Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Czarna lista by Red Dj ....

• Zamknięty Temat jest zamknięty
49 odpowiedzi w tym temacie

#31 ORGAZM.

ORGAZM.

...

• Użytkownik
  • PipPip
  • 258 postów
  • Dołączył wto, 09 paź 12
  • MiastoPolisz MI

Napisano 01 luty 2014 - 12:32

Lord powiem ci tak bana nie dostał ale korci ;)  . Artur a pisanie z Toba to jak rzucanie grochem o sciane nic nie dociera poprostu jak walka z wiatrakami . Juz ci powiedziałem nie umiesz swoich spraw rozwiązywać nie moja brocha. A ja za Toba latać nie bede.

Dołączona grafika

#32 ORGAZM.

ORGAZM.

...

• Użytkownik
  • PipPip
  • 258 postów
  • Dołączył wto, 09 paź 12
  • MiastoPolisz MI

Napisano 01 luty 2014 - 12:33

Admin powiedział wyraźnie muzodajnie mam ustawić pod Siebie wiec zrobiłem po za tym chyba raczej 99% ts widzi same plusu 1% czyli ty to jest minus ale to mnie nie zraża masz problem to idz do Admina. I zmień nastawienie bo chyba ci sie płyta zacieła chyba zresetować trzeba

Dołączona grafika

#33 ✫ sNtr ✫

✫ sNtr ✫

Kombinator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1747 postów
  • Dołączył sob, 23 cze 12
  • MiastoPołczyn-Zdrój
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Pomogłem ? Like :)

Napisano 01 luty 2014 - 12:38

Darek powiem ci tak .. dociera do mnie ale nie rozumiem tego ze gdy nie znasz zasad czarnej listy dałeś mi ja za to ze wyraziłem swoje zdanie na forum ? napisałem to żeby i inny się wypowiedzieli na ten temat jak i ja ten dział jest po to żeby każdy mówił co mu sie podoba a co nie w muzo nie umiesz tego zrozumieć ? wyraznie tam napisałem ze nie mam nic do nikogo ani nie chce sie kłócić a zwłaszcza z DJ którzy graja ale sam wiesz ze z twojej gildii mało graja ... a wiem tez juz ze canadis pilnuje żeby każdy grał :) bo widziałem kilku Dj pw jak canadis mówi zeby pograli ale widząc muzo puste a widząc ze z ADHD Dj siedzą cały czas u sb na kanałach troche irytuje bo po co im DJ jak muzo czasami jest puste ? 

[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]

#34 ✫ sNtr ✫

✫ sNtr ✫

Kombinator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1747 postów
  • MiastoPołczyn-Zdrój

Napisano 01 luty 2014 - 12:40

Ja też widzę plusy bo jest karaoke rap itp ale bez przesady ze za wyrazanie swojego zdania na temat muzo mam czarna liste na 2 miechy to jak by 8 osób tak napisało to 8 osób byś dał na czarna ? 

<3[/color][/font]

#35 Konofałek

Konofałek

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 45 postów
  • Dołączył śro, 16 lis 11
  • MiastoPomorskie
  • Nick w grze:Aleri, Konef

Napisano 01 luty 2014 - 12:48

Ja tam straciłem range za czasów Kota. Wiecie po jakim czasie ? Jakoś po 1,5 roku odkąd istnieje rap. Najbardziej żenujące było zachowanie. Brak rozmów, brak wyjaśnień, ale mnie to nie boli. Po frajersku natomiast podziękowano mi za wkład, pracę i czas jaki włożyłem w RAP. Być może nie potrafił tego docenić. Szczerze dobrze się stało, że Darek wziął muzo pod swoje skrzydła. Teraz jakoś to wygląda ma to wsio ręce i nogi. Tabela kar, regulamin wsio ok. Jeśli zawiniłeś ponosisz konsekwencje proste jak 2x2. Więc nie wiem po co zbędna dyskusja.

Peace KONEF

• yy., Zafrina i Kondziuu lubią to

#36 Lord InQuisitOR

Lord InQuisitOR

Active User

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2206 postów
  • Dołączył pon, 01 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoLublin
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:LordOfNight
  • Gildia:BuriedAlive
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Vitiate

Napisano 01 luty 2014 - 12:54

Ziomuś, po konstytucji 3 maja było wiele innych, obcykaj się w tych sprawach jaka konstytucja obowiązuje potem próbuj zabłysnać. :> Co do czarnej, boli Cię to, że MC straciłeś czy jak?;d

Ale ta konstytucja jest w "grze" ;)

#37 ✫ sNtr ✫

✫ sNtr ✫

Kombinator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1747 postów
  • MiastoPołczyn-Zdrój

Napisano 01 luty 2014 - 13:02

Konofalek nie zawinilem po prostu napisalem co myślę na forum o muzo i nic więcej

<3[/color][/font]

#38 Cluey

Cluey

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 92 postów
  • Dołączył wto, 28 sie 12
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:shirka
  • Nick na TS:Cluey

Napisano 01 luty 2014 - 13:57

Patrząc na to wszystko "z boku":

"[...] aha, uraziłeś mnie a ja jestem tak strasznie delikatny na krytykę, ojej zaraz Ci pokażę jak mnie zraniłeś, więcej się z Tobą nie będę "bawił" i do mojej piaskownicy nie wejdziesz.....[...]"

