Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Brak misji u biologa i drop szlifierza

• This topic is locked This topic is locked
24 replies to this topic

#16 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 10 January 2012 - 14:49

Osądzasz ludi nie znajac ich? POZDRO kumaty!!!! Po raz ziom ja jak robiłem biologa to Ty pewnie jeszcze bawiłeś się z zębami i zastanawiałeś się czy warto robić czy nie! Po 2 ziom ja napisałem że obskoczyłem 6 ch w 10 minut? (CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM!!!! Napisałem że jak jesteś zdolny to obskocz 6 ch bo ja tego nie ogarniałem mi 3 ch starczyło i dropiłem wciąż) Po 3 ziom jak jesteś inny to będą Cię lali i zabijali jest takie magiczne słowo "PROSZĘ" ale czyba go nie znasz skoro nie umiesz się zachować!!! Ja dropiąc szlify logałem się na każdą mapke i rozmawiałem z ludzmi którzy tam expili i o dziwo!!!!!!! KAŻDY MI ZOSTAWIAŁ METKA BO MIAŁEM MISJĘ BIOLOG TO RAZ A DWA ŁADNIE POPROSIŁEM!!!!!!!!! Mam dalej tłumaczyć czy tylko ja myślę że ktoś tu jest inny????BEZ KOMENTARZA!!!!I nie robić kolejnego pokoiku do spamu i nabijania pkt!!!! Masz problem pisz do Administracji że Ci się to i to nie podoba jest suporcik tam się żal i płacz a nie ciśniesz nie mając pojęcia...CZOŁEM
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#17 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 10 January 2012 - 15:12

Ale jak ktoś robi tę misje to ci metka nie zostawi nawet jak poprosisz.

#18 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 10 January 2012 - 15:20

Ile osób robi biologa na etapie misji szlifierze???Ja jak robiłem robiłem ją ja z żoną i jeszcze jedna para graczy. A teraz mówisz że wszyscy robia szlifierze???Szczerze??? NIE WIERZE!!!!!!Gwałtu rety robimy wszyscy biologa, szybko, szybko, szybko!!! Dupa jasiu!!!! Dobra to mój ostatni post w tym temacie bo "nie nabijam sobie pkt" specjalnieSkoro nie znacie słow takich jak "PROSZĘ -DZIĘKUJĘ" to bardzo mi przykro. Ja mówię co wiem sam po sobie. Poprosiłem podziekowałem i jakoś mam biologa za sobą. Ale kulturę trzeba miec w sobie a później sa płacze i tematy bo on klnie bo tamten mnie wyzywa bo levy to levy tamto. GRA panowie/panie to jest gra polecam poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra POZDRAWIAM!!!!!
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#19 BuReKSuRA

BuReKSuRA

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 15 posts
  • Joined Tue, 27 Dec 11

Posted 11 January 2012 - 14:15

to jest nie wielki problem a jak nie wytrzymasz 3 dni to lipa hhe

#20 znaszmnie4

znaszmnie4

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 808 posts
  • Joined Tue, 06 Dec 11

Posted 11 January 2012 - 16:34

niech najlepiej zrobią żeby szlifierze z all metków na 130 dropiły i spokój ;)

#21 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 11 January 2012 - 16:49

Nie no, wtedy to by było za łatwo, ale dodać żeby dropiły z 3-4 rodzajów metków i było by łatwiej.

#22 znaszmnie4

znaszmnie4

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 808 posts
  • Joined Tue, 06 Dec 11

Posted 11 January 2012 - 18:56

Dlatego napisałem z ,,metkow na 130'' ;]

#23 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 11 January 2012 - 19:11

Aaaa, ja zrozumiałem że z all metków na mapie 130lvl.

#24 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 11 January 2012 - 19:57

Najpewniej do zamknięcia więc lepiej już zamknij bo rzeczywiście mały spam się robi.

#25 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 posts
  • Joined Tue, 20 Dec 11
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKatowice
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Marek
  • Nick w grze:Verniss
  • Królestwo:Jinno

Posted 12 January 2012 - 12:34

Elo. Z ciekawości zajrzałam i proponuje temat zamknąć bo pierwotny problem z jakim pisałam rozwiazał sie sam a dyskusja o szlifierzach do niczego nie zmierza, misja dalej jest i bedzie upierdliwa i kazdy kto ja robił lub robi ma podobne zdanie jak moje ( :P oprócz człowieka z marsa lub okolic kazdy sie domysli :P )

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users