Nie że coś mam do niego... ale żeby mieć ponad 35 lat + i takie błędy ?
To ,,młodzież'' w podstawówce lepiej pisze bez obrazy.
To się nazywa Dysleksja, i z tego się śmiać nie wolno. Wiek nie gra tu żadnej roli, dla przykładu nasz Prezydent
Napisano 09 marzec 2014 - 20:44
Nie że coś mam do niego... ale żeby mieć ponad 35 lat + i takie błędy ?
To ,,młodzież'' w podstawówce lepiej pisze bez obrazy.
To się nazywa Dysleksja, i z tego się śmiać nie wolno. Wiek nie gra tu żadnej roli, dla przykładu nasz Prezydent
Napisano 09 marzec 2014 - 20:48
Śmiejecie się z niego bo co , bo ma na imię Andrzej? bo nigdy nie widział słownika ortograficznego? bo lubi w du**? XD
żałosne wkurza mnie twoja sygna... odrazu widac kim jestes w realu i co dla ciebie najwazniejsze
Napisano 09 marzec 2014 - 20:55
boski, kraść umiesz, a cytować nie, pozdro
Napisano 09 marzec 2014 - 20:58
![]()
Do mnie to?
Napisano 09 marzec 2014 - 20:59
Do mnie to?
nie, nie do ciebie człowieku nie lubiący kobiecych tyłków
Napisano 09 marzec 2014 - 21:04
nie, nie do ciebie człowieku nie lubiący kobiecych tyłków
może gej ?
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 09 marzec 2014 - 21:06
Napisano wczoraj, 23:55
Czego się nie robi Dla metina ahhaha Okradłem pół servera Ale dalej latam jak dla mnie ch*jowym Eq Ale co tam Okradłem tyle osób, że hejj ^^ Dziecko 13-letnie mi mówi Co mam robić łaa I mnie uczy Szaleństwo
Napisano 09 marzec 2014 - 21:07
Pisar dobrze ujęte " Zinek Zmienił orientacje" Chowac tyłki chłopcy ^^
Napisano 09 marzec 2014 - 21:10
No to i ja się wypowiem <3 Lider Gildi w rzeczy samej . Macie problemy O Co , że chłopak ma poczucie humoru i Się umie bawić. Wole wziaść kilku takich niż Brać ludzi nawet, niż Takich +18 co mają sieczke w głowie i nic nie widzą po za metinem, Mają po te 20 i nawet więcej lat Ale co oni wyprawiają ;*
Narzekacie na Niego bo go nie znacie 1-razowa sytuacja i już ana "czarną liste" hehe Śmiać się chcę Ale coź poradzić jak każdy z was wie wszytsko najlepiej A najwięcej gildia " Cleaners" Oni opisza każdego w 5 minut ^^ Zbieg okoliczności nie sądzę To "TALENT".
wyzywasz od dzieci, a przeczytaj to co napisałeś
Napisano 09 marzec 2014 - 21:11
może gej ?
Ta chyba ty pasztetem sie masturbujesz tym w foli z biedronki za 2zł a mnie nie podniecaja zdjecia tylko filmy... a po drógie to mnie to nie podnieca bo waliłem 10+ razy wiec ogar
Napisano 09 marzec 2014 - 21:12
Przepraszam Chyba to jest oddzielny dział Mój drogi Małolacie Więc czemu go tutaj wkręcasz Tam się wypowiedz <3 Nie mieszajjj jak Sb w głowie ^^
Napisano 09 marzec 2014 - 21:14
Nominacja w Toku Piwoo czekaa nie ma chętnych ; o ?
Napisano 09 marzec 2014 - 21:17
Ta chyba ty pasztetem sie masturbujesz tym w foli z biedronki za 2zł a mnie nie podniecaja zdjecia tylko filmy... a po drógie to mnie to nie podnieca bo waliłem 10+ razy wiec ogar
waliłeś dziesięć plus, kox
Napisano 09 marzec 2014 - 21:17
Przepraszam Chyba to jest oddzielny dział Mój drogi Małolacie Więc czemu go tutaj wkręcasz Tam się wypowiedz <3 Nie mieszajjj jak Sb w głowie ^^
Nie bede zniżał sie do twojego poziomu bo zarazisz mnie swoja głupota ja wiem lepiej bo chcesz spoczatku sprowadzic mnie do swego poziomu a potem powalic swoja "inteligencja"
Napisano 09 marzec 2014 - 21:18
waliłeś dziesięć plus, kox
aha co mnie to obchodzi
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych