za Toba latać nie bede.

Czarna lista by Red Dj ....
Napisano 01 luty 2014 - 12:33
Admin powiedział wyraźnie muzodajnie mam ustawić pod Siebie wiec zrobiłem po za tym chyba raczej 99% ts widzi same plusu 1% czyli ty to jest minus ale to mnie nie zraża masz problem to idz do Admina. I zmień nastawienie bo chyba ci sie płyta zacieła chyba zresetować trzeba
Napisano 01 luty 2014 - 12:38
Darek powiem ci tak .. dociera do mnie ale nie rozumiem tego ze gdy nie znasz zasad czarnej listy dałeś mi ja za to ze wyraziłem swoje zdanie na forum ? napisałem to żeby i inny się wypowiedzieli na ten temat jak i ja ten dział jest po to żeby każdy mówił co mu sie podoba a co nie w muzo nie umiesz tego zrozumieć ? wyraznie tam napisałem ze nie mam nic do nikogo ani nie chce sie kłócić a zwłaszcza z DJ którzy graja ale sam wiesz ze z twojej gildii mało graja ... a wiem tez juz ze canadis pilnuje żeby każdy grał bo widziałem kilku Dj pw jak canadis mówi zeby pograli ale widząc muzo puste a widząc ze z ADHD Dj siedzą cały czas u sb na kanałach troche irytuje bo po co im DJ jak muzo czasami jest puste ?
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]
Napisano 01 luty 2014 - 12:40
Ja też widzę plusy bo jest karaoke rap itp ale bez przesady ze za wyrazanie swojego zdania na temat muzo mam czarna liste na 2 miechy to jak by 8 osób tak napisało to 8 osób byś dał na czarna ?
<3[/color][/font]
Napisano 01 luty 2014 - 12:48
Ja tam straciłem range za czasów Kota. Wiecie po jakim czasie ? Jakoś po 1,5 roku odkąd istnieje rap. Najbardziej żenujące było zachowanie. Brak rozmów, brak wyjaśnień, ale mnie to nie boli. Po frajersku natomiast podziękowano mi za wkład, pracę i czas jaki włożyłem w RAP. Być może nie potrafił tego docenić. Szczerze dobrze się stało, że Darek wziął muzo pod swoje skrzydła. Teraz jakoś to wygląda ma to wsio ręce i nogi. Tabela kar, regulamin wsio ok. Jeśli zawiniłeś ponosisz konsekwencje proste jak 2x2. Więc nie wiem po co zbędna dyskusja.
Peace KONEF
- yy., Zafrina i Kondziuu lubią to
Napisano 01 luty 2014 - 12:54
Ziomuś, po konstytucji 3 maja było wiele innych, obcykaj się w tych sprawach jaka konstytucja obowiązuje potem próbuj zabłysnać. :> Co do czarnej, boli Cię to, że MC straciłeś czy jak?;d
Ale ta konstytucja jest w "grze"
Napisano 01 luty 2014 - 13:02
<3[/color][/font]
Napisano 01 luty 2014 - 13:57
Patrząc na to wszystko "z boku":
"[...] aha, uraziłeś mnie a ja jestem tak strasznie delikatny na krytykę, ojej zaraz Ci pokażę jak mnie zraniłeś, więcej się z Tobą nie będę "bawił" i do mojej piaskownicy nie wejdziesz.....[...]"
Tak to wygląda
Nie wnikam po ile macie lat.... ale mam ochotę skomentować to jednym słowem ..... dzieci
Użytkownik Tupfen edytował ten post 01 luty 2014 - 14:12
- Acanti i Vampired lubią to
...myślisz, że nie wiem...
Napisano 01 luty 2014 - 14:33
xxx
Użytkownik ßless edytował ten post 02 luty 2014 - 18:17
Napisano 01 luty 2014 - 14:33
Nie chcę się wpierdalać tym bardziej że komunikatora ts używam raz na pół roku ale widząc to co się tam dzieje mam wrażenie że większa sprawiedliwość jest w polityce a zachowanie i kultura ze strony administratorów jak i zwykłych użytkowników jest gorsza niż w przeciętnym gimnazjum. Także serdeczne pozdrowienia na DJ'ów którzy uważają się za najlepszych i banują za regulamin do którego sami się nie dostosowywują.
- ✫ sNtr ✫ lubi to
Napisano 01 luty 2014 - 15:09
Nie chcę się wpierdalać tym bardziej że komunikatora ts używam raz na pół roku ale widząc to co się tam dzieje mam wrażenie że większa sprawiedliwość jest w polityce a zachowanie i kultura ze strony administratorów jak i zwykłych użytkowników jest gorsza niż w przeciętnym gimnazjum. Także serdeczne pozdrowienia na DJ'ów którzy uważają się za najlepszych i banują za regulamin do którego sami się nie dostosowywują.
Ale nikt bana od DJ nie dostał...
Napisano 01 luty 2014 - 15:15
Nie mówię tylko o tej sytuacji
Napisano 01 luty 2014 - 16:16
I muszę się zgodzić z wypowiedzą Vampired'a, władza ponosi człowieka.
ORGAZM popraw trochę ortografie, a ta duża czcionka świadczy, że się denerwujesz xd
Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania, a skoro ktoś nie może tego przeboleć to nie powinien się wyżywać wrzucając kogoś za niezłamanie regulaminu, jaki byłby powód? Hm, nie dostosowanie się do regulaminu, ciekawy jaki pkt złamał

Pozdrawiam.
- ✫ sNtr ✫ lubi to
Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌
Napisano 01 luty 2014 - 16:26
MF się zleciała.
Napisano 01 luty 2014 - 16:49
To i ja parę słów rzucę, mnie osobiście boli jedynie fakt, że Artur czepił się osób, które bardzo starają się by muzodajnia pustkami nie świeciła. Po tym jak dostaliśmy rangi a Orguś miał problemy techniczne i Go nie było, osobiście zajmowałam się "zarządzaniem zasobami ludzkimi" by muzo śmigało jak trzeba i tak faktycznie było.
Przychodzi taki rozżalony Artur i postanawia udowodnić w krzywym zwierciadle, że nikt nic nie robi, wkleja ss ze mną, gdzie siedzę na swoim kanale z innym DJ. Następnie pisze, że do mnie nic nie ma tylko do tych z ADHD.
To zastanów się masz coś do wszystkich czy w końcu do tych z ADHD, a jak do tych z ADHD to i tak do mnie bo to TEAM.
Drogi Arturze jeszcze jedno, Ci z "ADHD", bo skoro taki podział wprowadziłeś, to pozwolę sobie go użyć, uzasadniali mi dlaczego w danej chwili grac nie mogą, ja znam powód i to wystarczy. Braki w ich graniu nadrabiali inni, i muzo cały czas w ludzkich godzinach było wypełnione.
Ręce opadają na tą dziecinadę. Żeby nie było napiszę póki wcześnie, Wasz konflikt mnie nie obchodzi, ale szukasz z zarzutami dziury w całym.
~~Pozdrawiam Candis:)
Zapewniam, że teraz jest już ok Ci z "ADHD" hulają na muzo jak wściekli, poza tym jakbyś nie zauważył od poniedziałku rusza grafik i nieważne kto z jakiej gildii jest i tak grac będzie jak każdy inny DJ.
Użytkownik ¢αи∂ιѕ edytował ten post 01 luty 2014 - 16:59
- Kjubus lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych