Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Brak misji u biologa i drop szlifierza

• This topic is locked This topic is locked
24 replies to this topic

#1 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKatowice
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Marek
  • Nick w grze:Verniss
  • Królestwo:Jinno

Posted 09 January 2012 - 01:43

Witam.Zrobiłam sobie nową postac juz na nowym serwie z nowym adresem i robiłam misje biologa. Postac ma obecnie 95lv i ostatnią misją jaką zrobiłam były certy nie mam misji z czerwonymi konarami i futrem yeti. Moze ktos wie czy te misjie są czy zostały anulowane.Druga sprawa chciaz to chyba nie ten dział to drop do misji na 150lv (szlifierz). Nie wiem czy to celowe czy nie ale wydaje mi sie ze ktoś chce zniechecic do robienia misji. Pomijając oddawanie dropu biologowi ponad godzinna zabawa w klikanie (biolog na Virtual to najwredniejszy biolog jakiego znam nawet na PLu chyba jest lepszy) to drop szlifierza jest tylko z 1 metka na mapce 130lv, a wiec skoro trzeba nadropic do tej misji około 500 szlifierzy a metki sie respią co około 8 min to to trzeba 66 godzin ciągłego czatowania na tego metka (heheh 3 doby bez snu), Mozna sie co prawda logowac na poszczegilne CH i zajmie to tylko troche ponad dobe bo konkurencjia nie spi ale gdzie w tym zabawa

#2 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • MiastoKatowice

Posted 09 January 2012 - 13:19

Witam znowu. Widze ze odpowiedzi duzo i tresciwych dzieki. Dodam ze na 100lv nie dostałam misji z jęczmieniem czyli coś sie zepsuło napisze do supportu.Aha misja z nieszczesnymi szlifierzami jest na 160 lv,

#3 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 09 January 2012 - 15:35

Ja powiem tak: jestem po biologu i nie płaczę! Zrobiłem wraz z żona każdą misję czyli wszystko razy 2 musieliśmy dropić szlifierze i inne i jakoś daliśmy radę i co lepsze to była frajda i polewka nie z tej ziemi. Teraz co? Jesteśmy po biologu i nuda!!! A w trakcie robienia biloga nadropiliśmy dużo rzeczy zarobiliśmy dużo pieniążków wbiliśmy kilka leveli...Nudzi Cię biolog nie rób go. Idź zagraj w puzle w bierki lub w tibie. POZDRO
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#4 xPlayboy

xPlayboy

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 79 posts
  • Joined Sun, 01 Jan 11

Posted 09 January 2012 - 15:49

Tu Levy ma rację chyba tylko raz zauważyłem ;d ja z samego jęczmienia nadropilem w chuy perel i broszek a co mnie jeszcze czeka ;d

#5 JurekKiler

JurekKiler

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 19:15

po pierwsze levy.. chyba troche nie skumałeś.. aż po to założyłem konto.Chodzi o to że po zmianie IP servera.. misje z biologiem się trochę pozmieniały.. wcześniej mogłem zrobić konary, jęczmienie itd bez robienia zebow.. teraz trzeba najpierw zeby (pojedyczno -.-).. potem ks.klątw(pojedynczo).. i wiem w czym leży Twój ból Sharron bo ja też chciałem nową postać.. ale z takim biologiem to chyba będzie nie opłacalne..CZY JA SIĘ MYLĘ CZY TO JEST SERVER 4F? BO JEZELI TAK TO JAKI SENS JEST SIEDZIEC PRZY BIOLOGU PARE GODZIN DZIENNIE?

#6 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • MiastoKatowice

Posted 09 January 2012 - 19:15

Oj levy80 czytaj ze zrozumieniem nie narzekam na drop jeczmienia konskich ogonów ... krwi i piasku bo tu szczescie w dropie i raz ze spota było 6 szt a raz 0 suma sumrum fajna rzecz i mi sie podobała. Ale dropienie szlifierzy gdy drop jest uzalezniony tylko od czasu (bo 1 szt zawsze leci z 1 metka) i to dosyc długiego to jak dla mnie przesada. Dodam ze robie misje na 2 postaciach i moze dla kogos kto siedzi przed komuterem całe dnie i noce ta misja nie problem ale gdy gra sie 2-4 godziny dziennie to łatwo policzyc ile czasu zajmie. Ja obliczyłam zeby zrobic te misje na 2 postaciach zajmie mi to około miesiaca grajac po 4 godzinki dziennie no i tylko metki. Jak dla mnie to troche zadługo

#7 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • MiastoKatowice

Posted 09 January 2012 - 19:24

JurekKiler a wiec ja postac zrobiłam przed zmianą IP ale misje u biologa zaczełam robic po i robiłam tak jak mówisz po kolei zęby,ksiegi itd az do certów i na tym koniec wiecej misji nie mam na certach sie konczy. Po oddani certów nie uaktyniły mi sie nastepne misje poprostu ich nie mam. Postac obecnie ma 120lv. Dzis na wołaju przeczytałam ze ktos ma ten sam problem.

#8 JurekKiler

JurekKiler

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 19:45

ja też zrobiłem przed zmianą ale troche stała.. i wczoraj chciałem wziąć się i zrobić tak z 4 misje.. ale po samych zębyach.. ktore mi zajeły z godzine (przy lekkim oszukiwaniu, bo wyrzucaniu i relogowaniu).. więc sporo.. a tak, wcześniej mogłem spokojnie robić konary itd.. bez zębów, ks klątw.. i innych nic nie dających questów..nic*- dla mnie nie znaczne bony ^^no dobra, rozumiem troche ciężko musi być ale bez przesady żeby to szło kosztem czasu.. i to aż tyle o0..

#9 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 09 January 2012 - 19:49

Ja gram 2 max 3 h dziennie i... Biologa ukończyłem na 2 postaciach w 2 tygodnie... Mam pisać dalej?Co do szlifierzy masz 7 ch teraz 7 metków wlicz mapa 130 i av3 masz 14 szlifów ( a powiem tak na marginesie że nie jestes czasowo ogarnąć przelogowywać sie i obskoczyc każde ch więc idziesz robić szlify i przez 3 godziny wciąż je dropisz dobrze licząc masz na 1 ch 1 metek co 10 minut czyli w ciągu 1h masz 6 szlifów z 1 ch czyli 36 szlifów z 6 ch jeśli je obskoczysz licząc dalej na 2 mapie masz to samo czyli masz 64 szlify na godzinę czyli grasz 3 godziny masz wtedy 192 szlify ...) Mówisz miesiąc? Hmmm...To ja chyba z matematyki jestem "cienki" ;)
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#10 JurekKiler

JurekKiler

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 19:53

Levy ale to ma być zabawa.. a nie ciągłe relogowanie i działanie jak robot żeby tylko zrobić misje..to niech to będzie server nie wiem.. only4exp czy coś a nie Pvp.. czy co to tam jest..

#11 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 20:41

Levy, ale chyba zapomniałeś ze nie tylko ona robi tę misję więc nie zawsze ona będzie walić metka.

#12 KacuK

KacuK

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 20:52

Chciałbym powrócić do pierwszego pytania gracza bo owy błąd nie tylko ona posiada lecz ja go też posiadam :/.Mam 90 lv ostatnia moja misja to certyfikaty,jak wypada z spisu misji na 90 lv jest kolejna misja a ja jej nie posiadam:/Mam pytanie otóż czy ten błąd zostanie naprawiony?Jak tak kiedy?Z góry dziękuje za odpowiedź.

Edited by KacuK, 09 January 2012 - 20:52.

#13 JurekKiler

JurekKiler

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 09 January 2012 - 22:43

Powiem tak.. gorszego burdelu nie widziałem.. nie mam zamiaru marnować tygodnia na naprawienie biologa czy zmienjszonych hitów po resecie.. czas to pieniądz.. albo zabawa.. a Tu jej nie ma -,- zegnam.

#14 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • MiastoKatowice

Posted 09 January 2012 - 23:02

levy80 chyba sie bardzo różnimy w pojmowaniu przyjemnosci. Ja liczyłam drop szlifierza na jednym ch. Ciągłe zmiany ch sprawe napewno przyspieszą (zreszta napisałam to na poczatku) ale czy napewno mamy na mysli ten sam server gdzie mapka metin2 jest zatłoczona do późnych godzin nocnych. Mozna sie oczywiscie logowac na poszczególne ch zeby se szlifa dropnac lub stwierdzic ze nasi juz tu byli ewenutualnie otrzymac jakiegos skila i se dednac by przeczytac 'zajęte'. Moje zdanie jest takie drop to drop czyli bije potworki i dropie potrzebne mi itemki a nie siedze kilka godzin i wpisuje login i hasło. No ale moze ktos to lubi.PS.Jestem pełna podziwu nad twoją sprawnoscia i szybkoscia w 10 minut obskoczyć wszystkie ch na Metin2 i AV3

#15 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • MiastoKatowice

Posted 10 January 2012 - 06:36

Elo dziś. Główny powód tego posta juz nie istnieje misje u biologa odblokowane, coś tam naprawiali i przy okazji ten podlec biolog skorzystał :P . A levy jak to levy cos chyba na lewo z tą misją kombinował ze ją zrobił tak szybko :) , ale moim zadaniem to raczej zagarzany komputer i bąble na paluchach od ciagłego wpisywania pasów zeby zmienic ch :D . Ludziska uciekaja z PLmetka na Privy zeby nie expic kolejnego lv godz,dniami,miesiacami, zeby nie robic biologa przez miesiac czy dłuzej. Misja ze szlifierzem pokazuje ze idzie tez wdepnąć :P .No to narka

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users