Tak to wygląda :)

Nie wnikam po ile macie lat....  ale mam ochotę skomentować to jednym słowem ..... dzieci :)

Użytkownik Tupfen edytował ten post 01 luty 2014 - 14:12

• Acanti i Vampired lubią to

...myślisz, że nie wiem... :)

#39 Bléss

Bléss

Kocham Euforie

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 postów
  • Dołączył nie, 01 wrz 13
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Bless

Napisano 01 luty 2014 - 14:33

xxx

Użytkownik ßless edytował ten post 02 luty 2014 - 18:17

#40 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 01 luty 2014 - 14:33

Nie chcę się wpierdalać tym bardziej że komunikatora ts używam raz na pół roku ale widząc to co się tam dzieje mam wrażenie że większa sprawiedliwość jest w polityce a zachowanie i kultura ze strony administratorów jak i zwykłych użytkowników jest gorsza niż w przeciętnym gimnazjum. Także serdeczne pozdrowienia na DJ'ów którzy uważają się za najlepszych i banują za regulamin do którego sami się nie dostosowywują. 

• ✫ sNtr ✫ lubi to

#41 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Gadu-Gadu:T

Napisano 01 luty 2014 - 15:09

Nie chcę się wpierdalać tym bardziej że komunikatora ts używam raz na pół roku ale widząc to co się tam dzieje mam wrażenie że większa sprawiedliwość jest w polityce a zachowanie i kultura ze strony administratorów jak i zwykłych użytkowników jest gorsza niż w przeciętnym gimnazjum. Także serdeczne pozdrowienia na DJ'ów którzy uważają się za najlepszych i banują za regulamin do którego sami się nie dostosowywują. 

Ale nikt bana od DJ nie dostał... 

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#42 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 01 luty 2014 - 15:15

Nie mówię tylko o tej sytuacji 

#43 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Hobby:THE END

Napisano 01 luty 2014 - 16:16

Przeczytałem sobie z nudów Waszą konwersację, dość ciekawa.
I muszę się zgodzić z wypowiedzą Vampired'a, władza ponosi człowieka.
ORGAZM popraw trochę ortografie, a ta duża czcionka świadczy, że się denerwujesz xd

Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania, a skoro ktoś nie może tego przeboleć to nie powinien się wyżywać wrzucając kogoś za niezłamanie regulaminu, jaki byłby powód? Hm, nie dostosowanie się do regulaminu, ciekawy jaki pkt złamał :)
Pozdrawiam.
  • ✫ sNtr ✫ lubi to
Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#44 Bléss

Bléss

Kocham Euforie

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 postów
  • Dołączył nie, 01 wrz 13
  • Nick w grze:Bless

Napisano 01 luty 2014 - 16:26

MF się zleciała. :lol:

#45 Zafrina

Zafrina

Nowy

• Płeć Piękna
  • Pip
  • 22 postów
  • Dołączył wto, 12 lis 13

Napisano 01 luty 2014 - 16:49

To i ja parę słów rzucę, mnie osobiście boli jedynie fakt, że Artur czepił się osób, które bardzo starają się by muzodajnia pustkami nie świeciła. Po tym jak dostaliśmy rangi a Orguś miał problemy techniczne i Go nie było, osobiście zajmowałam się "zarządzaniem zasobami ludzkimi" by muzo śmigało jak trzeba i tak faktycznie było. 

Przychodzi taki rozżalony Artur i postanawia udowodnić w krzywym zwierciadle, że nikt nic nie robi, wkleja ss ze mną, gdzie siedzę na swoim kanale z innym DJ. Następnie pisze, że do mnie nic nie ma tylko do tych z ADHD. 

To zastanów się masz coś do wszystkich czy w końcu do tych z ADHD, a jak do tych z ADHD to i tak do mnie bo to TEAM. 

Drogi Arturze jeszcze jedno, Ci z "ADHD", bo skoro taki podział wprowadziłeś, to pozwolę sobie go użyć,  uzasadniali mi dlaczego w danej chwili grac nie mogą, ja znam powód i to wystarczy. Braki w ich graniu nadrabiali inni, i muzo cały czas w ludzkich godzinach było wypełnione. 

Ręce opadają na tą dziecinadę. Żeby nie było napiszę póki wcześnie, Wasz konflikt mnie nie obchodzi, ale szukasz z zarzutami dziury w całym.

~~Pozdrawiam Candis:)

Zapewniam, że teraz jest już ok Ci z "ADHD" hulają na muzo jak  wściekli, poza tym jakbyś nie zauważył od poniedziałku rusza grafik i nieważne kto z jakiej gildii jest i tak grac będzie jak każdy inny DJ. 

Użytkownik ¢αи∂ιѕ edytował ten post 01 luty 2014 - 16:59

• Kjubus lubi to

virtual_1462283016__sygna.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych